Får en skolchef säga vad som helst och arbeta kvar?

INRIKES. Susanne Björkbom kallar sig världsförälder, kosmopolit och kulturtant, hon arbetar som biträdande skolchef i Luleå kommun. En skolchef som tycker det är bra att människor dör för att ta tvivelaktiga politiska poäng på ett demokratiskt valt riksdagsparti!  

-Fick Pettersson bestämma skulle inte Susanne Björkbom vara skolchef i morgon….

Twitter
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Får en skolchef säga vad som helst och arbeta kvar?

  1. Som tillhörande en riskgrupp blir jag arg, men framför allt rädd, när någon, offentligt framför att ”vinsten” med att slippa läsa om Sd är så stor att det är okej att folk dör. Vilken sorts fascism handlar det om?

  2. Ju dummare och mer vänsterextrem man är desto bättre lyckas man i dagens idiot-Sverige i totalt fritt fall !

  3. En dåre skriver ofta dåraktiga inlägg i debatten inget konstigt med det.

    Det som är konstigt är att kommunen vill ha denna dåre som skolchef, där håller jag med Pettersson hon ska ha foten med löneavdrag.

  4. Hon har rätt på ett sätt som hon nog inte anar. Likt legendens Nero som spelar fiol medan Rom brinner har media fokuserat på SD och i viss mån Trump medan Sverige brinner. Fast det var nog inte det hon såg.

  5. Konstigt att det skall vara så svårt att fatta att det enda som ”hjälper” mot SD är att dom själva tar tag i problemet med kriminella och missbruket av välfärden!

    Allt annat gynnar SD!

    • Han är ute och jagar Pensionärer för deras åsikters skull.:

      Men den inbjudan som La Motte erbjöd fegisen, den tog han inte.

  6. Om det drabbar sådana som denna så kallade Skolchef, så
    kan kanske coronaviruset vara bra. Blev det bättre med
    många kvinnliga chefer på olika områden??? Det skulle
    i så fall va inom det privata näringslivet, där man inte
    nöjer sig med Jokrarna i kortleken??

  7. Det är inte nog med den utredning som utbildningsministern tillsatt. Det måste rensas bland cheferna. Men det är det ingen i regeringen eller myndigheter som vågar.

    • ”Det måste rensas bland cheferna” – först och främst de kvinnliga cheferna i de flesta myndigheterna. Innan trenden med kvinnor överallt (höga poster) fungerade Sverige.

  8. Föräldrarna till barnen i skolorna hon är chef över måste fråga om de bedriver indoktrinering av deras barn.

Kommentera