Peter Wolodarski riskerar svältdöden…

MEDIA. Peter Wolodarski är chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Nyheter, en av Sveriges största tidningar. Peter har tydligen ingen aning om att beslut får konsekvenser, så nu riskerar han att få gå hungrig. För fem dagar sedan ville han stänga Sverige, nu är han orolig för att inte bli serverad mat och dryck.

-Pettersson antar att herr Wolodarski menade stäng Sverige, men inte min krog…

Peter Wolodarski ska dock ha heder för att hans tidning avstår från att söka mediestöd, trots att de troligen är berättigade till c:a 40 miljoner.

2020-03-13

 

Peter Wolodarski. Bild CC-licens

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Peter Wolodarski riskerar svältdöden…

  1. Svamlet fram och tillbaka bevisar att hans minne inte fungerar som det skall, oroväckande Kan bero på begynnande demens.

  2. ”Hur kan vi hjälpa”….twittrar han.

    Kanske att inte vara så hjärntvättad att han följer övriga media blint, utan vågar ifrågasätta andra aktörer på marknaden, och se vad som finns bakom kröken. Inte alla är med på Coronatåget som rusar fram utan förare mot okänt öde. Inte alla tror att vi upplever den värsta pandemin i modern tid. Siffrorna talar inte för detta.

    Gå du och ät din lunch, och gynna din lokala krögare.

  3. Hemleveranser är lösningen, en sån självklar lösnig är det väl ingen som funderat över.

  4. Jag följer Lars Berns eminenta arbete . Den metabola pandemin skördar årligen 40 miljoner människor enligt tillförlitliga källor ! Ingen panik där inte. Bonnierkoncernen dit DN hör erhåller presstöd för andra tidningar de äger. Sen vi gick med i EU har självförsörjningsgraden för livsmedel sjunkit från nästan 95 % till under 50 % . Det var inte nödvändigt med egen försörjning längre ! Sug på den ni , globalister . Har aldrig funnits någon makt i historien som överlevt när de tappat kontrollen över maten . Är vi där nu ? Mvh Sjöström

    • Om man städar ordentligt så att råttorna inte hittar mat så försvinner de fort!

  5. Apropå att äta och konsumera tidningar………

    Hur gick det för din dagstidning eller ”lokaltidning”, under det senast årets mätning i upplaga?

    Upp eller ner? Hur många fullbetalande prenumeranter har den? Kolla på länken nedan. Nya siffror ute.

    Här publiceras de senaste TS-upplagorna samt andra reviderade publika mått från Media Audit.

    Senast publicerade uppgifter nedan är kalenderåret 2019 för dagspress och den brutna perioden 1/7 2018 till 30/6 2019 för tidskrifter och gratistidningar.

    https://www.kantarsifo.se/rapporter-undersokningar/audit-rapporter

    • Vad den tabellen inte visar är att Alingsås tidningen gick i konkurs 2019 men återuppstod när den övertogs av Stampen.

  6. En gång i tiden då Sverige fortfarande fungerade kallade vi sådana som Peter W. för snorungar och alla visste genast vad det var tal om.

  7. Varför denna hysteri kring corona-influensan ? Att åldringar och svårt sjuka riskerar avlida och så gör i influensatider är inget nytt.

    ”De människor som dör i Italien har andra mycket allvarliga traditionella sjukdomar som inte har något att göra med COV, och det är uppenbart att de kunde ha dött och förmodligen dog av de andra sjukdomarna.
    ”Det finns totalt nio dödsfall i USA som vi tror kunde ha förorsakats av COV, och även där är vi inte säkra, eftersom ni ser, dessa nio var äldre människor som knappt kunde komma ur sängen långt innan COV uppstod.Dessa nio hade en extremt allvarlig lungsjukdom…men ändå, gå inte ut, arbeta hemifrån, rör inte vid en annan människa, se vår webbplats för extrapriser på toalettpapper och åh ja, glöm inte att ta ditt vanliga influensavaccin om du kan glida in i en Hazmat-kostym och köra snabbt till ditt närmaste apotek, där injektionsombuden väntar”
    Bakom kulisserna

  8. IDIOTIN ÄR TOTAL !

    Panik gällande en förkylning 🤧
    som gör som alla förkylningar varje år, släcker livet för gamla och redan sjuka. 😢

    Det får vara slut med denna sinnessjuka hysteri.

    Normalt förstånd och förnuftigt agerande är vad som är lämpligt…och det är tyvärr inte Sveriges styrandes starka sida.

Kommentera