Nio invandrare häktas för grova narkotikabrott i Stockholm

BROTTSLIGHET. Nio personer med bakgrund i Mellanöstern har häktas av Södertörns tingsrätt misstänkta för grova narkotikabrott, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. Personerna greps under en stor insats i Vårberg i södra Stockholm den 17 februari.

Enligt kammaråklagare Paulina Brandberg har brotten begåtts inom ett kriminellt nätverk.

Jag är nöjd med att tingsrätten har valt att häkta samtliga misstänkta personer i målet. Den misstänkta brottsligheten har begåtts inom ett kriminellt nätverk och det är av avgörande betydelse för den fortsatta utredningen att de inte får möjlighet att påverka bevisningen i ärendet, säger kammaråklagare Paulina Brandberg.

– Jag tror också att risken är stor att de hade fortsatt begå brott om de hade försatts på fri fot. Utredningen kommer nu att fortsätta med bland annat ett stort antal förhör och jag bedömer att det kommer att ta i vart fall ett antal månader innan jag kan fatta beslut i åtalsfrågan, avslutar åklagaren.

Tingsrättens målnummer: B 1794-20

-Pettersson har tittat på namnen på de misstänkta och det är som så ofta Muhamed, Ahmed, Hussien osv. Både svenska medborgare och utländska.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Nio invandrare häktas för grova narkotikabrott i Stockholm

  1. Invandrare, nej, raketforskare och Sverige-räddare är väl det rätta PK-namnet anno 2020 ?

  2. Har aldrig kritiserat Islam, och kommer aldrig att göra
    det heller? – Sade en viss Statsminister? Så det
    kvittar hur mycket skit vi får indragit i landet, någon
    kritik från Stefan Löfven är inte att vänta.

    Har vi verkligen dom politiker vi förtjänar?

    • Den hemmablinde S-supporten, GW, håller med fullständigt, för han behöver ju inte tampas med skiten på daglig basis. Hyckleri.

  3. Utom sorg o. elände bland knarkarna,blir detta åter en dyr import för oss skatteslavar…Enbart domstolskostnaderna lär uppgå till miljoner.

  4. Det är inte klokt vad alla dessa skattesänkningar, som Alliansen tidigare genomförde. Hur de ställer till det för dagens sosse/MP-regering.

    Kan inte vara lätt att få sådana här problem på halsen. Speciellt för ”de solidariska”, som predikar ”allas lika värde” och har sådan ordning på landet och migrationspolitiken.

  5. Kammaråklagare Brandberg:
    när räcker åtalspunkerna för att sända dessa BROTTSLINGAR tillbaka till där de hör hemma ???

Kommentera