”Folket du släppt in i landet misshandlar ett barn och du din lågbegåvade jävla dåre menar att SD är problemet?”

BROTTSLIGHET. Oskar Magnusson (S) är politiskt sakkunnig hos inrikesminister Mikael Damberg (S) ställer sig på gärningsmännens sida på Twitter

-Pettersson tar med en av kommentarerna trots språket:

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “”Folket du släppt in i landet misshandlar ett barn och du din lågbegåvade jävla dåre menar att SD är problemet?”

  1. När man ser detta kan man undra om sossarna tyckte det var fel att visa bilder från förintelselägren från 2:a världskriget också, för att det kunde väcka hat mot tyskar?

  2. Det är precis så här media-/politikeretablissemanget resonerar: Det (av dem importerade) monstruösa våldet mot försvarslösa svenska barn och ungdomar är inget problem. Men att någon berättar om det för allmänheten är ett stort problem.

  3. Jag reagerade i dag på tal om månggifte att SD anser att de som redan är gifta med flera (polygami) skall få fortsätta att vara gifta. Varför inte kräva att omedelbart avblåsa flera tusentals familjer som består av flera fruar och flera män. Varför inte kolla på moskéer hur det på riktigt ser ut. En turkisk man sade att även många kvinnor har flera mån / månggifte.

  4. Dårar har bara nytta av andra dårar Det är orsaken till alla dårar som blir försörjda av Fascist Sozzarna

  5. Problem som inte (får)definieras, kan inte lösas. Försök med en enkel addition: + = Men, visst ja, det heter ju ”utmaning” numera, så försök igen: + = Rätt svar /summa, tack!

    Så har jag en fundering.
    Att våra hitresta kriminella och våldsverkare, snyfterikt, jämförs med Förintelsens offer, får mig att undra – Har jag blivit itrattad en massa lögner om Förintelsen eller har vi, nu i verkligheten, makthavare som anser att de förintade judarna var våldsverkare, våldtäktsmän samt skjut- och sprängningsbenägna gängkriminella?

  6. Totalt världsfrånvänd idiot, hur kan man komentera med dessa ord om man arbetar i regeringen, om man inte är köpt av både S & EU.
    all annan tanke är ju helt sjuk.
    Hur går tankarna över offren ????
    Detta är bestialiskt uträknat mot svenskarna!!
    Är svenska folket inte mer värda??
    varje annan tanke är ju helt sjukt.
    hur lågt kan man sjunka inom Socialdemokratin
    Det är dags för dem att ta farväl för alltid
    åt helvete med dem och MP o C

  7. När ett gäng invandrare ger sig på en svensk tjej och brutalt misshandlar henne, under uppmuntran från varandra, blir jag äcklad av det besinningslösa hatet de visar upp. De skriker de ska döda och stampa sönder henne, under skrik och skratt.
    Allt filmas i vanlig förnedringdordning.
    Sedan blir jag stum och förtvivlad, när vi ser pk politikernas reaktioner. De oroas mest av att deras förda invandringsspolitik ges skulden.
    Ingen gör något konkret, för att minska terrorn mot oss.
    Dessa hatiska svin, förtjänar inte att behandlas dom människor.
    Fy fan, vilka as. Sverige har verkligen blivit vansinnigt.

  8. Vänsterns hjärnspöke är ett bekymmer. Tänk att det enda negativa de kan hitta är en orealistisk koppling till nazisterna för SD. Vänsterns paradgren, förtal och svartmålning. Har inget sakligt att komma med. Det skulle vara en diagnos att vara vänster.
    Antar också att dom provocerar för att det inte finns något att komma med från vänster.

  9. det mest besvärande är att man inte avhyser dessa ligister från landet. att hålla på som man gör kostar otroliga pengar att ha en ligist inlåst kostar 5000 kronor om dagen .
    om man räknar alla dessa så kallade flyktingbarn som i princip kommer och kräver bidrag för att sen ytterligare dra kostnader i form av vård och fängelse ..ja förstår inte att man inte slänger ut dessa högkriminnälla ligister ..
    och denna kålroten löven förväntar dig sen att offren skall betala till förövarna med skenade skatter och avgifter som denna rödgröna smörja till regering sitter och trycker

  10. Väl rutet och berättigat inget snack om saken.

    Socialister behöver en avhyvling då och då….till slut kanske dom begriper vilken avsky dom frambringar med sina kommentarer.

  11. Intressant att man ser att det är muslimska adidaskrigare, trots att SVT noggrant maskerat ynglingarna som urinerade på en 18årig svensk. Varför ska SVT maskera överhuvud taget? Låt världen få se vilka inavlade muslimer Löfven släppt in i Sverige.

  12. Sossar med skygglappar. Vill döda budbäraren istället för att ta tag i problemet. Likheter kan dras med Assange och Snowden.

  13. Fel att kalla dess bestialiska odjur för folk. De är odjur som ska förpassas till djungeln där de hör hemma.

  14. Visst är videon vidrig, men inom S är ni ännu vidrigare som skyller ifrån er. Det är ni inom S som låtit detta fortgå och eskalera genom att blunda för verkligheten, hela tiden skylla ifrån er med typ skattesänkningar, SD och rasism et.c. Titta i det egna ledet innan ni skyller ifrån er, sen undrar ni varför det finns ett politikerförakt. Hur jä**a dum i huvudet får man vara utan att bli inlåst och medicinerad för evigt ?

    • Hur kan vi få till det? Skulle vi anmäla skulle polisen inte göra något knappast ta emot anmälan.

Kommentera