70 illegala araber demonstrerar utanför Migrationsverket i Göteborg


INVANDRING. På grund av nekade uppehållstillstånd demonstrerar ett sjuttiotal demonstranter utanför Migrationsverket i Göteborg. Något som polisen ännu inte har riktlinjer för hur man ska agera mot. Demonstrationen upplöses inte, skriver Expressen

Foto: Privat

– I nuläget låter vi dem hålla på. Vi upplöser den om vi upplever att det behövs, de bedömningarna görs hela tiden. För just denna demonstration så är det väldigt lugnt eftersom de sitter ner och till och med är tysta. De verkar onöjda med Migrationsverket, säger Johan Ljung, vakthavande befäl på polisen i region väst.

-Pettersson konstaterar att:

 • araberna som kallas palestinier inte har demonstrationstillstånd
 • araberna saknar asylskäl och borde lämna landet
 • Igår trädde regeringens nya beslut om ett maxantal vid allmänna sammankomster och tillställningar. Det landade på 50 personer. Araberna är enligt polisen och Expressen ett 70-tal
 • Alla medborgare har de grundlagsskyddade fri- och rättigheterna där yttrandefrihet, mötesfrihet och demonstrationsfrihet ingår. Det innebär bland annat att var och en får uttrycka sina åsikter och närvara vid allmänna sammankomster, som vid demonstration.

Men herrarna ovan är inte medborgare, de är illegala invandrare utan rätt att vistas i Sverige varför söker inte de asyl i Egypten eller Jordanien, grannländer där de kan språket och känner till kulturen.

…och varför gör inte polisen något. Går det inte att utvisa dem, lås in tills de lämnar frivilligt och finansiera med biståndet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


22 responses to “70 illegala araber demonstrerar utanför Migrationsverket i Göteborg

 • Lisa.

  De skulle de bara våga i ett demokratiskt land, i Sverige kan vem som helst visa sitt förakt för nationen utan påföljd.

  Gilla

 • age

  S V A R på Petterssons fråga:

  – Det går inte att hindra dem!
  – Kontraktet, som socialdemokraterna har
  med muslimerna sedan 1999 gäller ännu!

  ATGÄRD:
  – Avsluta kontraktet!
  – Anhåll och döm de som skrivit på kontraktet!
  – Anhåll och döm de som upprätthåller kontraktet!
  – Anhåll och döm de i SÄPO som är ansvariga
  för att kontraktet inte har stoppats!

  LANDFÖRRÄDERI är straffbart!

  Beröm sjukvårdspersonal och polis om
  du får tillfälle!

  Håll Sverige rent!

  Gilla

 • Grovdoppa

  Illegala invandrare, Sveriges heliga kor.
  Står ovanför lagen, och det gäller allt.

  Gilla

 • Johanna

  Detta är ju helt absurt. Tålamodet hos folk borde ju vara slut snart. Klart och tydligt sägs det att pga Corona förbjuds sammankomster med fler än 50 Pers. Och dessa demonstranter är då ca 70. Dessutom inte ens medborgare.

  Nej, tålamodet borde vara slut nu. Skicka tillbaka dem, de har uppenbart inte rätt att varken vara här eller samlas 70 Pers och ”demonstrera”.

  Fattar inte folk ens nu att vi har BETYDLIGT viktigare saker att fokusera vår tid o energi på, i synnerhet nu. Hint: Corona…,,

  Tack alla inom vården som jobbar för att hjälpa människor.

  Och fy skäms till dessa egoistiska ”demonstranter” som uppenbarligen inte bryr sig ett skit om det svenska folket utan bara sig själva, och därför gladeligen samlas i stora grupper med risk för att föra smittan vidare och därmed ta upp vårdplatser. Fy så egoistiskt!

  Gilla

 • Argus

  Jag förstår inte varför någon vill kalla sig för bracka (okultiverad människa, person utan vidare vyer)?

  ”Filistéer var en forntida folkstam som bebodde en landsträcka utefter Medelhavets östra kust som kallades Filistéen. Idag nämns som Palestina, som på sitt eget språk uttalas ”Falastin”.

  Det anses att filistéerna var ett av sjöfolken, förmodligen av indoeuropeiskt ursprung, som vid slutet av bronsåldern bosatte sig utmed södra delen av nuvarande Israels västkust, från Gaza och norrut. I egyptiska källor nämns folket peleset, och de har tolkats vara samma. I Gamla Testamentet berättas att de under försök att expandera sitt område stötte på israelitiska stammar, tills Saul och slutligen David besegrade dem. Till exempel var Goljat, i berättelsen om David och Goljat, filisté. Deras förnämsta gudar var Beelzebub, Astarte och Dagon. Delar av kusten kallades Palestina efter filistéerna och romarna började använda namnet Syria Palestinae på provinsen de tidigare kallat Syria Judaea under 100-talet e.Kr., efter att flera judiska uppror slagits ner och judarna fördrivits.

  Ordet filister betyder ‘bracka’, och kommer eventuellt av filisté.” (Wikipedia)

  Demonstrationsrätten är grundlagsskyddad. Även demonstrationer som saknar demonstrationstillstånd är skyddade. Enbart om oordning uppstår har polisen rätt att ingripa.

  Med det sagt så är det två saker som blir rätt uppenbara. Svensk grundlag borde i likhet med den amerikanska konstitutionen enbart skydda svenska medborgare. (Medborgarskapet borde i Sverige vara lika heligt som i USA där det ställs hårda krav på medborgarskap.)

  Sedan borde inte ”motdemonstrationer”, det vill säga när de vänsterblivna försöker tysta legitima politiska partier, vara tillåtna. I vart fall inte samtidigt.

  Det finns heller inget hinder att polisen skulle omhändertagit araberna efteråt och returnerat dem till avsändaren.

  Gilla

 • Nisse

  Inga riktlinjer, inga/dåliga rutiner och liknade bullshit, häver våra ledare alltid ur sig, när de är rädda att agera och följa lagarna de själva röstat fram.
  Tänk på alla politiker som blivit tagna med händerna i syltburken.

  Gilla

 • gamgubben

  ”Något som polisen ännu inte har riktlinjer för hur man ska agera mot.” Fler än 50 personer på samma ställe, får ej samlas enligt vår fantastiska regering. Utfärdas regler men polisen vet inte hur de ska agera??? ”Demonstration utan tillstånd” och polisen vet inte hur de skall agera.
  Alltså jag bor inte längre i Absurdistan utan i det ännu värre Anarkia landet skapat av en adelsmans suddiga ide’er på -60 talet.

  Gilla

  • gamgubben

   Kan det vara så att polisen fick ihop bara 25 bilar alltså 50 poliser varav 25 unga damer och de räcker inte mot 70 huliganer? Eller var det att de inte skulle kunna parkera 25 bilar vid brottsplatsen?

   Gilla

 • Wally Walrus

  Uttrycket onöjda säger väl en del om bildningsgraden inom poliskåren.
  Det finns all anledning att vara missrolig över tillståndet i landet i flera avseenden.

  Gilla

 • Tony

  Var det inte förbjudit med folksamlingar över 50 per.?
  Eller gäller inte lagen när man är här illegalt?
  Den gäller förstås i vanlig ordning enbart för Svenskfödda!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Kan de inte bara räkna till 50 ?????

  Gillad av 1 person

 • svensson

  Ypperligt tillfälle att bunta ihop avskummet och skicka dit där de hör hemma. Fd utrikesblondinen har ju gett så mycket av VÅRA pengar till terroristerna där nere så de kan väl avvara några tusenlappar för att få hem sina gullponkar. Polisen slipper dessutom att göra sina halvhjärtade försök att leta efter dem när de gömmer sig igen. Skynda på och bunta ihop dem NU!

  Gillad av 3 personer

 • Johan Johansson

  Polisen behöver tydligen se filmer från Israel för att förstå hur man hanterar lagöverträdande araber.

  Gillad av 2 personer

 • Bajen666

  Som vanligt gör nyadeln som dom vill..en sittstrejk med 70 ”nynazister” hade omedelbart upplösts med grovt våld och med efterföljande frihetsberövanden av alla 70…sanna mina ord.

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Enl. den av regeringen utfärdade nya förordningen gällande offentliga sammankomster, utfärdad 200327, gällande från 200329, gäller följande :
  Vare sig sammankomsten äger rum inomhus eller utomhus, begränsas antalet deltagare till max. 50 pers. Offentlig demonstration likställs med offentlig sammankomst. Överträdelse är straffbart och ger böter eller fängelse i max. 6 mån.
  Varför stifta lagar som tydligen bara gäller godtyckligt ? Eller är det som med sharia, att vissa är mer rätts-säkra än andra…?

  Gilla

 • Kungen

  Polisen har inga riktlinjer ???? Vad är det för jävla cirkus ?? Handfängsel på och ut till Arlanda och sedan transportplan till arabernas hemland snarast möjligt. Så enkelt är det…

  Gillad av 1 person

 • compulsoryunion

  I Regeringen och Riksdag snart liksom Riazat och Ardalan

  Gilla

 • Lars

  Käpphästar kanske.

  Gillad av 1 person

 • ponnsan62

  Visa pondus nu!
  Om ni har någon .
  Eller bli vanlig rövslickare

  Gillad av 1 person

 • Kulan

  Som han sa bara bunta ihop o slå ihjäl.. Sant då o mer sant idag.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: