När SVT tystnade…

MEDIA. -Pettersson tvivlar på siffran 10.000 döda i Finland, det är fler än vad som dött av coronaviruset hittills i världen och fler än vad som dött i Wuhan, Kina som har mer än dubbelt så många invånare som Finland men det är lite kul ändå. För övrigt rapporteras första dagen utan dödsfall i Kina idag. 

Enligt SVT beror tystnaden på ett tekniskt fel…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 thoughts on “När SVT tystnade…

  1. Hela den här storyn bygger ju på att alarmisterna på Fria Tider gjorde big business av en felsägning som Hasse Svens gjorde i en direktsändning,

    Fria Tider byggde upp sin artikel på ett 40-sekunders klipp där de plockade ut Hasse Svens felsägning ur ett 30-minuters svt-play inslag..

    Gå in och titta på Fria Tiders artikel så får ni se hur jävla löjligt de blåste upp 40-sekunders klippet. Postar också länken till svt-play sändningen.

    https://www.friatider.se/i-finland-kommer-10000-do-har-forsager-sig-svts-utsande-i-direktsandning

    https://www.svtplay.se/video/26027712/nyheter-direkt/finland-stanger-skolorna-pga-coronaviruset

  2. Jag har hört att SVT inte alltid säger sanningen och att de är kommunister.
    Vidare har jag hört att de flesta journalister inte vet vad journalistik är och att de helt har tappat sin heder. Det har jag hört.

      • Med egen tankeverksamhet och slutledningsförmåga så behövs det inte sägas högt

  3. Det är enbart 4 personer över 70 som ännu fått smittan i Finland. Resten 345 är under 70. Undantagslagar har införts i landet och enbart förskola och klasserna 1-3 fungerar normalt. Alla andra fungerar med distansundervisning.
    Finland har infört krafttag mot viruset och stängt ner samhället. Sverige är lång sämre rustat med sin ryggradslösa regering

    https://bing.com/covid uppdaterad landsinformation

  4. När kommer det att skivas milslånga insändare om de stackars 3 miljoner flyktingar som dött av corona.

Kommentera