SVT/Novus: S ökar i coronakrisens spår

INRIKES. Socialdemokraterna ökar med 2,4 procentenheter till 25,6 procent, enligt en ny opinionsundersökning från SVT/Novus. – Det är väntat. I andra undersökningar som vi har gjort säger 55 procent av de tillfrågade att de känner sig trygga med Stefan Löfvens ledarskap just nu, säger Torbjörn Sjöström, vd på Novus.

Samtidigt backar Sverigedemokraterna till 22 procent, en minskning med 1,9 procentenheter. Även Vänsterpartiet backar, från 10,9 till 9,8 procent. Dessa förändringar är dock inte statistiskt säkerställda.

-Pettersson tror, att blir det inte värre än nu tjänar socialdemokraterna på detta, men ökar smittspridningen mycket, många fler människor dör och kraschar ekonomin totalt blir det inte roligt för Löfven.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “SVT/Novus: S ökar i coronakrisens spår

  1. Det är Socialdemokraterna som står med öppna armar och välkomnar folk ifrån Corona-epidemi länder i dagsläget, för att sen i nästa andetag säga: Det är svenskarna ansvar att se till att vi sköter oss, så att inte Corona sprids i Sverige.

    Ni hör….idiotin är total, sen fortsätter denna sjuka mätningen ifrån Novus, med att Socialdemokraterna får fler röster.

    Bara en superidiot röstar för att sina egna barn ska bli sjuka och att sina föräldrar ska insjukna och ev. DÖ ! 🤒

    Sverige är mycket, mycket sjukt…och då menar jag inte med Corona 🤯

    ”En idiot låter sig ledas av en annan idiot”

  2. Nu på morgonen kommenterades Novus-mätningen i oberoende och neutrala regimmedia – SVT Morgonstudion.

    Två personer ”på gatan” (en kvinna och en man) tillfrågades och råkade båda uttala översvallande positiva omdömen om Socialdemokraterna.

    Men det finns många andra som SVT aldrig någonsin kommer att fråga. Som tur är finns ju massor av trovärdiga alternativ-media där obehagliga sanningar avslöjas. Här är ett av många fler exempel.

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=8y705gnpo00&w=560&h=315%5D

  3. Ett bevis för att detta medvetet spridna virus och hysterin kring det gör många om möjligt ännu galnare!

  4. Sade inte Anders Tegnell att viruset berodde på hemvändande skidåkande svenskar från Italien? Ha så kul i fjällen i påsk svenskar!

  5. Här måste man ju börja fundera lite.Hur är det möjligt att 55 procent av Svenska folket känner sig trygga med Herr Löfvens ledarskap ? Jag har alltid ställt mig frågande hur dessa undersökningar går till och hur dom behandlar resultaten.Om det här resultatet stämmer så är det bara att konstatera att 55 procent tycker att Socialdemokratin är framtiden.Om detta nu beror på Herr Löfvens tal till nationen som inte innehöll något annat än väl inövade floskler så tappar man hoppet att det någonsin kan ske en förändring.Jag skriver som en del brukar göra.Arma land och befolkning.

  6. Det visar bara hur kodum Svensken är, en regering som manar folk till att hjälpa varandra för att inte dom inte ska förstå att hjälp inte finns från samhället.
    Sen spär slask media på med att kalla gratisarbetare för hjältar.
    Självklart är gulligt och nuttigt med folks hjälpsamhet i kris men vi betalar världens högsta skatt ok ska därmed få hjälp.
    Men varför står folk och filmar och tittar på när medmänniskor bli misshandlade och våldtagna i normala tider?

  7. Gammelmedia vill ha pengar av regimen, därav fjäsket. Regimen vill att gammelmedia ska tala om för folk vad de ska tänka. Därför framställs nu regimen som handlingskraftig och förtroendeingivande.

    • Vi kommer få se mer av hur media skrämmer upp folket och framställer regimen som ”tryggheten”.

      Den här Coronakrisen nyttjas av regimen och media. Den var precis vad de behövde!

    • Enligt opinionsanalytiker hos Ipsos brukar regerande partier gynnas i kriser i de fall de inte gör bort sig fullständigt. (Vilket iofs många tycker att de gör, mig själv inkluderat, men det hindrar inte att gammelmedia används för att vrida folks uppmärksamhet från massinvandring, kriminalitet och tomma lador till ”titta vad handlingskraftig regimen är; alla ska få ersättning!”

      https://samnytt.se/socialdemokraterna-okar-och-passerar-sd-som-storsta-parti/

  8. Förtroende för Stefan Lövfen!?
    Han framträdde i TV med att läsa upp ett på förhand inspelat tal som någon talskrivare hade producerat.
    I övrigt syns han aldrig.
    Alla hans/partiets beslut har visat sig vara katastrofala för Sverige.
    Vi har varit naiva.
    Vi såg det inte komma.
    Med den positionen och staben bak sig måsten man se det komma.

  9. Hur kan folk blanda in Corona viruset med SS, S+Stefan. De taffliga framträdanden han gjort, hur kan det uppfattas som statsmannamässigt?
    Inte att undra på att vi har det så erbarmligt illa ställt med import av undermåliga produkter vilket dessutom inte minskar, fastän facit finns.

  10. Jag har aldrig känt mig trygg under svetsarns ledarskap.Han borde avgå .Han förkropsligar käblandet och svamlandet.AVGÅ AVGÅ AVGÅ

  11. Novus sparkade en känd anställd när jag ifrågasatte en undersökning, och han sade att de aldrig hade gjort en mätning i ämnet för några år sedan. Kort därefter var han avpolleterad, inblandad i det var Scherman
    .Han blev topp tunnor rasande när jag sade att de hade aldrig gjort en undersökning i ämnet som redovisades till Sd s nackdel.

  12. Smittspridningen kommer att öka, fler kommer att dö och ekonomin kommer att krascha. Men Löven ”räddas” av Novus och de flesta opinionsinstitut.

Kommentera