Hussein häktad för modet på 15-årige Jaffar i Malmö


BROTTSLIGHET. Tingsrätten har i dag, fredag 27 mars bifallit åklagarens häktningsframställan om mord och mordförsök och beslutat att häkta en person på sannolika skäl misstänkt för mord och försök till mord på Möllevångstorget i Malmö den 9 november 2019.

Jaffar, 15, kom till Sverige från Syrien för några år sedan och mördades i Malmö den 9 november 2019. Han begravdes efter en cermoni i Khadija-moskén på Rosengård. Foto: privat

Tingsrätten har även bifallit häktningsframställningar mot tre personer på sannolika skäl misstänkta för narkotikabrott.

Nu fortsätter förundersökningen med bland annat förhör, genomgång av beslag och teknisk analys. Kammaråklagare Magdalena Tesfai är inte tillgänglig för media.

Målnummer i Malmö tingsrätt: B 11018-19

-Pettersson vill bara tillägga att den som har häktats på sannolika skäl misstänkt för mord lystrar till namnet Hussein. De tre andra som kammaråklagare Magdalena Tesfai häktat för narkotikabrott har efternamnen Zeyn, Culum och Basha.

Som jag brukar säga, vi har inte för få poliser, de räcker till de svenska kriminella, men klarar inte av Mellanösterns…

TIDIGARE 2019-11-10. Båda som sköts i Malmö var 15 år och kända kriminella

BROTTSLIGHET. Ungdomarna som sköts i Malmö var båda 15 år. Den ena, Jaffar, dog på platsen, den andra vårdas på sjukhus med allvarliga skador.

Båda grabbarna har invandrarbakgrund. Enligt släkt och vänner var det världens bästa grabbar med hjärtan av guld. De var dock kända kriminella av polisen och det är inte så vanligt i 15-årsåldern.

-Pettersson menar att förra och den nuvarande regeringen har ett mycket stort ansvar för den totalt misslyckade migrationspolitiken. Nu lovar inrikesminister Mikael Damberg (S) förstärkningar till polisen som det lovas vid varje mord, men var ska förstärkningarna tas ifrån när det skjuts och bombas över hela landet?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Hussein häktad för modet på 15-årige Jaffar i Malmö

 • Snart sista numret av Sydsvenskan för Sandor… | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] I inlägget här så publiceras namnet på dom tre troligtvis inblandade i mordet på Jaffar. I er censurblaska får man naturligtvis förgäves leta efter något som avslöjar att det återigen är frågan om mångkulturella vildar. […]

  Gilla

 • Bajen666

  Inga vita högerextremister denna gången heller, skumt jag läste häromdagen att dom grabbarna är på frammarsch…:-)

  Gilla

 • Captain Dirk

  Alla ”polis utredningar” ska naturligtvis läggas ner när det gäller blattegängkrigsmord, precis som det görs med alla gruppvåldtäkter mot svenska flickor🖕

  Gilla

 • Tore

  Ja dom var underbara killar som ville alla väl och hjälpte gamla tanter över gatan.
  Ja dom va nog fan helt underbara, ja kanske dom finaste människorna som levt på jorden.
  OJ visst fan en e ju dö han med apelsin namnet.

  Gilla

 • age

  ”Öppna E R A hjärtan”!

  Förlorat omdöme?
  Alzheimers?
  Körkortet kvar?
  Hur många har han själv tagit hand om ?

  Man kan bli för….ad för mindre!
  Att han dessutom anlitas ännu är obegripligt!

  Gilla

 • Stenbock

  Pettersson:
  Sådana namn i är idag vanligare än under vår ungdom.
  I mitt ghetto i v-Skåne ,finns även de med bra mycket fler bokstäver,som t.ex. ski o,ni eller bobo i ändelsen ! Färgerna varierar….

  Gilla

 • Gringo

  Allt är precis som innan Corona kom, bara det att svensk media rapporterar bara det som är säljande just nu, därför skrivs de inte en cm om hur det är egentligen i Sverige, ingenting har förändrats efter Corona, allt rullar såsom vanligt, visst är det härligt.

  Gilla

 • ponnsan62

  Skitstlövlar.
  Hella släkten ska utvisas?

  Gilla

 • age

  Inget svenkklingande namn!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: