Resedirektör Peter Wolodarski godhetssignalerar


MEDIA & RESOR. Chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Nyheter, Peter Wolodarski, skryter med att han och DN bevisat att det går och köra tåg genom Europa. Jag väljer att tro på Peter, men är tveksam, finns det verkligen 400 DN-läsare? 

Det är trevligt att läsa om när överklassen godhetssignalerar tillsammans. Det går att åka tåg, men de flesta har inte de ekonomiska möjligheterna. Däremot går det att hitta en flygbiljett, tur och retur till Milano för 400 kronor med Ryanair från Skavsta, Nyköping till Milano och det finns massor med alternativ för under 1000-lappen.

Överklassen på Dagens Nyheter tågresa betalar lite mer, men då ska vi veta att de får lite mer för pengarna, bland annat hotell…

-Pettersson misstänker att herr Wolodarski tänker sprida coronaviruset i Sverige,  han följer utvecklingen i varje fall…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


26 responses to “Resedirektör Peter Wolodarski godhetssignalerar

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: