935 ödesdigra dagar kvar


INSÄNDARE, Nästa ordinarie riksdagsval äger rum den 11 september 2022. Vi har alltså 935 dagar av fortsatt kaos att vänta. Med nuvarande takt hinner vi bli flera hundratusen fler. Trots att regeringen osant påstår sig föra en restriktiv invandrings-politik är nivåerna desamma som vid 2015 års kris. Som hittills hamnar de flesta nya invånare i arbetslöshet, i bidragsberoende och förvisas till utanförskapsgetton. Där kriminaliteten frodas och klyftorna mellan vi och dom vidgas till livsfarliga avgrunder.

Ett rött J. En svensk socialdemokratisk idé.

Vi har nu procentuellt fler invandrare än USA hade vid tiden för Karl Oscars utvandring från Sverige. Moskéerna blir alltfler och kyrkorna töms. Judehatet växer och Lövfens föregångsstad Malmö är om 935 dagar troligen helt judefri. Trots att han inför världen cyniskt försöker framställa sig som antisemismens svurne motståndare.

Om 935 dagar har många kommuner gått i ”konkurs”. Sjukvården har helt klappat ihop – även om vi mot förmodan klarar att hålla coronavirus utanför vårt mångkulturlands vidöppna gränser. Risken är stor för att polisen helt tappat kontrollen och att alltfler svenskar beväpnar sig för att försvara sig och familjen mot det islamistiska maffiasamhälle som tagit över. De förnedrade svenskar som inte haft möjlighet att fly ur landet eller har råd att flytta till de dyra gated communities som trots enorm brist på vanliga lägenheter planeras och byggs.

Statskassan är om 935 dagar tömd efter att vi betalat flera hundra miljarder till EU, FN, OECD, för totalkorrupt u-hjälp, ett ohämmat bidragsfusk och ytterligare oräkneliga miljarder för en utopisk omställning till eldrift av allt. Beroende på den koldioxidfobi som drivs av en religiös klimatsekt som skrivit på Parisavtalet – världens dyraste avtal. Den naturfientliga, obildade sekt som hänvisar till vetenskapen men som gjort att folks förtroende för denna vetenskaps politiska opartiskhet helt spolierats. Den sekt som under miljövärnets slängkappa påstår sig kunna påverka klimatet, men som med denna kappa skyler de verkliga miljöhot som människan faktiskt kan påverka. Alltfler stora tänkare kallar nu detta klimatfalseri för ” världens största bluff”.

Detta indoktrinerande vanvett som i århundraden spått jordens snara undergång. Om 935 dagar har väl domedagen infallit om Isabella Lövin får bestämma. Denna Dracula som nu genom straffskatter på allt utom att andas (tills vidare) suger de sista dropparna ur skattebetalarna för att nödtorftigt med konstgjord andning fördröja Sveriges ekonomiska kollaps.

Även förtroendet för dagens politiker är fullständigt förbrukat – och därmed tron på demokratin. Riksdagen är ett hönshus likt den ökända polska. Regeringen Löfvin är en katastrof som nu i ytterligare 935 dagar ska styra landet tillbaka till ett anarkistiskt fattig-sverige med elbrist, en öde landsbygd, moderna ättestupor, gigantisk arbetslöshet och en fördummande, disciplinlös skola. Detta med hjälp av Miljöpartiet, Centern och Liberalerna. Det blir dock svårare än han och förrädarpartierna räknat med. De glömde att all politisk makt i Sverige utgår från folket. I cyniskt övermod missbedömdes de flesta svenskars intelligens. Januariavtalet kommer att sänkas. Redan har viktiga punkter i Annie Lööfs 74-punktslista fått överges. Nu måste snart hennes verkligt tunga krav verkställas av Löfven. Det kommer han inte att lyckas med. Vid sidan av kriget mot det allmänna samhällsförfallet och fäktandet mot verkligheten får han nu ett förtärande Rosornas krig. För att klara detta krävs en intellektuell gigant, en genialisk fältherre – omgiven av strategiskt vägvisande generaler av en annan kaliber än Annie Lööftunn, Isabella Lövinfara, Per Blund och Nyankommen Sabuni. Det skulle också kräva en generalstab med utbildade och autonoma experter istället för ett jasägarkompani under ledning av överbetalda malajer som Anders Ygeman, Morgan Johansson och deras likar. Att Löfven om 935 dagar ska leda Socialdemokraternas valkampanj är både en nåd att stilla bedja om och en mardröm bland oss svenska demokrater, nationalister och patrioter. Nyval NU!

Rolf Malm

Per Albin byggde folkhemmet på den tiden Socialdemokraterna var som Sverigedemokraterna idag…


23 responses to “935 ödesdigra dagar kvar

 • Ingen särskild

  Vad menade egentligen Per-Albin Hansson med ”Sverige åt svenskarna”?
  För i det sammanhang som han sa det så stod ingen massinvandring för dörren.

  Gilla

 • Det får vara nog nu

  Orkar inte vänta.

  Gillad av 1 person

 • Scared

  ”antisemiter” jag vill passa på och påminna om att både judar och araber är semiter. Dock inte kurder, turkar och perser.

  Gilla

 • Outoforder

  En sak står klar: Om två och ett halvt år har ni inget kvar att rädda eller reparera. Idag har det redan gått för långt. SD kan kan nästa val bli hur stora som helst, de andra partier kommer igen att gadda ihop sig mot dem och så blir det med det. Märk att jag tilltalar er ”ni”, inte ”vi”. Det är därför att jag bara drar, yxan ligger i sjön. Jag surfar på de flesta oppositionsbloggar och en sak är klar. Svenskarna är inte på långa vägar förbannade nog för att sätta sig i motvärn. Kommentarfälten svämmar över med svammel om längre straff och utvisningar. För de vidrigheter som ni dagligen utsätts för och sakta accepterar. När jag kom till Sverige för 30 år sedan, så var svenskarnas feghet liksom gullig. En garranti för fred och mysig samvaro. Idag är denna feghet er undergång.
  Tack för ordet !

  Gillad av 1 person

 • Dissidenten

  De som tar studenten i år, borde sätta sig ner med miniräknaren och räkna ut populationens etniska fördelning år 2060, baserat på invandring/anhöriginvandring och barnafödandet i dessa olika grupper. Fundera sedan över hur det skulle vara att leva, med ett muslimskt regeringsinnehav.
  Maktens proselyter klarar inte detta.
  Facit: När det blir pensionsdags, kommer sanningen upp på bordet. Inte ett dj-a öre i pension.
  Men å andra sidan får klara instruktioner om hur man ska leva, under den obligatoriska fredagsbönen i moske’n.

  Gilla

 • ponnsan62

  Vi måste få in AfS i Riksdagen

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja, det hänger på den svenska väljarkåren om AFS får minst 4% !
   Med en trygg naiv och konflikträdd svensk väljarkår i majoritet så blir det nog tyvärr svårt för AFS men hoppas kan man ju alltid göra, ett drömscenario vore ett samarbete mellan SD och AFS riksdagen men SD gillar inte AFS, J.Å anser ju att AFS består av extremister.
   Det blir naturligtvis för egen del en röst på AFS även i valet 2022 precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet.

   Gilla

 • 935 ödesdigra dagar kvar — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via 935 ödesdigra dagar kvar — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • Maya

  Rolfs analys om dom kommande 935 dagarna i vårt demoraliserade och splittrade och förstörda land var mycket bra skrivet.Ibland undrar man om det kan bli värre än det är nu och det kan det ! När studenterna står på sina flak vid skolavslutningarna och sjunger om den ljusnande framtid som är vår så känner man inte annat än sorg i hjärtat.Vilken framtid har dom och vilken framtid ha vi som har fler år på nacken ? Vem kan efter valet ( omvalet )? styra upp detta förfall som råder på alla plan i samhället ????? Det tog inte många år att rasera välfärden,men det kommer att ta en eon av tid att få ett fungerande land igen .

  Gillad av 2 personer

 • Kenth Andersson

  Blir lite jobbigt för SD att rädda och återställa Sverige efter 2022 !

  Gilla

  • Grune

   SD har nu 1,5% högre siffror än C, KD, MP och L har tillsammans MEN får ändå ALDRIG vara med och fatta beslut.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Svensk s.k demokrati i ett nötskal !
    Så länge den svenska väljarkåren röstar in den landsförädiska och mångkulturälskande 7 klövern i riksdagen så spelar det ingen roll hur stort SD är eller blir, partiet får ändå sitta på åskådarläktaren utan något direkt politiskt inflytande.

    Gilla

 • ossie

  Finns vi kvar om Svetsarn o MP & Co får löpa linan ut ??

  Gilla

 • volse

  Och i det valet får vi antagligen, i bästa fall, en moderatledd regering med stöd från SD. En regering som kommer att driva i stort sett samma jävla skit som nu, ”knäcka gängen” och jaga buset med ”blåslampa” – ända in i ”kaklet”!
  Jo pyttsan!
  Krymplingen U. Kristersson har jag noll förtroende för.

  Gillad av 1 person

 • Nicklas

  När det rasistiska våldet nu drabbar PK-folket på bred front så trillar väll polletten ner hos de flesta.

  Gilla

 • ruben

  935 dagar är hopplöst lång tid kvar i mörkret.
  https://www.expressen.se/nyheter/krim/tonarsligan-misstanks-ha-urinerat-pa-sitt-ranoffer-/
  Innan de 935 dagarna gått är det hög tid att få en ny regering, som engagerar sig i att det inte blir fler brottsoffer. En rättvis regering ska tömma landet på pissande pensionsräddare och börja bygga om Sverige till en framgångsrik nation igen.

  Gilla

 • Tony

  Rolf Malm har 100 % rätt om denna katastrofregering.

  Gilla

 • den fete

  ja vet inte är det bra eller dåligt..
  om jag gör en graf och lägger in SD %ökning och tid.
  då kan ja utläsa att 935 dagar kommer SD att ha över 50 % av rösterna..är det bra eller dåligt det har naturligtvis en viss betydelse dessa katastrofer löven genererar som kakor och saft som polisen bjuder på eller dessa förnedrings rånen .
  man vet ju inte vad den liberala smörjan faktiskt hittar på men en jihad till garanterat över 50%av rösterna i nästa val 935 dar är ju ganska långt

  Gilla

  • Grune

   SD kommer aldrig att få 50% eller däröver, det kommer VÄNSTEREXTREMISTERNA att se till.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Nej efter valfusk i valet 2022 så hamnar SD inte på några 50%, tror att partiet hamnar på mellan 15-20% som 2018 !
    Den som lever får se.

    Gilla

 • gamgubben

  Som vanligt en bra skriven sammanställning av vad som hänt i fosterlandet att odugliga partiledare låtit det ske. Jag saknar dock ett omnämnande av ett ännu större hot som har sin bakgrund i mellanöstern och är en mycket dålig kopia av kristendomen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: