Pojke knivhuggen i halsen på skola i Göteborg, allvarligt skadad

BROTTSLIGHET. En pojke har blivit knivhuggen i halsen på en skola i Kortedala i Göteborg, skriver polisen på sin hemsida. Pojken har skadats allvarligt och förts till sjukhus med ambulans. Polisen har spärrat av brottsplatsen och inlett en förundersökning om försök till mord. Ingen misstänkt är gripen, men polisen bra uppgifter att gå på.

-Pettersson säger att med en sannolikhet på gränsen till visshet är det är det ”nysvenskar” i farten och det är inte fördomar utan erfarenhet.

Om Kortedala på bloggen…

UPPDATERAT: 15.15 En pojke som är under 15 år är nu gripen misstänkt för mordförsök. Han greps hemma i sin bostad.

10 thoughts on “Pojke knivhuggen i halsen på skola i Göteborg, allvarligt skadad

  1. Såna här dagar önskar jag verkligen att straffåldern var 12 år, nu får pojkvasken en smäll på fingrarna och ett par samtal med en otäck socialtant…sen är allt glömt och förlåtet.

    • Finns inget som helst stigma för sådana handlingar i ens omyndiga liv? Kan ett sådant odjur få jobb när det växt upp med dens skithjärna som då mognat till en rutten individ?

  2. Vad gör en ung person med en kniv i skolan?
    Utvisa alla som begår brott här. Trött på skiten. För med största sannolikhet är gm en invandrare.

  3. Jag hoppas vi Gud att coronaepidemin ger oss möjlighet att slänga ut paket från Mellanöstern och Afrika för alltid från Sverige.

  4. Om det är en etniskt svensk pojke som har blivit knivhuggen så kommer inte journalisterna inom autonoma, gigantiska, tvångsfinansierade SVT/SR att bry sig. Tvärtom, de kommer att försöka dölja det.

Kommentera