Dra in Miljöpartiets uttagsrätt från statskassan

INSÄNDARE. Isabella Lövin och hennes sekt är på väg att ruinera Sverige. Det är som om man gett Björnligan nycklarna till Riksbankens kassavalv. Klimatsekten motiverar sitt omåttligt generösa slöseri med skattepengar med hotet om domedagen. Som baseras på en total lögn om att livets gas koldioxid istället är djävulens vapen. En liten lögn som de fått att växa till en böld på allt förstånd. Med hjälp av politiska riktlinjer från FN. Som bygger på omfattande, bevisade vetenskapsbedrägerier. Som sekten okritiskt svalt med hull och hår.

MIljöpartiet i statens kassavalv

Det finns 0,03 procent koldioxid i atmosfären. Av denna mängd svarar mänsklig aktivitet för 3%. Knappt mätbart. Men för att minska denna minimala påverkan ska vi totalt förkasta allt vad civilisationen uppnått genom tiderna och skänka vår sista krona till denna domedagssekt. Som regerar Sverige med sina 4% av väljarna och kallar det folkstyre och demokrati.

Sverige är redan närmast fossilfritt. Men Lövin menar att vi ”ska gå före”och betala mest. Hennes Romavtal kräver att vi ska vara med och betala flera TUSEN MILJARDER för detta gigantiska vansinne. Sveriges omställning till ”hållbar” elproduktion utan olja, kol och kärnkraft kostar ännu fler miljarder och riskerar att lamslå allt vad välfärd och utveckling heter. Plastkasseskatt och de andra straffskatterna lär inte täcka de gapande hålen i statskassan. Även om vi snart tvingas betala för allt utom att andas. Med en regering vid sina sinnens fulla bruk skulle dessa skattemiljarder räcka till det de är avsedda för.

  • För att betala rimlig lön till sjukhuspersonal, öka antalet vårdplatser och minska sjukvårdskön.
  • För att öka bostadsbyggandet.
  • För att anständigt höja pensionerna för 400.000 fattigpensionärer och erbjuda värdig åldringsvård.
  • För att höja lärarlöner och återställa den svenska skolan.
  • För att återta polisens våldsmonopol.
  • För att angripa verkliga miljöproblem.
  • För att stärka försvaret, gränspolisen, tullen och brandförsvaret.
  • För att återinföra kvinnofridslagen.
  • För att bekämpa spridningen av resistenta bakterier.
  • För att begränsa drogmissbruket.

Genom att stoppa Lövins självsvåldiga tillgång till din hushållskassa skulle vi få pengar över till allt det vi förr hade råd med. Vi skulle kanske t.o.m. kunna infria Stefan Löfvens löfte om vatten och toaletter till alla världens fattiga och vi skulle botas från klimatångesten. Coronaviruset visar att hennes koldioxidnoja i jämförelse är en ofarlig men funktionsnedsättande form av svår hypokondri. All jordens naturliga påfrestningar bekräftar hennes koldioxidfobi. Allt ifrån en ovanligt varm sommar, motbevisad havshöjning, falska bevis för smältande polarisar, ovetenskapliga påstående om ökande oväder, falska bilder på hotade isbjörnar, påståenden om växande öknar som i verkligheten krymper, fler skogsbränder som blir färre och en flod av fejknews som sprids av medlöpande media och ersätter tystad, vetenskaplig expertis med hjältebilder av Greta. En välregisserad popidol med frälsarimage skapad av pr-byråer och med miljongage från sektens rika finansiärer som också betalar hennes succéartade världsturnéer och fototillfällen ihop med världens ledare. Till dessa ansvarslösa sektledare anförtror du dina barns uppfostran. Det blir plågsamt att sedan försöka rädda dem ur sektens hjärntvättande grepp och åter till den verkliga världen. En tryggare och lyckligare tillvaro som de riskerar att aldrig få uppleva.

Rolf Malm

Det verkar t.ex. vara obekant för många att vi i Sverige redan nu har fossilfri elkraft till 98% ! Filmen är från ett företag men titta ändå…

20 thoughts on “Dra in Miljöpartiets uttagsrätt från statskassan

  1. Jag är rädd att våra barn kommer få sota för de beslut vi tar nu och i närtid.
    Vilka är effekterna av extremt hög användning av t.ex. litium och kobolt eller andra ämnens som till motsatts till koldioxid inte kan hanteras av naturen.
    Lägg där till multirecistenta bakterier p.g.a. dålig hantering vid framställning, användning och kassaktion av läkemedel.

  2. Bra skrivet! Men ska vi vara petiga så är koldioxidhalten 0,04 %.
    Upp till 0,08 % lär vara optimalt i växthus, under 0,02 % dör nästan allt liv.

  3. Hela MP verkar ha missat grundkursen i fysik!
    Retardation och acceleration kräver energi!

    Tänk vad det kostar att alla bilar (och långtradare)
    ska stanna för alla gående dumskallar, som går ut
    i gatan!

    Den kalkylen har ingen gjort!
    Kostar nog klimatet mer än sugrör av plast!

  4. Miljöpartiet borde vara förbjudet, kan garantera att IQ-nivån på personer i det partiet är ungefär som i Somalia…runt 68-72.

  5. Veganism bakom klimatförändringarna

    Klimatet förändras
    (som det alltid gjort och som allt annat i universum)
    Men det beror inte, som Klimatalarmisterna påstår, på att jag äter kött
    Tvärtom!
    En vegan släpper ut femtio gånger mer koldioxid jämfört med en köttätare

  6. Rolf du glömde massinvandringen från Mena av till stor del icke anställningsbarhet på grund av för låg utbildning, klankultur och en gudalära som hämtad från helvetet.
    Allt detta driver mp starkt och utpressar svagbegåvade och maktgalna socialdemokrater på.

  7. ”en regering vid sina sinnens fulla bruk”
    Dom har väl snarare sinnena fulla med bruk.

  8. Skulden har alla vimsiga väljare som tror på allt stollarna säger, de bara följer med utan att själv försöka finna fakta. In facto dessa väljare skulle fråntas sin rätt. Då säger många det är inte demokratiskt, tänk då på vår nuvarande situation i Regeringen uppför sig MP ungefär som Erdogan, medelst hot får de sin vilja fram.

  9. MP är en Dödssekt.
    Där deras ”ledare” i SVT på bästa sändningstid hotar med att vi alla ska dö.

    – JORDEN HÅLLER PÅ ATT BRINNA UPP-

Kommentera