Extremismen växer i Sverige

EXTREMISM. Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) tycker han är smart när han upprepar det som Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg tjatat om i åratal. Att vår justitieminister dessutom glömmer bort att säga att Säpo varnar för höger, vänster och islamistisk extremism där muslimerna är de farligaste är dåligt, lindrigt sagt. 

Säpo slår fast att antalet personer inom den våldsbejakande islamismen i Sverige har tiodubblats på tio år och nu är flera tusen personer medan höger- och vänsterextremisterna är några hundra i varje grupp.

Sedan påstår Säpo att offentliga medel, alltså skattemedel används till att främja extremistiska miljöer genom statliga och kommunala bidrag.

– Sedan tycker Pettersson att Morgan och de andra inte ska glömma att nazism inte är höger utan vänster och en form av socialism, nationalsocialism.

  • Terrorhotet mot Sverige från islamistiskt motiverad terrorism bedöms utgöra ett förhöjt
    hot.
  • Terrorhotet mot Sverige från våldsbejakande högerextremism bedöms utgöra ett lågt
    hot.
  • Det finns inget identifierat terrorhot från våldsbejakande vänsterextremism.
  • Sedan tycker jag att regeringen borde förstå att fortsätter man elda så blir det så småningom en hel del rök.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Extremismen växer i Sverige

  1. Den lille patetiska fjanten Morgan verkar ha fått ångest inför den pågående terrorismen. De terrorhandlingar som vi vanliga människor upplever dagligen, men som rubriceras som ”ringa misshandel” eller ”skadegörelse”. Varför envisas du med att importera 1000-tals nya terrorister hela tiden då ? IS-krigare, Jihadister, Islamister, med kniven i högsta hugg.

  2. Ja Morgan
    Den kommer tillbaka
    men ni föder den med svenska skattepengar
    ni utfärdar undantag i lagar som gynnar dem
    Islam!!
    finns ingen annan extrimism i sverige eller i EU
    Så varför beklagar du dig??
    Vi svenskar beklagar oss mot detta, för vi blir utsatta för just Islams dårskap,
    men den polleten har inte ramlat in.

  3. Att vissa Breiviktyper blir så frustrerade över att vårt land förstörs av typer som Löven o Morgan m fl att de begår terrorbrott. MP S C V är lika skyldiga som den som begår brottet.

  4. Säpos focus ligger och kommer alltid i första hand att ligga på att bevaka s.k högerextremism !
    Mussarna vågar sig inte Säpo på och extremvänstern har för stort inflytande inom Säpo och övriga polisen.

  5. Extremisterna inom politik och etablissemang är de Överlägset farligaste…

    De är dessutom ansvarsbefriade och skyddas av polisen och Säpo.

  6. De som är livsfarliga för Sveriges land. 6- klövern som tillåter sådana gangstermetoder. Alla tillgångar har skapats av denna befolkning som detta politrukpatrask delar ut till höger och vänster. Vi har röstat MOT euron, de har nu röstat för att vi skall ha denna värdelösa valuta. De gör allt för att ödelägga vårt land. De jobbar på att ändra alla lagar som styr och har fungerat i flera hundra år. Ekonomiskt, kontraktet av tillit mellan oss som bor här och är födda här.
    Dessa som styr nu är värre än virus, de är livshotande.

  7. Som vanligt talar justitieminister i vad som gagnar den politik han står för. De han syftar på tillhör inte hans väljarkår. Att engagera sig i de verkliga och stora problemen tillhör inte en sosses natur.

  8. Jag undrar ofta om de som ser nazister överallt tror på det själva eller försöker lura oss andra.

Kommentera