Misstänkt mord i Uppsala – tre kroppar hittade i brinnande bil

BROTTSLIGHET. Tre personer har hittats döda i en brinnande bil i Storvreta 15 km norr om Uppsala, skriver polisen på sin hemsida. Polisen misstänker mord. – De är inte identifierade, säger Daniel Wikdahl vid polisen. 

Polisen kan inte svara på hur personerna i bilen har avlidit. Räddningstjänsten ryckte ut strax innan klockan 18 på torsdagen. I nuläget finns ingen misstänkt.

UPPDATERAT 27/3 klockan 08:23: En vuxen man och två barn hittades döda i den brinnande bilen i Storvreta utanför Uppsala i går kväll. – Mycket talar för att det är barnens far som fanns i bilen. Barnens mamma är underrättad om det som hänt, säger Jonas Eronen, presstalesperson vid polisen i Uppsala. Polisen utreder det som mord. Utredningen fokuserar just nu på att identifiera offren och ta reda på hur de dog.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Misstänkt mord i Uppsala – tre kroppar hittade i brinnande bil

  1. Deprimerad fader dödar sina barn och sig själv ? Min första tanke med anledning av att barn nämns . Å andra sidan så finns det mycket gamla ”barn” av utländsk härkomst i myndigheters språk . Dessa äldre ”barn” är ofta inblandade i bilbränder . Alla 3 är kanske jämnåriga ? Mvh Sjöström

Kommentera