Socialdemokratiskt kommunalråd ljög om överfall

INRIKES. I går skrev vi att det socialdemokratiska kommunalrådet i Älvkarleby hade blivit överfallen i sitt hem av politiska motiv. Nu säger polisen att överfallet inte skedde hemma hos kommunalrådet och att det inte finns några politiska motiv. 

Under måndagsförmiddagen berättar polisen att händelsen, när kommunalrådet Marie Larsson (S) blev överfallen, skedde på en camping i Älvkarleby. Enligt uppgifter från polisen ska en person ha blivit inbjuden till Marie Larssons husvagn. Sedan ska det ha uppstått en diskussion som lett till en konflikt, varpå den inbjudne personen ombads att lämna.

– Vi har mottagit flera anmälningar från olika parter, som haft olika syner på saken. Det ska ha uppstått en diskussion i samband med att personen blev inbjuden. Vi har fått in en anmälan om ofredande och två anmälningar om misshandel, varav en är en motanmälan, säger Jonas Eronen presstalesman vid polisen.

Marie Larsson har stora privata skulder som hamnat hos kronofogden.

-Pettersson säger att det låter som ett klassiskt fylleslag som borde kunnat hållas intern inom S…naturligtvis så kan damen delvis ha rätt, om hon bor på campingen.

TIDIGARE 2020-02-16. Socialdemokratiskt kommunalråd överfallet i sitt hem *uppdaterad

BROTTSLIGHET. Kommunalrådet i Älvkarleby, Marie Larsson (S) blev överfallen i sitt hem av en man med politiska motiv, skriver hon i sociala medier.

Marie Larsson, foto Älvkarleby kommun

”Nu har även jag stått öga mot öga mot hatet. En man med hat mot mitt politiska engagemang har handgripligen slagit mig mot marken. I vårt fram tills nu trygga bo sker detta”, skriver Marie Larsson på sin Facebooksida.

Nu överväger Marie Larsson sitt engagemang i politiken. ”För första gången någonsin undrar jag om mitt engagemang är värt detta” skriver hon på Facebook.

-Pettersson tycker det är förkastligt att politiker och andra hotas, där ser man vad skattesänkningar och socioekonomiska effekter ställer till det. För dem som inte tror på den teorin så är det ungefär så som AFA brukar agera och några nedpissade svenska barn fått känna på.

*Uppdaterad 19:25

Man kan förstås fundera över de politiska motiven bakom det oacceptabla överfallet. Här är tre händelser som kan spela roll.

2018-10-03: Socialdemokraterna tappar majoriteten och tvingas regera med Centerpartiet för att behålla makten.

2018-08-31: ”Kinas fönster mot Sverige”, Dragon Gate söder om Gävle väcker stora känslor och möts med olika reaktioner.

2015-06-25: Marie Larsson dras med stora skulder, bland annat p.g.a. obetalda räkningar till olika företag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Socialdemokratiskt kommunalråd ljög om överfall

  1. Inte för att spelar nån roll men vad fan heter hon. På vissa ställen heter hon Larsson och på en del andra heter hon Pettersson.

  2. Finns det verkligen ingen lägsta nivå av tarvlighet för en sosse. Bjuda in till fyllekalas, bli osams och sedan gå ut med en uppdiktad story. Jag finner inga ord.

  3. Kolla svt, fyllsossen får stöd av ministerdumberg, finns ingen botten i partiet eller flaskan,,,

  4. Puh… Ett tag såg jag framför mig Lars Bern med ett basebollträ. 😉

    I en linjär politisk skala är han högerextrem då äkta liberalism är höger och libertarianismen är ännu mera höger.

  5. Hehe jag skrev igår att detta var en lögn ifrån socialisten och la in en hundring på det…och rätt fick jag så den hundringen har jag kvar..hehe.

  6. Det är inte första gången dessa vänsterfjollor försöker lura sig till sympati och möjligt steg i karriären. Deras önskan att få högern att framstå som våldsbenägen landar många gånger på patetiska lögner. SD är konstaterat de mest förföljda och hotade politikerna i landet.

  7. Ska även denna Sosse sparkas ”Uppåt” nudå?

    Att ljuga utan att blinka är den mest Primära egenskapen för att avancera inom Sosse-partiet……..

  8. Ja det var ju det man anade.Det här var bara ett försök att samla poäng och utnyttja sin politiska hemvist.Uselt och patetiskt.Låter i mina öron som fylletjafs som spårat ur.Hur ska megafonen på aftonslasken få till det här då ? Han kanske inte skulle vara så snabb med sina skriverier och fördömanden innan det finns svart på vitt.

  9. Pinsamt ! Sossar är duktiga på att ljuga.
    Att inte nazister hängdes ut direkt i samband med den här nyheten.

    • Sanningen står faktiskt på SVT. Hos Expressen Aftonkloaken DN Svd är artikeln borttagen. Väntar med spänning om även de ska publicera sanningen. Måste svida för dem.

  10. Ja dom trätte väl om vems tur det var att skaffa mera brännvin ,typisk sossekärring ljuga och förvränga det är deras melodi , hon måste premieras kanske en plats i riksdagen skulle smaka fågel .

  11. Fyllskärring kanske????
    Mycket gräddtårta och annat kanske..????
    Vad vet jag ..men mina ögon säger nått.
    Ponnsan AfS

  12. Dessa demonkontrollerade människor som styr Sverige, politikerna, massmedia, samhällsinstitutioner, propagandister, kändisar, osv opererar enligt deviserna:
    -Ordo ab Chao (skapa ordning ur kaos. Dvs deras ordning. En ny världsordning), men även
    – Never let a crisis go to waste.

    Dessa människor är patologiska lögnare, och följer således lögnernas fader. De har ljugit om mer eller mindre allt (allt det viktiga iaf).

    Klockan tickar. Snart kommer gemene man inte ha en chans att på egen hand reda ut vad som är sanning och vad som är lögn.

  13. Typisk Socialistisk PR-nyhet….
    Vad göra,för att synas när väljarbasen ständigt dalar ?
    Denna historia skulle ju kunnat komma från ”Svittsaren” själv,eller var han kanske en av de inblandade ?

  14. Ha ha ha , och fjollan Lindberg på Aftonblaskan som gick igång och talade om hatbrott, stället var det ett klassiskt fylleslagsbråk. Ha ha ha dessa patetiska sossar.

  15. Ordning och reda, som till mycket kan leda.
    Att det skedde tja, men att hon gick ut med att det var hemma, stärker mig inte i min tro om deras förträfflighet varken som parti, eller enskild politiker.
    Vad har hänt inom S, de som lär ha rätt värdegrund?

Kommentera