Avliva klimatbluffen!


INSÄNDARE. Världen är på väg att begå självmord. Klimatsektens domedagslära leder oss till förintelsen. Så som alla andra sekter slutar den i katastrof, men nu i megaskala. Den gör slut på allt förnuft. Den dödar allt förtroende för vetenskapen med kvävande okunnighet om naturlagarna. Nu ska man med Bill Gates stöd förgifta atmosfären och förmörka solen för att minska uppvärmningen. Ett nytt monstervapen för en stormakt, mer dödshotande än kärnvapen.

Politikfakta

Den despot som kan hota med att förmörka solen blir världens herre. Livets gas, koldioxid, förklaras av de livsförnekande klimatstollarna som ett dödshot. När den tvärtom är förutsättningen för liv på jorden och nu gjort den grönare än någonsin. När ökande skördar minskat svält och fattigdom. Istället för den globala svältkatastrof som blev följden av det vulkanutbrott som på 1800-talet med enorma askmoln förmörkade solen och gav upphov till ”Året utan sommar”.

Greta far omkring i dyr elbil och släpper därmed ut dubbelt så mycket som om hon åkt med dieselbil. Om tillverkning av elbilens batterier etc räknas med. En sanning som gör häxbrännaren Isabella Lövin beredd att lyncha varje ”klimatförnekare” för att dölja. Att med hjälp av FN och de rika globalisterna likvidera och förinta alla verkliga klimatexperter och göra slut på all sann forskning ingår i hennes slutgiltiga lösning. På varje punkt har vetenskapen slaktat hennes förgiftande, dödsbringande spådomar om den snara undergången. I statsstyrda medier bannlyser och hänger hon ut varje sanningssägare med hjälp av dess bödelsrackare – som kallas journalister. Hennes förvirrade Don Quijotekrig mot koldioxiden kostar otaliga liv och kollektiv dödsångest. För svenskar som skjuts, sprängs, våldtas eller dör i bristsveriges sjukhusköer och hotas av coronavirus i vårt gränslösa mångkulturland. För världens fattiga där nöd och massdöd blir följden av hennes förbud att för utveckling använda kolkraft och olja – det som lyft de rika länderna ur fattigdom och nöd. Vilket i sin tur orsakar krig och enorma flyktingströmmar med drunknade på haven och massdöd i eländiga flyktingläger. Vilket i sin tur startar nya krig. En dödsmaskinernas perpeetum mobile.

Hon likviderar den svenska välfärden genom att tappa den på blod. Under galgen tvingas hon nu tappa de sista dropparna med oändliga straffskatter på allt som kan motiveras med hennes falska, dödliga klimathot. Samtidigt som de verkligt akuta, dödshotande miljöproblemen, som i motsats till klimatet är möjliga att påverka av människan, hamnar i skuggan av koldioxidfobin och expidieras som ”utmaningar”.

Som giljotinerade höns flaxar nu Anders Lindberg och övriga påskyndare av det kollektiva självmordet runt i döds-ryckningar. Men att avliva sina fördomar är lika svårt som att garrottera sig själv. Även om de tvingas inse att man håller på att bokstavligen skära halsen av svenska folket. Men demokratin och det fria ordet är korsfästa, döda och begravda och det ska till ett mirakel för att de ska återuppstå. Sådant sker som bekant bara inom den religion vi övergett för en mer våldsbenägen, paradisisk variant. Att spilla liv är då en Gud´i behaglig gärning.

Jag menar med detta inte att vi ska avdagata denna kvinnliga dracula eller terrorstämpla hennes parti. Möjligen det senare. Jag menar inte heller att vi ska fördöma stackars Greta. Möjligen se henne snarare som dödsängel än som profet. Men vi borde av självbevarandedrift se till att Lövin och hennes religiösa sekt inte i regeringsställning kan leda oss till avgrunden, återinrätta ättestupan, sätta ut barnen i vassen, återskapa slaveriet, skapa ett nytt fattigsverige och införa en modern form av kolonialism. Vi har ju redan med möda gjort oss av med gamla religioners förgörande hot om helvetet och dess kvävande strupgrepp på mänskligheten. Vi är inte betjänta av att ersätta detta med vare sig en ny klimatreligion eller islam. Men se upp – allting går att sälja med mördande reklam. Även lagom söt, indoktrinerad gröt.

Rolf Malm

 


20 responses to “Avliva klimatbluffen!

 • Grune

  Anledningen till vårt försämrade klimat är till 100% universums och till 0,0000001% människans och det kan ingen människa på jordklotet ändra på vare sig nu eller om 5000 år.

  Gilla

 • Olof.p

  Förtroendet för vetenskapen och professorerna är sedan länge förbrukat. Beställ en vetenskaplig undersökning och säg vad du vill ha för svar, så får du det. Trixet är att du måste ha mycket pengar eller makt.

  Gilla

 • Avliva klimatbluffen! – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: INSÄNDARE. Världen är på väg att begå självmord. Klimatsektens domedagslära leder oss […]

  Gilla

 • bjornwiklund

  Bra tips…… fungerar lika bra i början som ett nytt OS till en dator. Ingen nämnd ngen glömd.

  Nu är ju detta att slå två flugor, eller flera, i en enda smäll…. för inte nog med att det blir kallare vilket minskar tillväxten i det gröna….. sedan fungerar fotosyntesen ganska dåligt om inte solen lyser på våra växter…. och alla förlitar vi oss på våra växter dock vissa av oss köttätare eller för den delen surströmmingsätare tar detta mellansteg i stället för att äta grönt direkt…..

  Som att en datortillverkare skulle hoppa ifrån OpenSource och beställa ett OS från en okänd mjukvarufirma…..

  Vad kan gå fel med detta…. ja förutom att fler dör av svält förstås……..

  Gillad av 1 person

 • Kungen

  Mitt i prick som vanligt

  Gilla

 • Tony

  Om ni ska få tyst på Isabella Lövin, så är det bara att fråga
  henne om hur mycket skit som det släpps ut vid bilbränder,
  hon har då två anledningar till att inte yttra sig, dels för att
  det släpps ut massor av skit i luften vid bara en bilbrand,
  och här brinner tusentals bilar, och för det andra så är hon
  och hennes parti dom som har den största skulden till att
  här existerar massor av bilbrännare!

  Isabella lövin är en vandrande katastrof, men rätt ofta
  flyger hon i Buissnisklass, trots att hon hatar flyg?

  Gillad av 1 person

 • ponnsan62

  Tack Rolf!

  Gilla

 • ponnsan62

  Hur f.n kan folk lysna på dessa obildade indivinder.
  Dom hör väll till samma klass antagligen
  Skrämande …Nickedockor som inte kan tänka skälva…
  Säg ja så får du högre lön…så tror jag det funkar.
  Ponnsan
  AFS

  Gilla

 • Avliva klimatbluffen! — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via Avliva klimatbluffen! — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Rolf Malm är en gudabenådad talare/skrivare med perfekta proportioner av intention och förklarande meningar i det han skriver!!!

  Gilla

 • ossie

  Greta & co har i alla fall tjänat pengar på denna bluff. Med hjälp av PK pressen har de grundlurat miljoner stackars idioter.

  Gillad av 1 person

 • Grune

  Det är inte Gretas fel att jorden nu håller å att gå sönder av det hon säger.
  Nej det är hennes idiotiska idioter till föräldrar som är orsaken till det.

  Gillad av 1 person

 • Bajen666

  Jag skriver under på varenda stavelse Rolf…bra skrivet klimatet kommer och går.

  Till skillnad emot miljön/växtriket/djurriket som är riktigt illa ute i många länder och kontinenter och borde adresseras mycket mer.

  Gillad av 1 person

  • MrR

   Men i det du nämner finns inga pengar att hämta bara kostnader !

   Gilla

  • G Nordström

   Självklart Bajen666. Klimatet nämns nästan aldrig utan Miljö kommer med så folk är så indoktrinerade och menar att de har med varan att göra. Vet inte för hur många jag försökt förklara detta.

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: