Trump kör några varv på racerbanan i Daytona

GOTT OCH BLANDAT. Daytona International Speedway är en racerbana i Daytona Beach i Florida i USA. Banan är ca 4 km lång, och rymmer 101.500 åskådare. Daytona 500 är ett av de mest berömda loppen, det körs i 200 varv, alltså runt 80 mil. 

I helgen tog en av de tuffaste förarna några varv ovanför banan med Air Force One och sedan med befälhavarens Cadillac limo – känd som ”The Beast” på banan. The Drive

-Pettersson tycker inte det verkar som Trump är så impopulär som svenska medier påstår…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Trump kör några varv på racerbanan i Daytona

  1. Håller med er alla i era texter . Och vilken stilig och snygg fru han har . Mvh Sjöström

  2. Haha.. tänk att se alla Sveriges stora feministiska ledare hyllas och bejublas på det där sättet……

  3. Det är bara hos kommunister och vänsterfeminister Trump är impopulär. Vi vanliga människor är bara tacksamma att han får våra börsdepåer och pensionsförsäkringar att växa. Vänsterns kanske kan lämna tillbaka alla pengar de tjänat på Trump?

    • Jag gillar också Trump och vad han gjort/gör för USA plus att han retar gallfeber på kommunister feminister socialister och PK-eliten i stort.

      Men jag blir lite förbannad och besviken när han lägger sig i Syrienkriget och som nu senast uppmanar Ryssland att dra tillbaks sitt stöd för Assad och därmed ge sitt stöd till idioten och Sunniislamisten Erdogan.

      • Jag håller med dig men det finns problem De som styr militären i USA är samma personer som äger vapenindustrin Det är dessa oligarker som ligger bakom alla krig som USA fört sen andra världskriget och det är åtskilliga.
        Alla som inte bockar sig för att all råvaruhandel ska ske i $ för de krig mot. Det kostar USA skattebetalare ofantliga summor Det vet Trump men det är starka krafter som kan betyda döden för honom precis som för Kennedy om han går för hårt fram.

  4. Vilka jobbar mest i Sverige .
    En politiker eller en
    från gruvorna i Kiruna eller en som jobbar i en butik.
    En fråga till dig lövfen.
    Jag skulle vilja se en tidraport från alla politiker.
    Kan du fixa det?

Kommentera