Malmös kommunstyrelseordförande (S) skryter om stöd till islamister

ISLAM. Katrin Stjernfeldt Jammeh är socialdemokrat och kommunstyrelsens ordförande i Malmö. På instagram skryter kommunstyrelsens ordförande med att Malmö ska finansiera en festival där man firar Eid al-fitr, högtiden då muslimer bryter fastan.

Däremot talar Katrin Stjernfeldt Jammeh inte om att det är islamistiska Ibn Rushd som arrangerar festivalen. Ibn Rushd har gång på gång ertappats med att ha föreläsare och kontakter med åsikter som att shiamuslimer, sekulära muslimer, judar och homosexuella som dåliga människor och fiender. Ibn Rushd är dominerad av en liten klick män med ideologiska band till Muslimska brödraskapet.

Instagram

-Pettersson konstaterar att Malmö går back 16 miljoner om dagen, 6.000 miljoner om årets så anser S att de har råd att stödja muslimska extremister…

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Malmös kommunstyrelseordförande (S) skryter om stöd till islamister

  1. Det finns ingen opposition. Total tystnad. Om man inte läser Pettersson m fl så får man inget veta.

  2. Dra omedelbart in Malmös utjämningsstöd, kan dom idioterna lägga/slänga skattepengar på inspelning av Malmös ljud och Svenskfientliga islamister så är måttet rågat.

  3. Hoppas att en ny regering börjar att sanera bland dom utjämningssystem i miljardklassen som öses över Malmö, sen ovan på allt står hon o skryter
    om att Malmö ska finansiera en Muslimsk högtid, skulle kommunen klarat sig själva hade där min själ inte blivit råd ens med en kopp kaffe.

    Hon har snart kört bort alla skattebetalare, men understödstagarna fylls ständigt på i nya antal, jag tror hon tänker med den del som andra sitter på!

  4. DRA IN STÖDET PÅ 6 MILJARDER / ÅR OCH LÅT MALMÖ KLARA SIG SJÄLVA. DET ÄR LÄTT ATT VARA GENERÖS MED ANDRAS PENGAR

  5. Man undrar ju bara hur mycket Malmö själv betalar av sin ”välfärd”.
    Det är lätt att vara generös när man använder sig av andras pengar.

  6. Malmö är ett stort slukhål utan botten när det gäller ekonomi.Vad tycker alla icke sossar i Malmö om detta vanstyre ? Alla övriga kommuner i Sverige får dra åt svångremmen och prioritera.Men i detta kalifat hör man inget om sådana åtgärder.Sponsras Judiska högtider också ? eller Buddistiska ?eller Hinduiska ? Skulle inte tro det.Det torde finnas en stor del av Malmös befolkning som tillber dom religionerna.

  7. Ja, just det!

    Helt enligt löftena i kontraktet som LANDSFÄRRÄDARNA,
    socialdemokraterna har med muslimerna!

    Läs om kontraktet om du söker på:
    ”socialdemokraterna kontrakt 1999”

Kommentera