3000 miljoner kronor i sjön!


INSÄNDARE. Sveriges regering, med Miljösekten som vägvisare, slösar sanslöst med skattebetalarnas pengar. Närmast ofattbart många miljarder skänker de bort i naiv godtrogenhet. Pengar som rånats från de svenskar som i brist på resurser nu ligger dygnssvis, skrikande av smärta, i sjukhuskorridorerna. Ofta de äldre, nedprioriterade patienter som efter långa arbetsliv är 100-tusentals resurslösa fattigpensionärer. Utan makt eftersom de är uträknade som framtida valboskap. De kan lämnas åt sitt obarmhärtiga öde vid ättestupan i den hjärtlösa ”humanitära stormakten”.       

Ön Tuvalu. Här betalar Sverige bistånd till infrastruktur trots att våra vägar och järnvägar ser ut som dom gör. Tuvalu ligger nära Australien och tillhör Brittiska samväldet. Innan Stefan Löfven lovade bort ytterligare 4 miljarder var Sverige per capita den största bidragsgivaren till FN:s klimatfond med ett bistånd om $59.31 per invånare. Som jämförelse ger Finland $8.49 per invånare, Danmark $12.73 och Tyskland $12.40. Läs mer om Tuvalu HÄR

Man gödslar med tusentals miljarder till EU, FN, OECD. Man vräker pengar på sanslös klimatpolitik, genomkorrupt U-hjälp, bidragsfusk, 870.000 okända samordningsutlänningar som aldrig betalat en krona i skatt, till 120.000 nyanlända årligen, till fullständigt utopiska klimatprojekt, till statsstyrda medieföretag och nätverk av islamistiska organisationer. I all oändlighet låter de pengarna flöda ur det mytiska, svenska ymnighetshornet. Samtidigt som man på de svenska åldershemmen tvingas dela på frukostäggen lovar man vatten och toaletter till alla världens fattiga.

Som grädde på moset avstår de nu från att sälja vidare de 11 miljoner oanvända utsläppsrätter vilka Sveriges näringsliv betalat mer än 3000 miljoner kronor för – inom ramen för detta moderna, globala avlatssystem. Ett system som i sig inte gynnar miljökampen och definitivt inte blir bättre genom att 11 miljoner av dessa avlatsbrev görs ogiltiga.

3000 miljoner skattekronor i sjön. Samtidigt som straffskatterna regnar över oss för att spä ut den sinande statskassan. Flygskatt, trängselskatt, plastpåseskat, köttskatt, bensinskatt, bilskatt, kilometerskatt, EUskatt….alla bevisligen motverkande sitt syfte. Plastpåsen är t.ex bevisligen  oslagbart bäst för miljön. Kampen borde istället ägnas åt att den inte får hamna i haven.

Till hur många sjuksköterskor, barnmorskor, läkare, tullare, lärare, psykologer, handikappassistenter, hemtjänstpersonal eller socialarbetare räcker 3000 miljoner? De skattepengar som Isabella Löven och Gretasekten nu i totalt vansinnigt slöseri slänger i sjön! Samtidigt som alltfler nödställda svenskar drunknar i störtfloden av de politiska lögner som man motiverar slöseriet med. Förskingring och trolöshet mot huvudman är brottsligt och borde leda till kölhalning och fängelse på vatten och bröd. Döm ut dagens regering som tar sig vatten över huvudet och bara överlever med konstgjord andning. Tills elbristen slår ut den politiska lungmaskinen.

s/s Sverige sjunker – alle man överbord! Flytväst på! SOS – Save Our Souls!

Rolf Malm


15 responses to “3000 miljoner kronor i sjön!

 • compulsoryunion

  Bättre en peng i sjön än 10 000 nya ensamkommande per år, vargflockar i skogen

  Gilla

 • Dissidenten

  Den med absolut ansvar för MPs lekstuga i maktens korridorer är Stefan Löfven. Han går i kort koppel, helt i händerna på tokdjävlarna, med ända syfte, att klamra sig fast vid makten. Resultatet är en kroniskt impotent regering. Han säljer dagligen ut svenska folket.
  Såg att tokfrans ska bjuda in Trump och Putin till Malmö, för att diskutera antisemitism. Patetiskt! Vem fan tror han, han är? Kan börja med att rensa i sitt parti.
  Fast då blir det glest, efteråt.

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Tänk om någon klok person kunde sätta sig och räkna på vad Mp’s inflytande över svensk politik kostat skattebetalarna under de dryga 30 år de funnits.
  Det lär inte räcka med en 1:a och alla nollor som sitter i regeringen

  Gilla

 • gamgubben

  Den makten har, den svärdet bär.
  Allt den gör, är blott till oss besvär.

  Gilla

 • Bajen666

  Japp så är det vi har väldens rikaste sjöar i detta land.

  Gilla

 • UE

  Rolf Malm slår som vanligt huvudet på spiken. Hur kan det s.k. Miljöpartiet ha makt att bära sig åt som rabiata idioter och spotta skattebetalarna i ansiktet? Gång på gång!

  Gilla

 • lena

  Tack Pettersson för svar!
  Förstod inte riktigt att en statsminister har ett sådant utrymme i en lagd budget att det kan läggas skattepengar på sådant som är idiotiskt!
  (Vi hade ju redan givit FN miljöfond 4 miljarder!)

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Det blir inte bättre när sossarna envisas med att regera ihop med fascisterna.

  Gilla

 • lena

  Jag frågar igen…
  Vem/Vad gav Löven lov/rätt att ge bort extra 4 miljarder till FNs miljöfond?
  Vansinne!

  Gilla

  • Karlsson

   Såhär vill ju svenskarna ha det.
   Stackars välfärdsskadade människor som inte fattar vilken tunn tråd som håller deras illusioner uppe eller vad som kommer hända när den brister.

   Gillad av 1 person

  • Pettersson

   Löfven är statsminister, men jag antar att han måste ha utrymme för det i budgeten som riksdagen godkänt. Eventuellt måste riksdagen godkänna i efterskott, men jag har inte hört någon sådan debatt.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: