Dan Eliassons lugnande besked: ”Vi har god kontroll över de som kommer”

INRIKES. Dan Eliasson är socialdemokrat och generaldirektör för MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Där har han en lön på över 160.000 kronor i månaden. Eliasson har tidigare varit generaldirektör för Migrationsverket och Försäkringskassan samt rikspolischef samt socialdemokratisk partisekreterare. 

Om Dan Eliasson på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 thoughts on “Dan Eliassons lugnande besked: ”Vi har god kontroll över de som kommer”

  1. Skumt att en sån. Individ får jobba kvar!
    Vad sa han om IKEA mordet.
    Är han bara äcklig eller äckllig Naziisst
    Undrar bara?

  2. Som tidigare anställd på SÄPO så finns det antagligen något som inte borde komma ut som han vet och behållit för sig själv.
    Kan det ha att göra med Stefans samröre med han fackföreningsmannen som mördade sin granne?
    Eller alla konstigheter runt mordet på Palme?
    Eller finns det ännu fler lik i kistan?

  3. Som liten från Mor: Du får inte döma efter utseendet!
    Men visst ser Dan lika korkat/otrevlig ut som han är?

  4. Regeringen med Eliasson i spetsen lovar att göra ”allt för man skall hålla mellofestivalen som vanligt, sett ur ett HBTQ perspektiv, är detta viktigare än ett litet virus”, Ca 75% PK skadade jublar o tackar.

  5. Sverige måtte vara bland de mest inkompetenta och sämst förberedd och rustade staterna för nuvarande nödläge. Det kryper av ångest och förakt i hela kroppen bara jag tänker på eller ser bilderna av folkfiender typ D.Eliasson och S.Löfven. Ministrar och myndighetsgeneraler radar upp sig som fån varje dag till löjlig presskonferenser där de endast kan beklaga uteblivna resurser, leveranser mm.
    Om och när den här skiten är över borde det var krigsrätt för de ansvariga svinen.

  6. Nu sitter vi med skägget i brevlådan och kronan sjunker som en sten. Nu måste regeringen komma med trovärdiga lösningar för landet. Inte något vänsterfeministiskt flum, som att flyktingar är lönsamma. Bestäm att vi slänger ut alla som fuskat sig in i landet, kriminella och dom som inte vill arbeta. Vips kommer kronan att stärkas.
    Viruset är som klimatet, man kan säga vad som helst och ha både rätt och fel.

  7. Ja, man blir verkligen kolugn över besked från Eliasson som säger att han kräks när han tänker på SD !
    Fosterlandet är tveklöst förlorat.

    • Falsk trygghet finns det nåt som heter…jag antar att det är det du syftar på.

      Därför blir det ingen tumme ner ifrån mig..:-)

  8. En primär anledning till att det nu ser ut som det gör i landet utgörs av det faktum att Eliasson också sade att han hade god kontroll 2015. Löven litade på honom, eller rättare sagt befriade honom från att i tid fatta beslutet att stänga gränsen. (Vilket han dock var tvungen att göra i ett senare skede, alltför sent.)

    Eliasson måste ha en formidabel hållhake på Sveriges politikertopp.

  9. Hur skall man kontrollera dom 10.000 människor som kommer varje månad, när man inte hinner kontrollera dom som redan bor här i Sverige??

  10. Förr skrevs det om Palmes flickor, nu kan vi utan att överdriva skriva Löfvens barnungar. Möjligen kan det finnas någon vuxen i någon Myndighet men departementen styrs förvisso av folk som för länge sedan passerat sin inkompetensnivå om de nu överhuvud taget haft någon kompetens annat än att prata.

  11. Dessa politiskt tillsatta politruker i landet är en katastrof och kommer att leda landet in i ett totalt mörker. Det behövs en genomgripande reform inklusive grundlagsändringar framöver för att minska och ändra den statliga byråkratin i ett för landet ny riktning.

  12. Frågan är om han är värd någon lön alls? orsakar mycket förstörelse, lidande och kostnader.

    • Den mannen skulle åläggas att betala skadestånd till den Svenska befolkningen varje gång han öppnar käften.

  13. Håller med. Det hade varit mer lugnade om han sagt att det är kris. Nu vet vi att han blåljuger.

  14. Idioten kommer väl att lansera ”smitta inte mig”-armbandet samt hashtagen #jagvillinteblismittadhålldigborta.

    Att dessa två stolpskott har så mycket att säga till om i dagen Sverige är inget annat en jäkla katastrof…jag menar naturligtvis Dan Eliasson och Anders Tegnell

Kommentera