Vår beredskap är god. (Del 1)

INSÄNDARE. Det påstår Stefan Lövfen med en livshotande lögn. Så som Per Albin Hansson gjorde 1939 när Hitlers armé stod vid våra gränser.

Per Albin och socialdemokraterna på marsch. Den 27 augusti 1939 lovade Sveriges dåvarande statsminister Per Albin Hansson (S) att vår beredskap var god. 

Per Albin hade dock rätt när det gällde folkför-sörjningen i kristid. Sveriges självförsörjningsgrad var relativt hög. Vi hade t.ex 1939 nästan 100.000 mjölkbönder. Idag knappt 3000. 1939 var antalet jordbruk 275.000 – nu ca 35.000. Dessutom var vi 1939  bara 6 miljoner invånare – snart är vi nu dubbelt så många som ska försörjas. Varav drygt 30% är invandrare.

Statens resurser räcker inte för att upprätthålla en god beredskap för folkförsörjningen. Än mindre för en militär beredskap. Trots alla straffskatter som Miljösekten öser över oss.

Om vi får en spridning av Coronavirus kan upp mot 100.000 människor behöva vård. Vi har 510 vårdplatser för akutvård. Men bara 7 av dessa är reserverade för Coronapatienter. Många av dessa kommer att behöva ECC- maskin. Det finns bara 20 sådana i Sverige. Köerna till sjukvård är redan nu livsfarligt långa.

Vi har inte längre de jättelika krisförråd av livsmedel, olja, insatsvaror, skyddsutrustning etc som fanns på Per Albins tid. Nu kommer butikerna att tömmas på några dagar vid kris. Allt fler misstror Löfven och blir ”preppers”.

På apoteken är allt oftare livsviktiga mediciner ”slut i lager”.

Det råder redan nu t.o.m. brist på barnmat i butikerna. Som under krigsårens ransoneringar lär vi få vänja oss vid kaffesurr och kaninragu.

Bensinstationerna kommer att stängas efter en vecka. Som under krigsåren lär rykande gengasbilar bli vanliga.

Vi har bara skyddsrum för hälften av befolkningen. Förr fanns skyddsrum i varje hyreshus. Nu har vi inte ens hyreshus så det räcker.

Vi klarar inte att bekämpa skogsbränder utan hjälp från andra länder.

Vi har köpt dyra räddninghelikoptrar som inte klarar det svenska klimatet.

Kommunerna måste i brist på pengar drastiskt skära ner på allt vad välfärd heter. Nu kan man t.ex få vänta på ambulans i många timmar. Gravida föder i taxi, på McDonalds eller ute i snön.

Kollektivtrafiken hotas av stenkastning och våld mot förare. Tågen går bara ibland och inte längre till Norrland. Blåljuspersonal attackeras och kommer inte fram. Bilkapning är allt vanligare. För de bilister som ännu inte fått sin bil uppeldad av huliganer och har råd att betala kraftigt höjda trängselskatter.

Vi har 100.000-tals fattigpensionärer. Men vi betalar miljoner i bidrag till hemflyttade invandrare – trots att de i många fall varit döda i åratal.

Vi har 900.000 samordningssvenskar. Som aldrig betalat skatt, men som lever på bidragspengar från Sverige. Ibland har de flera samordningsnummer och alias och får mångfaldiga bidrag. Många tar jättelika lån och försvinner till utlandet för gott.

På Per Albins tid gällde ” En svensk tiger” Nu har vi inte ens kontroll på folkbokföringen och hur många som faktiskt bor i landet. 100.000-tals papperslösa, illegala invandrare, gatubarn, IS-terrorister, våldtäktsmän, drogkarteller, hederspoliser och utländska angivar-spioner härjar fritt.

Vi öser skattepengar till de stora invandrarfamiljerna. På svenskar är det skottpengar.

På Per Albins tid samlades vi patriotiskt med gemensamma, kristna värderingar och traditioner. Nu delas samhället upp mellan svenskar och invaderande muslimer.

Narkotika och vapen strömmar in i landet genom obevakade gränser. Och värre blir det i morgondagens krönika

Rolf Malm

Del 2 publiceras i morgon klockan 12:00

36 thoughts on “Vår beredskap är god. (Del 1)

  1. Dom Hitler tyckte skadade mänskligheten är släktingar till dom som idag styr världen på ett mycket, för oss vanliga människor, märkligt sätt.
    Dom styr media. 6 ägarfamiljer styr 90% av media, allt från Hollywood till gammelmedia.
    Perfekt att skapa panik med div sjukdomar. Jag har överlevt både Hongkonginfluensan och svininfluensan, så de var inte så farliga som tidningsrubrikerna vill göra gällande.
    Vi kan börja här. Som ni märkt har börsen rasat snart 10%. Först eldar media på med hur farlig influensan är, sedan går hedgeföretagen in och blankar så det står härliga till. Allt för att de som Hitler inte tyckte om ska bli ännu rikare och köpa fler gods, privatjetplan och samla på hög allt som är värdefullt.
    Läkemedelsföretagen är nästa märkliga företeelse. Det finns bot för virus, svamp och bakterier. Men det som botar går inte att patentera, så de berättar för oss att det inte finns någon bot förrän de hittar på något de kan patentera och sälja dyrt till oss.
    Tyvärr kommer detta att förnekas så länge de som styr styr och deras medlöpare hjälper dem.

  2. Stig Wennerström o Stig Bergling verkar att vara rena korgossar jämfört med dom landsförrädarledningar vi haft dom sista tjugo åren, dom två
    sålde visserligen ut försvarshemligheter men dessa idiotregeringar har
    skänkt bort hela landet till en vidrig religion som bara tar för sig och belönar oss med ondska!

    Till alla politiskt korrekta som läser Rolf Malms lista över dom missgärningar som begås mot folket, känner ni er stolta att ni är
    en del av dessa missgärningar , över alla våldtäkter rån eller pensionärer som får en kniv i ryggen utan anledning???? Jag hoppas att ni mår jävligt dåligt!

  3. age

    27 02 2020 at 15:51
    1999 skrev socialdemokraterna kontrakt med muslimerna!

    Kontraktet säger att socialdemokraterna ska bidra till att
    muslimerna får positioner i alla viktiga styrelser i Sverige
    —- inklusive REGERINGEN !
    Försök förstå vad detta innebär – för dig och allt som är ditt!

    Som ersättning för detta lovar muslimerna i kontraktet
    att rösta på socialdemokraterna!
    Försök förstå vad detta innebär – för dig och allt som är ditt!

    D.v.s. socialdemokraterna SÅLDE Sverige till muslimerna!
    Försök förstå vad detta innebär – för dig och allt som är ditt!

    Detta är väl det värsta LANDSFÖRRÄDERIET mot Sverige
    i modern tid?
    Försök förstå vad detta innebär – för dig och allt som är ditt!

    Vår ” säkerhetspolis ” accepterar att Sverige säljs ut till
    främmande makt = islam!
    Försök förstå vad detta innebär – för dig och allt som är ditt!

    Varför gör inte SÄPO, vår ”säkerhetspolis” något åt detta?
    Försök förstå vad detta innebär – för dig och allt som är ditt!

    Är vi redan överlämnade till muslimerna?
    Har vi redan muslimer i vår regering?
    Har vi redan muslimer i viktiga styrelser i Sverige
    Har vi redan moskéer, stridsledningscentraler i varje tätort?
    Har vi redan många tusen ”ensamkommande” invasionssoldater?

    Förstår vi vad detta innebär?
    Förstår vi hur långt det har gått?
    Förstår vi att vi är utlämnade av LANDSFÖRRÄDARNA?
    Förstår vi att vi måste göra något?
    Förstår vi att regeringen – och SÄPO inte är på vår sida?

    Läs om kontraktet om du skriver:
    socialdemokraterna kontrakt 1999

    Pettersson har lagt ut allt flera gånger tidigare – läs där!

    Eller ta ännu en gratisdrink i baren medan Titanic sjunker i djupet!

    • Vidare OT :
      Enligt Kontrollrummet (där man kan läsa om ENERGI alltså El förbrukning och ”tillverkning”),
      Där kan man idag se verkligheten av KÄRNKRAFTS nedläggningen då vi idag har en STOR IMPORT (KÖP AV EL från andra länder)
      detta eftersom vinden är nästan OBEFINTLIG i NORRLAND !!!

      Kan Sveriges Energiminister förklara varför ?????

  4. Sverige var inte förberett på varken Estonia, tsunamin, massinvandringen 2015 eller bränderna i Västmanland och södra Norrland. Så varför skulle man vara förberedd på coronaviruset.

  5. Sveriges beredskap är god– för Lövfen o co—
    Svenska folket? Tja, de klarar sig bäst de kan.Arma land

  6. Hej trollet Pia.Det måste vara underbart att vara du.Att tycka att allt är toppen toppen måste vara väldigt hälsobefrämjande.Vi andra som nog är lite äldre än du ser nog en utveckling och ett samhällsförfall som du nog inte ens kan föreställa dig i din gullevärld.Men,lev gott så länge det går.Tids nog vaknar även du en morgon och sätter morgonfrallan i halsen.Och du,man är inte automatiskt nazistrasistfascist för att man kommenterar på Petterssons blogg.Sådär,nu blev du allt förvånad och kanske till och med brände dig på morgonkaffet.

  7. Det lögnaktiga Sverige lever fortfarande !
    Och TV4:as numera egen politiskt korrekta G.W säger nu i en intervju att det är viktigt att informera SD om att icke svenskar varit med och byggt Sverige.

  8. Du har helt rätt Pettersson. Har själv arbetat med myndigheter i frågor som rör beredskap i vid bemärkelse.
    Det är värre än du kan ana. Myndigheter idag är bemannade med akademiskt bevandrad personal som inte har en aning om ”hur man gör”. De är numera vana vid att sitta på höga stolar som upphandlande tjänstemän och tjänstekvinnor (jämlikt skall det vara). Bra lön har de i förhållande till det de levererar, MEN de kan inte ett dugg.

    Att dessa akademiska muppar, helt plötsligt bli handlingskraftiga ledare för att styra oss ur en kris, oavsett slag, är en omöjlighet. Det enda de kommer att lyckas med är att göra det värre, vilket redan pågår i form av självavskräckning och obeslutsamhet att handla och agera.

    (Korr Pettersson, ta bort förra inlägget)

  9. Du har helt rätt Pettersson. Har själv arbetat med myndigheter i frågor som rör beredskap i vid bemärkelse.
    Det är värre än du kan ana. Myndigheter idag är bemannade med akademiskt bevandrad personal som inte har en aning om ”hur man gör”. De är numera vana vid att sitta på höga stolar som upphandlande tjänstemän och tjänstekvinnor (jämlikt skall det vara). Bra lön har de i förhållande till det de leverterar, MEN de kan inte ett dugg.

    Att dessa akademiska muppar, helt plötsligt bli handlingskraftiga ledare för att styra oss ur en kris, oavsett slag, är en omöjlighet. Det enda de kommer att lyckas med är att göra det värre, vilket redan pågår i form av självavskräckning och obeslutsamhet att handla och agera.

  10. Idag är det Pia som har eftermiddagsskiftet i trollfabriken.

    Undrar om stollarna tjänar pengar eller om det är helt vanlig vänsterblivenhet och hjärntvätt.?

  11. Och mycket av detta på grund av att vårat, så kallade, demokratiska system har gett Mp inflytande över politiken i 30 år.

    Vart har demokratin tagit vägen??

    Hur kan det komma sig att ett parti som knappt hankar sig kvar i riksdagen val efter val har, och tillåts ha, ett sådant inflytande??

  12. Rättsväsendet är fulltecknat med anmälningar från nätgranskare på ”svenskar som inte tiger”.

  13. Gillar dej skarpt, dina analyser är glasklara för oss, tyvärr gillar PK läget och jublar varje dag, hoppas innerligt dessa + 75%? drabbas av Corona.

Kommentera