Det var på Söderbymalmskolan det hände

Expressen kan avslöja att det var på Söderbymalmskolan söder om Stockholm som den uppmärksammade misshandeln av den unga flickan ägde rum.

Ni har sett filmen som är direkt vidrig.

Rektorn på skolan är förtegen och polisen vill inte säga något. Precis som det brukar vara när invandrare är förövare.

En annan intressant passage i Expressens artikel är följande ord: ”Samnytt, som tidigare var hatsajten Avpixlat, publicerade i veckan ett filmklipp som visar en misshandel”. Skriver samma tidning som på löpsedlarna inför valet 2010 publicerade en sönderskrynklad valsedel för SD liggandes i rännstenen och med underrubriken ”Idag röstar vi mot främlingsfientligheten”.

Söderbymalmsskolan ligger i Haninge, söder om Stockholm. 470 elever går det här och bland lärarna är 87 procent behöriga. Så här skriver skolan på sin hemsida:

”Det är viktigt för oss på Söderbymalmsskolan att våra elever känner sig trygga för att kunna nå fina kunskapsresultat”

Tittar man på skolfoton verkar denna skola inte vara lik de man annars ser i Rinkeby, Husby, Kista och andra invandrardominerade skolor. Huruvida den grova misshandeln skedde under skoltid eller inte, har ännu inte nått ut.

Skolan har tidigare figurerat i media när det gäller fall med misshandel.

I januari 2018 misshandlades en flicka av en avstängd elev som lyckades ta sig in i skolan.

I november 2019 misshandlades en elev av tre andra.

15 thoughts on “Det var på Söderbymalmskolan det hände

  1. Jag är 75 år, jag minns mycket väl hur barn plågade varandra förr. Skillnaden är bla att nästan ingen brydde sig, Men visst är det förskräckligt med misshandel och mobbing. Vuxenvärlden måste agera.

    • Ja. Ni stod väl och stampade flickorna i huvudet då med antar jag. Det har vi ju alltid gjort i alla tider. Och sen pissade ni på dem när ni inte orkade sparka längre.

  2. Expressen gillar att etikettera andra människor och medier som inte är så ”korrekta” som de själva.

    Vad man ska sätta för etikett på Expressen får var och en välja själva.

    Detta som har hänt är vidrigt. Mer än vidrigt.

    Kunde inte Expressen hålla sig till händelsen, utan att lägga in andra aspekter på det.

    Vi är många i Sverige, som redan vet hur dåligt samvete många anställda på Expressen har, men som inte ber om ursäkt för det.

    Hur man både har blundat och drivit partisk journalistik i kärnfrågan. Som hela denna vidriga händelse är en del av, i en oförsvarbar förd migrations politik.

    Som har bedrivits under många mandatperioder i Sveriges riksdag. Där Expressen har jamsat med. Utan att bry sig om att detta drabbar människor i verkligheten. En verklighet som finns längre ut, än inne på redaktionens fikarum, dator och kontor.

  3. ”…som tidigare var hatsajten…” Vem är det som hatar och förnedrar? Det törs inte Expressen och alla andra ”goda” media berätta.

  4. Detta förbannade våld som bara blir värre och värre.Måste man inte snart ha vaktbolag stationerade på vissa skolor så att ungarna är fredade åtminstone under skoltid ? Även lärarna verkar ju behöva ” bodyguards ” ibland. Då vore det ju bra med hjälp nära till hands.För våldsproblematiken kommer förmodligen bara att öka med tiden.

  5. Nu påpekas det att: Sedan något år är det ofta brottsligt att sprida sådana filmer i sociala medier eftersom det kränker brottsoffrets integritet. Och det brottet kan träffa på alla som sprider filmen vidare.”
    Naturligtvis är Demokraturen i Sverige livrädda för att vi ska få reda på vilka förövarna är, det är ju därför Ljugeman vill begränsa friheten, för att låta oss veta vad som sker.
    Absurdistan är fullt ut jämförbart med gamla Sovjet och DDR.

  6. Värst är väl ändå rubriken. ”Här filmade och SLOG tonåringarna flickan.” De skriver slog när hon blev stampad i ansiktet och huvudet!

  7. Svenska rektorer och lärare har icke Svenska barns bästa intresse för ögonen.

    Alla verkar vara vänsterblivna idioter och borde omskolas omgående eller sparkas.

    Hade jag haft småbarn så hade jag funderat både en och två gånger om barnen skulle gå i en kommunal skola…troligen inte.

    • Håller med, jag hade gått bärsärk…och tagit mitt straff.

      Då hade jag i alla fall kunnat leva med mig själv och med gott samvete.

  8. Men ingen misstänker väl att det var invandrarpojkar
    som sågs och hördes på filmen!
    Många ungdomar pratar ju numera ”Rinkebysvenska”!

  9. Vilken skola det händer på är sekundärt . Det primära är att det överhuvudtaget händer HÄR i Sverige . Hur kan det tillåtas ??? Var är rektorer och övrig personal ?? Var är föräldrar ? Jag tar så illa vid mig att det går inte att beskriva . Mvh Sjöström

Kommentera