Uppfostrad till svensk mes


INSÄNDARE. Man kan tycka mycket om fallet där svenske Liam, 18 år, blir förnedringsrånad av två 16 åriga negrer som tvingar honom att klä av sig naken medans dom kallade honom för vidriga svenne. Som om denna förnedring inte räckte så urinerar negrerna på honom i bl a munnen.

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

Fallet har tagits upp i massmedia men jag har varken hört eller sett att man här har ifrågasatt varför Liam inte på något sätt gjorde motstånd eller i varje fall försökt att påkalla uppmärksamhet för det som var på gång.

Vid minst fyra tillfällen kunde väl Liam ha öppnat munnen och skrikit på hjälp och uppmärksammat allmänheten om den situation han befann sig i.

Negrerna tog med Liam in i en Konsumbutik, man gick med honom till en bankomat, man gick in på en McDonalds restaurang innan man tog en buss till Farsta.

Man skulle nästan kunna tro att hela denna händelse utspelade sig uppe vid Treriksröset eller på toppen av Kebnekaise där det inte fanns en enda mänsklig varelse på flera mils avstånd. Men icke, detta utspelas i landets huvudstad och man kan på övervakningskameror se att massor av folk är i rörelse när detta rån utförs.

Men tydligen så släppte inte Liam ifrån sig ett enda pip för att uppmärksamma sin situation och öppnade inte munnen förrän negrerna urinerade på honom och tvingade honom att öppna munnen.

Ett minst sagt märkligt beteende men kanske ändå inte när man betänker att Liam är svensk och säkerligen uppfostrad att vända andra kinden till och hålla munnen stängd och detta särskilt när man på något sätt konfronteras med s k nysvenskar.

Liam har med all säkerhet uppfostrats att liksom sina föräldrar bli en svensk mes och i princip aldrig reagera oavsett vad man blir utsatt för av s k nysvenskar eller deras avkommor. Här har vi ett praktexempel på varför det ser ut som det gör idag i det mångkulturella Sverige.

Negrerna urinerade inte bara Liam i munnen utan i princip hela det svenska folket när man på detta sätt visade sin tacksamhet gentemot det land och det folk som tagit emot dom och gett dom och deras föräldrar en fristad med allt vad det innebär av säkerligen gratis boende och fri försörjning.

Jag vill inte på något sätt strö salt i Liams sår men jag kan inte avhålla mig från att skriva att du nog får skylla dig själv att du lät det gå så långt. Hade du öppnat munnen långt tidigare så hade du sluppit få urin i densamma.

Att dessa två negrer inte drar sig för att göra detta förnedringsrån med tanke på att deras hudfärg och utseende gör att dom blir mycket lätta att identifiera visar med all önskvärdhet att dom inte på något sätt fruktar några efterräkningar från det svenska samhället och det särskilt när dom bara är 16 år gamla.

Särskilt den ena av dom har ju ett mycket särpräglat utseende med läppar som både i storlek och utseende är helt i paritet med ett hemorrojdangripet uppsvullet babianarschel.

Ordet neger är medvetet använt i ovanstående för jag vägrar att i detta sammanhanget använda den förskönande PK- benämningen afrikan.

Ett värre sätt att förnedra svenskar än att urinera dom i munnen kan jag inte föreställa mig och dom båda negrerna och deras föräldrar må känna sig kränkta av

min benämning av dom och dom får gärna anmäla mig för hets mot folkgrupp eller vad fan dom vill kalla det för.

Att föräldrarna till den ena sedan sitter och ber om ursäkt och åbäkar sig i TV förändrar ingenting.

Ordet neger åsyftar bara dom inblandade i sammanhanget och ingen annan afrikan.

Tilläggas kan att den ene av dom 16 – åriga negrerna är åtalad för tre andra personrån.

Sandor Herold, invandrare som inte har visat sin tacksamhet mot Sverige genom att urinera svenskar i munnen


32 responses to “Uppfostrad till svensk mes

 • Sven

  Hej.
  Ang Herolds inlägg om förnedringsrånet i Farsta så skriver han att ordet neger åsyftar bara de inblandade i sammanhanget och ingen annan afrikan.
  Är inte alla män som tillhör den negroida rasen negrer ?
  Mvh Sven Nilsson

  Gilla

 • G Nordström

  Jag har faktiskt funderat lite över det också. Varför bara gå med som en fåne. Vad skulle hända om han nu stannade i Konsum butiken?
  Ville han bli martyr?

  Gilla

 • Scared

  Ser på nyheterna att nordiska kvinnor föder för få barn. I förlängningen innebär det att utlänningarna i Sverige kommer att öka. Och att svenskar småningom kommer att vara i minoritet. Svenskor vill jobba och barn är ett hinder i karriären.
  Så vad skall man göra för att det inte skall vara ett hinder.?

