Anders Lindberg har blivit rasist

BROTTSLIGHET. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg rör sig snabbare än den friska vind som sliter i trädtopparna just nu. 

Från förnekande i januari 2017 till PRECIS idag, flip flop flip…

Twitter 

***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Anders Lindberg har blivit rasist

  1. Anders Lindberg har mycket lång väg att vandra. Insikten ligger honom fjärran.

    Innan någon kan ta honom på allvar eller ens med respekt kunna ta till sig hans tyckande.

    Gäller för övrigt många av de enfaldiga ”proffstyckarna” på AB.

  2. Historien går igen! På 1980 talet misshandlades svenska högstadie elever dagligen med stryk av balkanboys på skolgårdarna. Självklart var det mest synd om balkan killarna som själva fick stryk hemma i dysfunktionella familjer. Lite som stockholmssyndromet.

  3. Vi är inte intresserade av varför de inavlade rånar. Bara intresserade av att de slutar eller slutar vara i Sverige.

    • Det är ju så att när en sådan STÅ-UPP KOMIKER säger något roligt så gör man som publiken här ASGARVAR !!!!!!!

  4. ”Sent ska syndarn vakna” eller ”när Fan blir gammal blir han religiös” eller ”när avloppsvattnet sköljer över ens egna skor, inser man att skitlukten har substans”

  5. Såg Agenda nu på datorn. Totalt meningslöst svammel. En programledare som lider framskriden Alzheimer. En professor från fjärran land som påtalar att mörkertalet är mycket stor. Ändå drar programledaren fram statistik 1998 var fler anmälda ungdomsrån än 2019. Var tog mörkertalet vägen? Medverkande som inte vågar säga sanningen med risk för repressalier från klanen. Förnedringen är religiöst betingad

  6. Lindberg har blivit roddare av endast EN orsak, han bor i Haninge med familj och JA det är samma Haninge som varit utsatt för en stor ökning och många ungdomsrån med förnedring senaste månaderna. Jag är övertygad att han är livrädd att deras barn skall komma hem rånade, misshandlade och nerpissade av invandrargäng. Detta är förståeligt men ett jäkla hyckleri då det inte var så intressant förrän man själv kan drabbas.

  7. Om vi har våra åsikter borde Anders L. också få ha sina även om de är för oss motbjudande. Vi strävar att följa lagar där åsiktsfrihet är viktig, för vi folket måste vara demokratiska även om våra ledare inte är det. Om inte kan vi aldrig få ordning på vårt land igen.

Kommentera