Vanlig pensionär mördad med tio knivhugg i ryggen i Borås

BROTTSLIGHET. I tisdags förmiddag höggs en 70-årig man ihjäl med ett tiotal knivhugg i bostadsområdet Erikslund i Borås av en ensam gärningsperson. Dådet ska ha skett i närheten av en skola och flera högstadieelever ska ha bevittnat dådet när de var på väg hem under lunchen. Polisen meddelade att den 70-åriga mannen levde när ambulansen hämtade honom men att han vid 15.30-tiden avlidet av sina skador inne på sjukhuset.

Steget Efter

– Det är en ”vanlig” pensionär. Ingen person som är straffad och inte kriminellt belastad sedan tidigare, säger Ulla Brehm, presstalesperson för polisen i region Väst.

Enligt polisen ska de ha ett ganska så bra signalement på gärningspersonen, denne ska ha varit klädd i grå luvtröja, ljusa byxor och vita skor, samt ha burit på en väska.

Uppgifterna om signalementet är samstämmigt från både anmälaren och från ett annat vittne på platsen. Polisen spärrade av området men avspärrningarna hävdes efter att den tekniska undersökningen var avslutad. Polisen vädjade under kvällen till boende i villaområdet att om någon anhörig ser eller märker något att höra av sig till polisen, för enligt dem är alla tips viktiga.

Den 70-åriga mannen ska enligt polisen vara totalt okänd för dem och ska inte förekomma i något register.

Polisen

-Pettersson säger att så långt har det gått att vanliga pensionärer mördas på dagtid på gatorna…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Vanlig pensionär mördad med tio knivhugg i ryggen i Borås

  1. Sedan fnyser min äldsta dotter när Stenbock förklarar,att jag undviker gå ut i Ghettot,efter mörkrets inbrott ! Börjar alltmer påminna om Sao Paulo !

  2. Två svenska socialarbetare hittar en illa skadad person liggandes på gatan, den ena socialarbetaren säger då till sin kollega.
    -Den som är skyldig till det här måste vi genast hitta och hjälpa.

  3. Fanns väl inget blod kvar Gått åt till alla skottskadade. Eller för lång väntan på akutintaget, det var ju bara en svensk

  4. Snälla Pettersson, använd inte PK ordet gärningsperson. Det korrekta är gärningsman, så som det alltid varit.

    • Men om det är en hen då? Kan vara en kvinna. Dagens kvinnor våldtar barn och lever i sus och dus. Inget att gifta sig med.

    • Lena, en riktig man hugger ingen med kniv. Det är en huligan eller en sjuk sådan. Synd att det inte fanns ett signalement på gärningspersonen, klädsel kan ändras mycket lätt, utseende är svårare.

    • Håller med dig Lena, gärningsman har det alltid hetat och bör så också göra i framtiden, PK-ord är inte att föredra då PK-idioterna har förstört många fina bra ord genom att ta bort ”man” i orden och vad folk tyvärr inte har förstått är att bara för att det heter gärningsman betyder det inte att det är en man som eftersöks, har man gått i skola har man fått lära sig detta även poliser, vakter mm använder ordet gärningsman för att beskriva en person som eftersöks.

Kommentera