  Gilla

  • Greger Karlson

   Det märkliga i sammanhanget är att många familjer jag umgås med eller känner lite mer ytligt har problem med att just kvinnan gått in i väggen eller säger sig vara på väg.
   Samma med de få på jobbet som gått in i väggen. Nästan alla är kvinnor.
   Vidare har jag också reagerat över att de flesta av de få kvinnor vi har på jobbet (teknikföretag med nästan bara ingenjörer) väljer att avancera till chefer.
   Däremot finns det fler kvinnor inom andra segment på det företag jag jobbar på. Vet inte hur det ser ut med sjukskrivningar där.
   Det är inte så att jag tycker sämre om kvinnor utan jag har bara reagerat på den sneda fördelningen.

   Gilla

 • Stefan SH

  Egentligen jag tycker Sandor överdriver men OK…

  Jag lyssnat på P1 Filo-rummet precis..
  Det är nu så i Sverige ( min slutsats) att kvinnor kan bäst, vet bäst, erfar mest, och över överhuvudtaget bäst i mest.
  Också mot fakta och statistik, särskilt när dessa påpekas av en man.

  Lyssna så förstår ni.

  p.s.
  nej Tore, du är inte ensam med dina åsikter, du är en av tysta majoritet, fast du vågar höja rösten.

  Gilla

 • Trindemanlindeman

  Nä du Sandor. Enligt det senaste dekretet får man inte kalla negrer för afrikaner heller. Vetefan vad de får kallas faktiskt.

  Gilla

 • Kretin

  Hade Liam gjort en ansats till motstånde så hade han fått en hård dom i rätten för misshandel mm… Gullegrynen skulle ju ha känt sig kränkta av en svennerasistnazistdödsknarkare …

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Om du tror på DN måste du vara en helt unik godtrogen och verklighetsfrånvänd person.

  Gilla

 • Johanna

  Skyll inte på offret, utan på det vidriga samhälle som straffar människor om de säger ifrån (Tex hatbrottslagen och allmän pk-diktatur i samhället).

  Om en ung människa känner att denne inte har något som helst stöd att stå upp för sig själv, är det inte så konstigt om denne beter sig så här.

  Skyll på de vuxna istället, som skapat ett sådant här samhälle.

  Och vi måste alla vuxna tydligt- skrika ut i alla kanaler/mediekanaler om så behövs, att vi står HELT bakom offret i sådana situationer.

  Då kommer de unga känna att de har vårt stöd, och tex skrika, gapa, försvara sig nästa gång det händer.

  Som det är nu får ju de unga signalerna från samhället att de själva kan dömas tex via hetslagen, och det är så fel det kan bli.

  Vi vuxna måste TYDLIGT visa att vi står bakom offret och kommer att backa upp offret om denne skriker o försvarar sig.

  Det är så vi får ett bättre samhälle, inte genom att skuldbelägga offren.

  Vi i Sverige måste börja göra tydlig skillnad på offer och förövare.

  Förövare är INTE offer, den rollen har de valt bort när de våldför sig på andra, oskyldiga människor.

  Gillad av 1 person

 • ,ponnsan62

  Stefan varför tog du hitt dessa varelser.?
  Är det Nazisst blodet som ligger ljupt?

  Gilla

 • gamgubben

  Vilka svenskar skulle ha reagerat till förmån för Liam, nu när vi 30-40-talister inte är ute i svängen längre. Det finns för få med resning, alla drar sig undan för att inte bli involverade.

  Gilla

 • Maurice

  Bra skrivet Sandor. Håller med till 100%.

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Den här mesigheten och massinvandringen som har förvandlat Sverige till en soptipp biter sig in överallt, tror t.o.m. att den börjar påverka svenska idrottare i viss mån också. Det går ju bara sämre och sämre hela tiden, ingenting fungerar ju längre, precis som det svenska samhället. Sandor har helt rätt, gör man som Liam och beter sig som en krake utan att öppna truten för att ropa på hjälp eller göra fysiskt motstånd så mycket det går, ja då får man väl finna sig i att användas som urinoar. Nej, tacka vet jag vissa stater i USA där man lär barnen att hantera skjutvapen för att försvara sig.

  Gilla

 • Thomas Tvivla'r

  Hmm..Jag måste skriva till Sandor att vi vet inte bakgrunden vem Liam är.
  Upplägget hos våldsverkare och rånare, våldtäktsmän är att ge sig på någon människa som är svagare än dem.
  Annat är för farligt för dem och visar deras feghet förutom det förakt de ger ut.
  Vare sig svenskar slår ifrån, vilket kan vara livsfarligt då kniv och skjutvapen samt framtida vedergällning kan vänta, eller man inte slår ifrån så ska skulden läggas på asen, våldsverkarna. Liam kanske var smart och lever därför idag så som han agerade.
  Många unga lär sig f ö självförsvar idag. Men det gäller vara smart då Sverige tack vare politikerna är i ett slags upplösningstillstånd där våldet, hoten och destruktivitet är vardag i skolor, på sjukhus, på gatan ja ända in på dagis. Du har även myndigheterna mot dig som svensk. Alla svenskar kan fällas för hets mot folkgrupp men inte en invandrare exempelvis.

  Att regeringen och media särskiljer svenskar och tillförskriver dem att kollektiv vara stöpta enligt samma ”värdegrund’ är helt klart. Att ‘invandrare’ beskrivs som ‘offer’ ofta i pressen är också klart. Socioekonomiskt utsatt är ledmantrat som Jerzy missionerat i statlig tv sedan årtionden. Att det egentligen rör sig om olika genetik (våldsbenägenhet/konfliktlösningsförmåga), kulturkrockar, rent förakt och att utnyttja det (s)venska rättsröteförfallet. Vidare  folkförändringspolitiken där invandrarkulturer nu dominerar vissa skolor, städer och områden f ö r b i s e s totalt.
  Vidare att invandringen består av mestadels ekonomiska migranter under en falsk ‘kappa’ av ‘asylsökande’ är rent av för djävligt för framtiden. Massimport av människor som politikerna släppt in utan konsekvensanalyser strider mot grundlagen. Är ett brott!

  Men! självförsvarskurser och medvetenhet lär öka än mer i takt med politikerskapade våldet mot de egna medborgarna. Att vända andra kinden till, alltså att få en örfil som man inte svarar mot kan var smart i vissa lägen för överlevnad eller att eventuellt aveskalera en förnedringssituation. Men inget säger att en andra örfil godtas utan då behandlas den som angriper med försvarsvåld. Det kan t o m lära angriparen att förstå gränser även om försvaret är huvudmålet och angriparen får skylla sig själv om han blir skadad.

  Det gäller vara smart för överlevnad. I ett samhällsklimat som i nuvarande (s)verige gäller detta som prio ett då vi även har myndigheter som är emot oss och endast tjänar regeringens så kallade feministiska ‘mångkulturpolitik’.

  Lär dig förstå den destruktiva kulturen, politiken och öva psykologiskt och kroppsligt själförsvar. Gäller alla, unga som gamla.

  Gilla

  • Scared

   Till Thomas:En del skriver för mycket, jag, iallafall vill inte läsa romaner på Petterssons.

   Gilla

   • Thomas Tvivla'r

    Hej Scared.
    Du skriver ”en del” skriver för mycket här. Lösningen är som du beskrev enkel – läs det inte.

    Varför ens ditt inlägg om du anser att utrymmet här ska besparas ‘onödigt’ i skrift? Gå till det som är kort nog för dig bara. Npledvärdera inte.

    Sandors artikel är viktig. Jag la min syn på saken då eskalerande våldet är högktuellt (även åren framöver).
    En vidrig utveckling prio ett att belysa. Kort eller långt.

    Gilla

 • Peter Sjöström

  En rak text av Sandor igen . Afrikaner kan vara från Sydafrika och då är de inte alltid negrer . De vita var före negrerna där enligt gängse Folkvandringsexperter . Att sedan Liam låter sig behandlas på det viset som beskrivs är konstigt . Någon stolthet och självbevarelsedrift måste han väl ha . Sandor text är förklaring nog kanske . Mvh Sjöström

  Gillad av 1 person

 • Bajen666

  Hmm jag som tyckte synd om grabben i ett första skede, men nu när man läser detta så ångrar jag mig.

  Mig hade dom fått slå halvt fördärvad om ens då innan jag öppnat munnen för att bli pinkad på/i..!!

  Gilla

 • Kristina

  Liam har, eventuellt med modersmjölken, lärt sig att inte ifrågasätta s.k. auktoriteter, dvs. dem som makten haver över Värdegrunden.
  Under förnedringen tänkte han nog ”vad har jag gjort för fel?”

  Gilla

 • The proud swede

  Som vanligt håller jag med om allt Sandor skriver

  Gilla

 • Nizze

  I min skola för länge sedan sjöng man om ”mandom mod och morske män” vart har dom tagit vägen?

  Gilla

 • Tore

  Fast det är ju så här femenist asen vill att Svenska män ska vara. Jag har alltid en kniv i fickan min son har fått en av mig, jag har sagt åt honom att använda den om någon försöker råna honom. Sluta uppfostra era söner till feminiserade jämställda kräk.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: