Strandhäll vs Lamotte

Twitterprinsessan Annika Strandhäll (S) attackerar åter Joakim Lamotte för den skyddsväst han bar i SVT:s ”Sverige möts”. Den här gången raljerar hon i Expressen.

”Jag besöker Bergsjön regelbundet, det är en fantastisk plats. Fantastisk för att det är hemma för mig”, som menar att Lamotte spär på fientligheten i svenska förorter när han uppträder i skottsäker väst och har en ”högerextrem svans” bakom sig.

Strandhäll påpekar att hon minsann bodde i Bergsjön under några år i mitten av 90-talet. På den tiden menade hon att VAM härjade i svenska städer, att SD framträdde med en svans av skinnskallar bakom sig och att Ny Demokrati härjade i riksdagen. Det var de som skapade oro i det svenska samhället och inte hennes hårt arbetande vänner i förorterna.

På 90-talet fanns det problem i Sverige, inte minst skapade genom år av misslyckad invandring. Fast att jämföra dåtidens invandringsrelaterade problem med dagens är som att jämföra starköl med alkoholfri sådan. Då läste man inte världen över om gruppvåldtäkter, skjutningar, sprängningar, terrorism, rasism mot majoritetsbefolkningen och no go-zoner i vårt vackra land.

Strandhäll maler på och avslutar med de väl inövade floskler som socialdemokrater håller sig med.

”Öka tryggheten för alla de människor som bor även i dessa områden. De förtjänar en trygg och bra vardag. De ekonomiska klyftor som växt sig stora måste minska. Att minska skolsegregationen är en av nycklarna. Fler barn ska kunna starta livet på ett schyst sätt och få verktyg att forma sin framtid och kunna uppfylla sina drömmar. Möjlighet för fler att komma i jobb, lära sig svenska och öka känslan av tillhörighet till vårt gemensamma Sverige. Så bygger vi ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige”

Precis som att Strandhäll och Socialdemokraterna sitter med universallösningen på alla de problem landet Sverige och dess arbetsamma och skattebetalande del av befolkningen dras med.

Expressen

Angående Lamottes skyddsväst så var det polisens personskyddsgrupp som uppmanade honom att bära den. Nu tror jag inte att Strandhäll tackar nej till skydd när detta erbjuds, även om hon gärna raljerar över andra hotade personer.

14 thoughts on “Strandhäll vs Lamotte

  1. ”Öka tryggheten för alla de människor som bor även i dessa områden. De förtjänar en trygg och..”

    Bra analys av AS och bra att ta upp frågor som rör trygget et. al.

    Dock väldigt konstigt att man sitter i riksdag och för propaganda snarare än att väcka, utreda, frågan. Medar Google Maps visar ju fortfarande var denna ort ligger……
    eller hemska tanke uttalandet är ren propaganda avseende att skapa dimridåer…

    För att minska segregationen i skolorna kan väl inte elever användas för att lösa problemen?
    Menar då tvingas ju elever pysslamed annat än studier……

  2. De sprayade BSS på en vägg. De såg ut som kopior på skinheads från England. Det kändes ju farligt…inte.
    Juggarna mfl visslade, ropade en del om svenska flicka. Jag lärde mig en ramsa, lät sålunda, sagamisomalaka, malakia pusti. Visste inte vad det var men de dröp av då. Tror något om impotens…
    Hon kan väl flytta till Bergsjön och visa sin solidaritet och gränslösa vänlighet. Låta barn/barnbarn gå ensamma till skolan.

  3. När det gäller den goda och fridsamma religionen uppmanar jag er alla att gå in på SVT play, ja faktiskt har de tillåtit, och se BBC programmet Död åt hädarna. De är vad våra efterkommande generationer har att förvänta sig.

  4. När hon hasplar ur sig vad andra skrivit till henne inser hon inte att de är just sådana som hon och hennes gelikars fel att situationen uppstått.
    Hade de varit kloka nog att tillåta antal godkända UT och PUT till vad landet har resurser för hade problemen varit där, men färre.

  5. Ett typ exempel på att kvotering är bara av ondo.
    Känna tillhörighet med samhället och Sverige,
    Dom hatar Sverige och det Svenska samhället dom vill inte ens ha sina barn i Svenska skolor.
    Men det förstår inte fårskallen Strandhäll.

  6. När ens egna förda regeringspolitik , som Annika Strandhäll i högsta grad är en del av, inte fungerar som den ska. Då skyller man gärna på andra.

    Då får andra ”klä skott” för det.

    Om man undrar varför Joakim var klädd som han var.

    Dessutom på inrådan från säkerhetsansvariga på polisen. En av regeringens styrda myndigheter.

  7. Är den Donnan riktigt frisk innanför skalet??? Hennes allt
    mer märkliga uttalanden tyder på motsatsen? När en sådan
    som hon har suttit som minister i en Svensk regering är
    det kanske inte konstigt att det går utför, speciellt när
    kvaliteten på dom andra ministrarna är ungefär lika.

    Om det nu varit hennes barn som fått dödshot riktat
    mot sig som La Mottes Barn o fru fått av medeltidsgangstrar
    hade hon uppträtt lika stöddigt då?? Tror inte det!

  8. Vi lever i ”demokrati”.Om Lamotte klär sig i skyddsväst det är hans privatsak.Det finns kärringar som är klädda i burka ,hijab och ser ut som sopsäckar. Strandhäll borde ge sig på dom med kritiken.Men som riktig sosse vågar inte kritisera muslimska gunstlingar.FÖR ÖVRIGT ANSER JAG SVETSARN SKALL AVGÅ OMEDELBART.

  9. En socialdemokrat ser de han eller hon vill se, vill man inte leva i samma samhälle som oss övriga och se samma problem som vi övriga ser då är det svårt att se något överhuvudtaget. Lever man i en förljugen verklighet där man tror att alla människor har de lika bra som eliten inom socialdemokraterna har det, då är man verkligen långt ifrån verkligheten. Sverige blir mer och mer likt Ceaușescus Rumänien, där en liten elit lever i en Sverigebild som passar deras liv men som inte speglar verkligheten.

  10. Det vore klädsamt om denna madam tog reda på fakta först innan hon kastar sig på sitt twitterkonto.Sluta med denna vuxenmobbning på sandlådenivån och Annica, det gör inget om du tänker före du handlar.

    • Denne avart till mänskligheten klarar nog inte av att ta emot fakta, och tänka det finns inte med på skalan över ens lite kunnande. En ungefärlig blandning av något som är totalt faktaresistent, med en IQ som en guldfisk. Eller som man brukade säga tidigare, en teflonhjärna där absolut inget fastnar

  11. Jag tycker Pettersson har fel i sin jämförelse, invandringsproblemen på 90-talet var som lättöl, nu är de som 80% Stroh rom. Undrar om svenskarna vaknar innan det blir som 100%?

Kommentera