Vänsterpartist, nu kan inte företagare frodas på andras arbetskraft


KOMMUNISM. Här ser vi att det inte kommer att räcka med att byta regeringen, 40-års politisering av ”opartiska” statliga tjänstemän har satt sina spår. Hur blir det när denna arbetsmiljöinspektör som uppenbart hatar företagare kommer ut på inspektion?

Jenny Bengtsson född 1983, är en svensk fackföreningsledare och politiker. Hon är också ledarskribent för Dagens ETC. Bengtsson har varit ordförande i Hotell- och restaurangfackets avdelning Stockholm-Gotland, förbundets största avdelning, och ledamot i förbundsstyrelsen. Hon ställde upp i riksdagsvalet 2014 för Vänsterpartiet och valdes till ersättare. Hon ersatte tillfälligt Ali Esbati som ledamot och arbetsmarknadspolitisk talesperson från 12 maj 2016 till 27 juli 2016. 2017 började Jenny Bengtsson arbeta som arbetsmiljöinspektör på Arbetsmiljöverket.

Jenny Bengtsson är känd från bloggen…

Jenny Bengtsson

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


25 responses to “Vänsterpartist, nu kan inte företagare frodas på andras arbetskraft

 • Billy Boy

  Skulle gärna vilja se att Jenny Bengtsson reste till det kommunistiska Nordkorea och där träffade diktatorn Kim Jong-un.

  Hon kunde passa på att kräva betalning för Nordkoreas gamla obetalda skulder till Sverige från 1970-talet som nu uppgår till c:a 3 miljarder kr.

  Under årens lopp har landet dragit på sig c:a 3 miljarder kr i skulder till Sverige. (Publicerat 2017-08-10)

  Läs mer på:

  https://www.expressen.se/dinapengar/sveriges-handel-med-nordkorea/

  Hon kunde samtidigt kräva på skarpen att ledaren Kim Jong-un omedelbart slutar upp med sina klimatovänliga uppskjutningarna av militära raketer som förorenar atmosfären. Raketresterna hamnar tyvärr slutligen på havets botten mellan Nordkorea och Japan och förorenar vattnet.

  Dessutom måste Kim Jong-un upphöra med att spränga sina kärnvapen. Diktatorn har ju använt de c:a 3 skuld miljarderna kr för att delfinansiera militär rustning av Nordkorea i stället för att skicka pengarna till Sverige i stället som betalning för kommunistlandets gamla skulder till oss.

  Det vore en god gärning om Jenny Bengtsson kunde ordna så betalningen kommer snabbt … Det vore en välkommen intäkt för Sverige i dagens finansiella kris.

  Gilla

 • Hanna

  ”Problemet med socialism är att du förr eller senare får slut på andras pengar”. citat Margaret Thatcher.

  Gilla

 • Tony

  Med Jenny Bengtsson och det andra hönset Linda Snecker
  behöver kommunistpartiet inga fiender,? Så kallat
  självsanering

  Gilla

 • Maya

  Om det inte finns företagare och företag så finns det heller inga jobb.Sådana här damer använder tydligen inte huvudet till mer än att dra huvan över.Hej och hå !!

  Gilla

 • Jonas

  Hon verkar inte själv ha några problem med att leva på andras arbetskraft.

  Gilla

 • Nisse

  När friheten att starta företag inte finns och möjligheten att bli rik på uppfinningar och hårt arbete stängts, blir samhället döende.
  När chefer och ledare tillsätts, för de har ”rätt” politisk åskådning, vet vi detta leder till undergången.
  Vi ser bevis på detta överallt. Inget land har någonsin blivit rikt och fått en lycklig befolkning, när de haft kommunismen som ledstjärna.

  Gilla

 • Dissidenten

  Socialismen grundar sig på avundsjuka, arbetsskygghet, bidragsberoende och gynnande av slöhet. De har inte någon som helst aning om företagarnas situation.
  Vill helt enkelt inte inse.
  Fram över måste utrensningar ske inom samtliga myndigheter. Det börjar bli bråttom.

  Gilla

 • Mm

  Vi börjar med att sätta ett tak för politiker och fackliga företrädare ersättning/lön som de roffat åt sig av oss arbetande lönearbetare. De skall ha samma lön som sin kamrater undersköterskor. Inte en krona över.. Inga benefits, inga bjudmiddagar, inga gratis lägenheter.

  Gilla

 • Leif

  Vill vi ha ett samhälle som inte fungerar?
  Rösta på kommunisterna

  Gilla

 • Tore

  Vad vet denna blonda Svenska varelse om arbete, tänk istället på alla dessa människor som satt i system att leva på bidrag betalda av arbetande människor vad ska dom göra när inga gratis pengar tagit slut.

  Gilla

 • Bajen666

  Usch vilket förakt jag känner för denna varelse, jag hoppas henne allt ont.

  Gilla

 • Argus

  Lille fröken Bengtsson har inte insett att världens största kommunistiska land, Kina, har kapitalism som ekonomiskt system? Det hade inte funnits närmare 1,4 miljarder kineser om inte Deng Xiaoping hade infört kapitalism 1978. Hur många kineser som Mao tog livet av genom sina planekonomiska försök lär vi aldrig få reda på men det torde vara sjusiffrigt tal.

  Gilla

 • ponnsan62

  Hoppas den individen ?
  Skaparen tar nog dig till slut..
  Hur kan man vara så elak och hatisk.
  Ska alla sluta arbeta..är det de individen
  Menar…Hemskt

  Gilla

 • Wally Walrus

  Tragiskt att det finns så många som bekräftar uttrycket dumma blondiner i detta land.
  Hjärntvättade och vänstermarinerade i sin självgodhet från födseln utan någon kunskap eller någon som helst kontakt med verkligheten.

  Gilla

 • ossie

  Fy faan vilken vidrig och otäck kommunist.

  Gilla

 • Bbeaver

  Kan vara så att kapitalismen är en massmördare, beroende på hur man ser det, men det har ju också skapat en hel del välstånd. Men så kommer frågan vilken massmördare som var värst Stalin eller Hitler. Men en historielös ung svensk kommunist kan nog inte så mycket om varken svensk, rysk eller tysk historia. Hon har inte upplevt något av detta utan bara presenterar vanlig svensk enfald

  Gilla

  • Broder Tuck

   Kommunismens brott är ojämförligt den största mänskliga slakten genom tiderna. Det faktum att stora delar av mänskligheten inte känner till detta är beviset på att media är i händerna på förövarna.

   Solzjenitsyn.

   Gilla

 • gamgubben

  En förvillad, nej kanske förblindad flickstackare som inte fattat någonting. Om vad hon säger är bra varför finns inga kommunistiskt styrda länder som blomstrar, bara diktator styrda som verkligen lever på andras arbetsinsatser. Kina, Ryssland, Cuba…

  Gillad av 1 person

 • MrR

  Undrar om Jenny Bengtsson har någon ”teori” hur dessa arbetare skall försörja sig om det inte finns någon arbetsgivare ????

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: