Youtube censurerar sanningen


För fyra dagar sedan hade vi ett inlägg med video, om när Grekiska jordbrukare, med den så kallade Hölömetoden, (obs, ligger kvar på Youtube efter 3 år)  försökte avhålla folk från att illegalt ta sig in i Grekland. LÄNK  Men nu har Youtube blockat videon. Ett aldeles sant agerande av Grekiska bönder, stämmer inte med Youtubes ”värderingar” .

Om det är rätt å riktigt att spruta Gris-piss på folk som illegalt försöker att ta sig in i Grekland, kan man väl ha synpunkter på. Man kan väl anta att den Grekiske lantbrukaren tycker att han gör en god gärning genom att  hjälpa sitt land och Europas skattebetalare, genom att ”avråda” de illegala från att ta sig in i landet!

Men nu är det ju så att har en kontroversiell video lagts upp på Youtube, så är det oftast någon som laddad ned den för säkerhets skull, varför det oftast är lätt att återfinna den på nätet.

 

 

 


11 responses to “Youtube censurerar sanningen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: