Dårhuset Sverige

INSÄNDARE. I nöden prövas vännen. Den humanistiska stormakten Sverige står allt mer ensam och försvarslös i Corona-tider. Svenska folket har sedan länge övergetts av en självsvåldig, överbetald politikerklass som kallar dem rasister och fördömer dess historia, traditioner, värderingar och moral som barbari. I oändlig välvilja och naiv dumhet har man gjort sig av med i stort sett alla de resurser som nu skulle behövts för att värna svenska folket. Allt från oljelager, sjukvårdsplatser och insatsvaror till medicinförråd och livsmedelsförsörjning.

Foto: Försvarsmakten/DN

Den relativt goda krisberedskap vi hade för 30 år sedan har man ansvarslöst och blåögt nedmonterat. Den internationella solidaritet man istället förlitat sig på visar sig i kristid vara en svagsint illusion. Globalismen besegras av nationalismen. Gränserna stängs, export-förbud av livsviktiga produkter införs – var och en är sig själv närmast. En förutsägbar, mänsklig reaktion som våra utopistiska politiker mot all erfarenhet och veten- skap förnekat in absurdum. Människans djupaste drifter kan inte besegras med all världens hjärntvätt. Lika lite som naturens krafter kan besegras av en hysterisk klimatsekt med koldioxidfobi, av ett odemokratiskt EU eller ett FN styrt av en majoritet av diktaturländer. Man kan inte helt tömma enskilda människors tankeförmåga. Men man kan tömma ett lands livskraft genom att manipulera massorna.

Nu i verkliga kristider ska vi förlita oss på en stats-minister vars karriär kantats av det ena jättelöftet efter det andra – men som alla svikits. Som har riksnarren Arnstad som rådgivare. Blir Löfven coronasjuk har vi en vice statsminister som tar över ansvaret. Isabella Lövins titel är dock bara en politisk markering. Den som tar över heter istället Morgan Johansson. Knappast någon tröst i eländet. 349 riksdagsdelegater kostar flera miljarder skattekronor – men nu i verkliga kristider räcker det tydligen med 55 av dem vid voterings-knapparna.

För vår krisberedskap ansvarar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Under ledning av den Dan Eliasson som fick öva sig genom att nedmontera polisorganisationen. MSB ägnar sig  företrädesvis åt genusfrågor. För syns skull hur dessa påverkar vår krishantering. Något som ju knappast har det minsta betydelse när vi konkret saknar det mesta av det allra nödvändigaste.

Sent omsider stänger nu även Sverige som sista land sina gränser. Dock inte för invandrare eftersom asylrätten måste försvaras. Samma moment 22-besked som vår EU-ansvariga Ylva Johansson ger angående Grekland. De har all rätt att stoppa flyktingar – men inte deras rätt att söka asyl!?

I Sverige påstår ”ansvariga” att vår beredskap är god. Att de har full kontroll. Det måste de ju säga även om de vet att ingen tror dem. Hur kan en regering som inte ens vet hur många som finns i landet ha kontroll? Ett land som redan innan Corona hade högst arbetslöshet, högsta skatter, lägsta tillväxt, flest våldtäkter, flest getton, minst antal sjukvårdsplatser, största bostads-brist, minst antal poliser, flest fattigpensionärer, högsta hushålls-skulderna, mest klimatångest etc etc. Ett land vars ledning har nästintill noll förtroende bland befolkningen och toppstyrs av en klimatsekt med 3% av väljarna bakom sig. Hur är det möjligt att så radikalt och så snabbt förvandla ett tryggt folkhem till helvetet på jorden. ”En svensk tiger” har fått en ny innebörd. Förr en symbol för ett patriotiskt, enat folk. Nu för ett splittrat och tystat folk.

Trots att vi påstås vara världens mest sekulariserade land – GUD HJÄLPE OSS!

Rolf Malm

Statsminister Stefan Löfven Statsrådsberedningen

23 thoughts on “Dårhuset Sverige

  1. De ekonomiska konsekvenser som kommer att drabba KRONAN (Sverige) är nog värre än KORONAN.

  2. Jag skulle bara säga att det blir dom som byggt upp Sverige som får ta den ekonomiska smällen som vi upplever nu. Bromsen slår in på pensionera som sänks så pensionspengarna inte ska ta slut.
    Har någon hört att migrationsverkets pengar tagit slut någon gång, eller uhjälpspengarna? Inte Jag i alla fall.
    Det är skamligt att belasta pensionärerna så fort det blir ont om pengar i samhället.
    Mitt förslag är att vi för över pengarna från Migrationsverket och uhjälpen till pensionerna. Blir det något över kan vi skicka ett par tusenlappar till Afrika och ta emot någon migrant.
    Varför inte folkomröstning?

  3. Rolf har ibland ett korn av sanning, men det mesta är våldsamma överdrifter.
    Gör tyvärr ingen nytta, utan bara spär på paniken.

  4. Ja det är sjukt, tillsätter man regim med clowner helt utan verklighetsförankring….så får man en Svensk dito.

  5. Bli man politiskt tillsatt, där kunskap har mindre betydelse än
    partitillhörighet så blir resultatet så,som Sverige drivs idag,
    det sitter tjogvis med undermåliga chefer på poster som dom
    inte skulle komma i närheten av, så fungerar belönings system.

    Visserligen förekommer det Svågerpolitik även inom
    näringslivet, men om dom inte klarar uppgiften åker dom ut,
    det ser styrelsen till. I vart fall får dom inte som i politiken
    en spark uppåt

  6. Men – alla fina kommentarer till trots;
    – ingen verkar bry sig om det mest avgörande underlaget
    till den nuvarande katastrofen: KONTRAKTET !

    Varför blundar ni, liksom SÄPO för det faktum att
    socialdemokraterna har kontrakt med muslimerna
    sedan 20 år tillbaks?

    Vi borde invadera alla moskéer för att använda deras
    tratthögtalare till att skrika ut LANDSFÖRRÄDERIET
    att socialdemokraterna sålt Sverige till muslimerna!

    Fattar du inte själv så be någon läsa kontraktet S A K T A ,
    ord för ord så kanske du fattar hur allvarligt läget är!

    Be någon som kan att söka kontraktet på:
    ”socialdemokraterna kontrakt 1999”.
    – eller hämta det här på bloggen!

  7. ”Svenska folket har sedan länge övergetts av en självsvåldig, överbetald politikerklass som kallar dem rasister” Helt fel. Av svenska folket så kallar 83% övriga 17% för rasister.

  8. Hade Sverige haft en frisk väljarkår hade dårarna i riksdag och regering röstats bort för länge sen. Nu består riksdagen av , mätta och överbetalda dårar (med några undantag). Och när allt börjar lägga sig om ett par år och man trots försök att då dölja antal döda och skadade av pandemin, ändå blir varse de fatala siffrorna, så kommer det tröga folket att rösta fram samma förövare igen!

  9. Glöm inte media folk kändiseliten och sist men inte minst den sk kultureliten som eldat på hatet mot vanliga knegare och folk som har en hjärna att tänka med dvs afs/sd väljare.

  10. Blev något fel vid sändningen.
    Försöker igen!

    PETTERSSON !

    Tänk om ”alla” svenskar kunde tänka
    som du!

    Har någon föreslagit dig som politiker?
    – Men du har väl för högt IQ för en plats
    som politiker?

    – eller? Vi är i fas 3 i livet = den njutbara
    fasen. = jobba hemma.
    //age

  11. PETTERSSON !

    Tänk om ”alla” svenskar kunde tänka
    som du!

    Har någon föreslagit dig som politiker?
    – Men du har väl för högt IQ för en plats
    som politiker?

    – eller? Vi är i fas 3 i livet = den njutbara
    fasen. = jobba hemma.
    //age

  12. Persson, Reinfeldt och Löfven är de skyldiga som bör ställas inför rätta efter Coronan är färdigsmittad. Reinfeldt kan samtidigt skriva en bok hur det känns att sitta fängslad.

    • Tråkigt nog är det bara Löfven vi kan sätta åt. Efter valet ledde Löfven en interimsregering so skrev på bl.a FN-avtal En interimsregering får inte skriva på sådana avtal. en interimsregering ska bara sköta om den löpande driften.

Kommentera