Youtube censurerar sanningen

För fyra dagar sedan hade vi ett inlägg med video, om när Grekiska jordbrukare, med den så kallade Hölömetoden, (obs, ligger kvar på Youtube efter 3 år)  försökte avhålla folk från att illegalt ta sig in i Grekland. LÄNK  Men nu har Youtube blockat videon. Ett aldeles sant agerande av Grekiska bönder, stämmer inte med Youtubes ”värderingar” .

Om det är rätt å riktigt att spruta Gris-piss på folk som illegalt försöker att ta sig in i Grekland, kan man väl ha synpunkter på. Man kan väl anta att den Grekiske lantbrukaren tycker att han gör en god gärning genom att  hjälpa sitt land och Europas skattebetalare, genom att ”avråda” de illegala från att ta sig in i landet!

Men nu är det ju så att har en kontroversiell video lagts upp på Youtube, så är det oftast någon som laddad ned den för säkerhets skull, varför det oftast är lätt att återfinna den på nätet.

 

 

 

11 thoughts on “Youtube censurerar sanningen

 1. Älskar videon. Civiliserade bemöter barbarerna fredligt med allt dom hatar.
  Tänk vad parfym muhammed stinker om mornarna.
  Grispiss var inget han tänkte på.

 2. Räcker det inte med den flytande varan så finns det flytgödsel, den hade garanterat hållit dom borta från staketet.

 3. Inte samma skit , G 54 . Grispink är ett väldigt bra gödselmedel . Gör att det växer . Islam däremot gör att allt dör eller dödas . Tack för infallsvinkeln . Mvh Sjöström

 4. Är kanske lika effektivt som bly och tårgas.
  Huvudsakligen att de håller gränsen hermetiskt tillsluten.

 5. Ägare till Youtube är väl en del av globalisterna och vår regering samarbetar (styrs ) med dem . Har inte Facebook och några andra i samma gruppering stora centraler i vårt land , skattesubventionerade ? Rätta gärna om jag har fel där . Mvh Sjöström

 6. Jag kan nästan se framför mig statsministern säga ”de flyr för sina liv”….
  Läste att de hade även kastat brandbomber mot gränsvakterna, grispiss borde vara effektivt även för att släcka och hindra bränder.

Kommentera