SD kräver debatt om svenskfientlighet

INVANDRING. Sverigedemokraterna begär att riksdagen ska ordna en särskild debatt om det de benämner svenskfientlighet. Debatten efter ett uppmärksammat ungdomsrån med inslag av förnedring kräver det, hävdar SD. 

I den framställan som lämnats in till talmannen motiverar gruppledaren Henrik Vinge begäran med att ”attityderna till svenskfientlighet och rasistiskt våld riktat mot svenskar inte är lika samstämmiga som ifråga om rasism och främlingsfientlighet mot andra grupper.”

Vinge anser att det är viktigt att ”ansvarigt statsråd och företrädare för partierna ges möjlighet att redogöra för hur de ser på svenskfientlighet och vilka, om några, åtgärder de anser bör vidtas för att stoppa den”.

-Pettersson antar att ansvariga statsråd inte fattar vad Vinge pratar om för de har glömt svenskarna som byggde och bygger landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “SD kräver debatt om svenskfientlighet

  1. Kanske tyvärr nödvändigt? Det sorgliga är att en del av partierna i riksdagen ibland verkar tillhöra de svenskfientliga.

  2. Kommer den landsförädiska och mångkulturälskande 7 klövern någonsin att bry sig om eller ta SD på allvar oavsett hur stort partiet blir ?

  3. Eftersom som vi ännu inte är i minoritet (sett till hela landet) så lär dom vänsterblivna liberalstollarna vifta bort detta och inte ta det på allvar.

    Om inte tillräckligt många av 7-klöverns barn vänner och släktingar drabbas samt dom själva….då jäklar kanske nåt händer i alla fall en UTREDNING.

  4. Usch då, vad de begär dessa SD som är utan värdegrund, tänker nu de PK-trogna.
    Antagligen så tror de att om vi ingenting säger eller gör, så kommer det ändå till slut att bli bra. Det hade eventuellt fungerat i det gamla Sverige där vi var en homogenare grupp än nu, och där vi hade förstånd om vad är rätt eller fel.
    Allt för många har kommit hit, opportunisterna, för att leva som förr i sitt hemland men för våra surt förvärvade pengar.
    Den gruppen gör en ofantlig skada för oss, men ännu större för dem som vill bli svenskar på riktigt, eftersom vi har en tendens att dra alla över en kam.

  5. Regeringen samt resten av 7-klövern vet att det är bara rasister som är Svenskar, för Svennehora, jag ska knolla din morsa, mm, mm är gamla Svenska uttryck som Svenskar alltid använt och alla Svenska flickor och kvinnor har alltid varit horor. Fi, Metoo håller med, för jag har inte hört ett ord om ngt annat.

Kommentera