Mordet på Olof Palme

INRIKES. Chefsåklagare Krister Petersson gick igår ut med att en lösning på Palme-mordet är nära. Enligt Petersson kommer ett åtal om fem månader eller också läggs förundersökningen ned.

Olof Palme mördades på Sveavägen i Stockholm klockan 23.21 den 28 februari 1986, det är 34 år sedan.

-Pettersson undrar varför chefsåklagare Krister Petersson inte kan vänta fem månader till innan han släpper en eventuell lösning på mordet. Varför denna, som det känns för mig meningslösa marknadsföring?

Är det helt enkelt en tidningsanka? 

CC licens

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Mordet på Olof Palme

  1. Ja, det är nog en tidningsanka. Jag är övertygad om att Palmegruppen kommer att upplösas och allt jobb med mordet kommer läggas ner.

    Är det Skandiamannen så är han död sedan länge och det måste nog ses som jävligt svårt att åtala en död person.

  2. En stor konspiration skulle p g a människans karaktär som skvallerbytta sedan länge ha spruckit. Christer Pettersson skulle inte ha mördat så proffsig. Återstår Leif G W Perssons hypotes av en minikonspiration med tillräckligt få individer för att inte spricka.

  3. Skiter i vem som sköt honom.
    Högaktningsfullt!
    Utredningspengarna kunde lagt på viktigare saker.
    Den som nu kommer att lastas för brottet är garanterat avliden, och förmodligen helt oskyldig. Så begravs eventuella misshagliga fakta av socialistiska diktaturer.

    • Instämmer med dig ”Dissidenten”,…Hade det varit någon av oss två som skjutits,hade detta fall varit nedlagt efter några veckor…
      F.ö. vill jag upplysa ”Stefan SH”,att vi som levde på hans tid,har en helt annan uppfattning om detta as. En provokatör i djävulens gestalt.

  4. Palme-utredningen stinker mörkläggning och villospår!
    (S) och hela det genomkorrupta ”Rättsväsendet” behöver desperat positiv uppmärksamhet! Kosta vad det kosta vill i form ännu sämre trovärdighet lite senare!

    Ett Rättsväsende som har tid att misshandla och fängsla skötsamma människor med Empati för brottsoffer som vägrar att ljuga om gärningsmännens rashatande ideal!
    Men som vid riktigt hemska brott av importkriminella först hemlighåller signalement vilka hade ökat gripande-chanserna rejält! Vidare regelmässigt bryter mot Svensk lag och friar överbevisade importkriminella eller ger ”straff” på långt under minstraffet för brottet!
    En sjuk och kriminell slags ockupationsjuridik där korrupta Åklagare inför importkriminella blir ”Försvarsadvokat Nr 2”!
    En olaglig kriminell underkastelse under främmande makts anspråk på att med hot och våld dominera Sverige!
    Alla hatar Sveriges Rättsväsende utom de importkriminella som ges ”Herrefolkstatus” i ”sina” områden…

  5. det är för mycket skit börja med gejieaffäre sen Bofors vapen eller Sydafrika ..Olof var insyltad i så många konstigheter så om man funderar ett tag vore det konstigt om han inte skulle bli stjuten ..sen har man dom mindre konstigt heter fiender inkom partiet han splittade sosislismen bara såna fakta som att mugabe ansåg Palme vara en kär vän som alltid var välkommen det trots alla lustmord mugabe och hans så kallade krigsveteraner

    det finns en möjlighet att lösa mordet men dom korkade snutarna vi har i Sverige jobbar inte så man misshandlar ett fyllo tills han erkänner det har vi hört tidigare.

    man måste sikta in sig på vapnet om man får tag på det skulle man kunna lösa mordet en sak som är intressant i det är förutom rånet i Mockfjärd är att en belöning på 50 miljoner på vapnet är det helt borta. lite dålig fantasi här.

  6. Ge mig fan på att åklagaren kommer att säga att Christer Pettersson är den skyldiga till mordet.

    Sen läggs allt till handlingarna och Palmeutredningen avslutas.

    • Det sk. Palmemordet är historiens största bluff. Jag har läst boken av Claes Hedberg. Hedberg påvisar gång på gång att alla utredningar, spår och vittnen bara är ett hopkok av lögner, allt för att dölja sanningen. I boken får man reda på att det är bevisat att Palme var smittad med HIV. Hur många vet om detta och varför inte? Vad tror ni? Det har kostat drygt två miljarder att hålla hela lögnmaskineriet igång under alla år. Det är precis likadant med Estonia, lögner från första början. Estonia blev sänkt. Anna Lind mordet, ja en lögnsoppa från första början. Visste ni att det är många som pekar på att Anna Lind var oäkta dotter till Palme. Jag kan till slut rekommendera er att läsa boken ”Statskupp i slowmotion” av Ole Dammegård där han går igenom Palmemordet, Estonia och Anna Lindmordet hur allt hänger ihop. Ps! När jag läste Hedbergs bok fick jag ett intryck av att hela Palmefamiljen är totalt genomrutten, speciellt Lisbeth Palmes agerande på den sk. mordnatten och efteråt. Man kunde ju tro att hon önskade livet ur sin make p.g.a. alla hans otrohetsaffärer med både manliga och kvinnliga.

      • Du sade det, teorin om vem som mördade Palme! Jag har hört det från annat håll…

    • Var inte min tid, dock jag uppfattar Palme som en som pratade klarspråk.
      Och står för sig.
      Vad gör dagens Statsminister? Och den förre?

      • Håller med inte för att jag gillade Olof (han var trots allt socialist) men om man jämför med t ex rikspsykopaten Reinfeldt och grodan Löfven så var han en sommarbris i jämförelse med dessa två.

      • Men var slug nog att påstå representera arbetarna för att kunna leva ett lättsamt liv. Men i själen var arbetare fientlig.
        Påminner lite om Trump som i själen är arbetare men ställer upp för den så kallade motparten för att kunna föra en arbetare vänlig politik

      • Sverige var ännu Sverige på den tiden, så det går inte att jämföra med dagens politiska kaos på grund av den allt större invandringen.
        Palme talade klarspråk i Sydamerika när han bjöd hit alla och gjorde klart att vi har råd att försörja dem, de behöver inte arbeta!
        Och det har de tagit bokstavligen, de gamla som kom hit kan inte ens säga hej på svenska och har högre pension mot vad vi har.

Kommentera