Medelklassvänstern i Malmö – Sverige måste dö

-Pettersson undrar vad den solbrände killen gör i Sverige? Är inte lägenheten stor nog? Har han inte fått den bil han vill ha? Ställer inte alla brudar upp? Bedrövligt att inte övriga vänstermuppar plockar ifrån honom skylten.

En annan tid, en annan vänsterrörelse…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Medelklassvänstern i Malmö – Sverige måste dö

  1. 7-klövern är ena fega stackare som inte VÅGAR varken läsa eller skriva på PETTERSONS BLOGG som är den enda sanna rapporteringen av Svenska nyheter som finns i Sverige.

  2. Varför finns det inge eller bara någon ifrån 7-klövern som besvarar kommentarerna på Petterssons blogg. VÅGAR DOM INTE. ELLER ÄR DET SÅ ATT DOM TROR ATT ALLTING REDAN ÄR ALLDELES RÄTT???? Jag tror på det första.

  3. Svenska blondiner flyr från Sverige till Turkiet på grund av att de Svenska älskarna inte uppfyller kravet vid kärlekshistorierna i sängen.

    • Jo det händer, men efter ett tag ber hon UD om hjälp att komma tillbaka till trygga svenska killar, som ofta tackar nej till turkens avkomma som hon skaffat i oförstånd.

  4. Det vore intressant att höra honom och andra vänstermuppar förklara vad de menar med den skylten och vad de tänker sig att alternativet är.

  5. Sverge är utsålt eller bort skänkt med betalning till den stora fördärvaren EU. Varför har vi inte råd med riktiga pensioner? Varför finns där inte ett efterlevandeskydd? JO ursäkta jag fick 81 kr i månaden brutto efter min hustru. Detta är ett hån och förnedring. Min hustru jobba i slityrken 26 år jag jobbade 37 år.
    Oss svenskar som tjänat och betalat sky höga skatter ska och förnedras tycker partier som mp,s.l,C

  6. Idag får regeringspartierna klia sig lite extra i huvudet över hur de ska få pengarna att räcka till. Idag blir Sverige värt 10% mindre.
    Kommer regeringen att prioritera mupparna från Mellanöstern eller ursprungsbefolkningen?

  7. Arbetsbefriade bidrags berorndee idioter på Marsch
    dessutom på arbetarnas torg, arbete som dom avskyr
    mest av allt.? Eller har dom lön ifrån Husse, Globallist maffian?
    Dom springer i alla fall deras ärenden.

  8. Sveriges dödsryckningar började redan 1999 när
    socialdemokraterna lovade bort Sverige till muslimerna
    i kontraktet de skrev.

    Varför gör ingen något åt detta?
    Varför är det tyst om Sveriges, i modern tid, största
    LANDSFÖRRÄDERI?
    Varför låter SÄPO, vår ”säkerhetspolis” detta fortgå?
    Är SÄPO en del av LANDSFÖRRÄDERIET?
    Är det en bekräftelse på att Sverige redan är i
    händerna på ”främmande makt”, islam?

    Är du också rädd?

    • Vilket Sverige menar du? Sverige finns inte mer. Det är ett MUSLIMSKT land som ännu inte fått något namn.

  9. Våra grannländer har kvinnliga statsministrar med stake. Vi har en manlig dito utan vare sig stake, kompetens eller riktning. Idiot, är väl att ta i men iaf utan all rimlig förmåga att styra landet är klart. ”Sverige måste dö” verkar helt konsekvent i Löfvens Sverige. Stoppa Tjocksteffe och landet kommer att överleva katastrofen.

    • Vad baserar du på att våra grannländers kvinnliga statsministrar har stake på?

  10. Varför fortsätter svenska blondiner att semestra i turkiet. Är Sverige inte bra nog?

    • Svenska blondiner flyr från Sverige till Turkiet på grund av att de Svenska älskarna inte uppfyller kravet vid kärlekshistorierna i sängen.

  11. HUR LÄNGE TÅL VI DET HÄR???,SVERIGE VAKNA!!!!!VARFÖR REAGERAR INTE MÄNNISKOR SOM GÅR MED HONOM??ATT DOM INTE SKÄMS.VISAR MAN TACKSAMHET TILL LANDET SOM TOG EMOT HONOM!!!!!VAKNA SVERIGE.

  12. Malmö kan klara sig själva. Det kanske täpper till käften på alla vänstervridna. Inte en krona från övriga landet

Kommentera