Misstänkt mord i Uppsala – tre kroppar hittade i brinnande bil


BROTTSLIGHET. Tre personer har hittats döda i en brinnande bil i Storvreta 15 km norr om Uppsala, skriver polisen på sin hemsida. Polisen misstänker mord. – De är inte identifierade, säger Daniel Wikdahl vid polisen. 

Polisen kan inte svara på hur personerna i bilen har avlidit. Räddningstjänsten ryckte ut strax innan klockan 18 på torsdagen. I nuläget finns ingen misstänkt.

UPPDATERAT 27/3 klockan 08:23: En vuxen man och två barn hittades döda i den brinnande bilen i Storvreta utanför Uppsala i går kväll. – Mycket talar för att det är barnens far som fanns i bilen. Barnens mamma är underrättad om det som hänt, säger Jonas Eronen, presstalesperson vid polisen i Uppsala. Polisen utreder det som mord. Utredningen fokuserar just nu på att identifiera offren och ta reda på hur de dog.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Misstänkt mord i Uppsala – tre kroppar hittade i brinnande bil

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: