Sveriges befolkning ökade med närmare en miljon under 2010-talet

INVANDRING. Sveriges befolkning ökade med 986.907 personer mellan 2010 och 2019, rapporterar DN med hänvisning till siffror från Statistiska centralbyrån (SCB). 720.000 av dem var invandrare .

Vill inte Stefan veta?

Migrationen till Sverige stod för 73 procent av befolkningsökningen. Invandringen har under den här perioden legat på 100.000 per år eller en bit över med tre undantag: Under decenniets första två år hamnade siffran något lägre medan rekordåret 2016 sticker ut med totalt 163 005 personer.

Utvandringen var som högst 2015, då 55 830 personer lämnade Sverige

-Pettersson säger att i grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på…

UD avråder svenskar från att resa till Kina, anledningen är att det är dumt att belasta Kinas sjukvård under det rådande utbrottet av coronavirus.

Jag har aldrig sett någon avrådan om att resa till Sverige på grund av vår belastade sjukvård, skola, polis, bostadsmarknad osv.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Sveriges befolkning ökade med närmare en miljon under 2010-talet

  1. Det slog mig när jag satt på dass att det är naturligtvis ett sätt för vänstersekulariserade att kanalisera sin ångest, att släppa i en massa människor i Sverige som det är synd om och att försöka ställa tillrätta klimatet.
    Det är lättare att vara religiös, du arma syndiga människa. Då får Gud ta hela ångestpaketet.
    Man kan säga att det är skitbra att sitta på dass och filosofera.

  2. Just det. Det är inte befolkningen som har ökat utan bara utgifterna för dessa och det handlar inte om några futtiga miljoner utan om hundratals miljarder som betalas ut i bidrag till den militärstyrka som sossepacket har importerat hit.

  3. Då är det kanske tur att den Is som klimatsekten orerar
    om smälter, för annars hade kanske skutan Sverige
    redan förlist?

  4. Vi kan börja tacka Estoniabildt för det.
    Sen kom dom andra efter.
    Ingen av dessa skitstövlar bor där dom har placerat sinna små individer som tillför Sverige så mycket .
    Hycklare kallas det.

  5. Rättelse:
    Det är det folkbokförda antalet identiteter, inte ”befolkningen”.

    1) Många identiteter är bevisligen dubletter
    2) Ett okänt antal identiter bor i ett annat land, alltså tillhör de inte ”befolkningen” i Sverige..

    En ”befolkning” behöver fysiska bostäder, ”folkbokförda” bara en adress.

    Förr när systemet med folkbokföringsnummer var ofördärvat kunde man sätta likhetstecken mellan folkbokförda och befolkning. Det är knappast så idag, där diskrepensen bedöms vara ca 10%.

    Kanske kan någon utreda hur ett land kan växa med ett Linköping varje år utan att det byggs ett nytt Linköping varje år, alltså en stad med VA-system, elförsörjning etc.

  6. Japp så är det och 95% av dessa är skräp och fejkflyktingar som går på bidrag som du och jag betalar med våra skattepengar samt är kriminella långt ut i fingerspetsarna…sjukt är bara förnamnet.

  7. Gång efter gång satsas goda pengar efter dåliga. Hur länge ska galenskapen vara och hur länge dröjer det innan vi får en skicklig ledare som vänder på skutan Sverige?
    Görs det inte snart så har vi svenskar inte längre något land utan får finna oss i att betala en summa varje år för att förnedras ytterligare.

    • Frågan är relevant. Sverige har idag 7 st riksdagspartier ( SD borträknat). Det är ju så att Sveriges största parti räknas inte in i riksdagspartierna för dom får ju aldrig vara med när riksdagen skall behandla för befolkningen viktiga frågor, det har den otroligt värdelösa regeringen bestämt.

  8. Ja ska massinvandring och islamisering fortgå, ja då siktas det lika bra på ytterligare en miljon människor.

    Sen ynglar ju muslimerna av sig som kaniner, samtidigt som svenska kvinnor föder 1.5 barn.

    I den takten och med det inflödet av muslimska nyanlända som just nu är ett faktum så lär Sverige expandera folkmässigt.

    Om de bara kunde ta seden dit de kommer, så vore det kanske inte så farligt men det kommer de naturligtvis inte göra,

    • Att svenska kvinnor bara föder 1.5 barn är till största delen kvinnornas eget fel. Ivrigt påhejade av sig själva och staten som såg sina skatteintäkter kraftigt ökande så gick det som det gick.

      Det svenska barnafödandet kan bara svara för en befolkningsökning om kvinnorna gör vad gud har ämnat dom att göra.

    • Tanken är inte ta någon sed någon stans Ideologien bygger på att sprida Satans budskapet över jorden

Kommentera