Socialdemokratiskt kommunalråd överfallet i sitt hem *uppdaterad

BROTTSLIGHET. Kommunalrådet i Älvkarleby, Marie Larsson (S) blev överfallen i sitt hem av en man med politiska motiv, skriver hon i sociala medier.

Marie Larsson, foto Älvkarleby kommun

”Nu har även jag stått öga mot öga mot hatet. En man med hat mot mitt politiska engagemang har handgripligen slagit mig mot marken. I vårt fram tills nu trygga bo sker detta”, skriver Marie Larsson på sin Facebooksida.

Nu överväger Marie Larsson sitt engagemang i politiken. ”För första gången någonsin undrar jag om mitt engagemang är värt detta” skriver hon på Facebook.

-Pettersson tycker det är förkastligt att politiker och andra hotas, där ser man vad skattesänkningar och socioekonomiska effekter ställer till det. För dem som inte tror på den teorin så är det ungefär så som AFA brukar agera och några nedpissade svenska barn fått känna på.

*Uppdaterad 19:25

Man kan förstås fundera över de politiska motiven bakom det oacceptabla överfallet. Här är tre händelser som kan spela roll.

2018-10-03: Socialdemokraterna tappar majoriteten och tvingas regera med Centerpartiet för att behålla makten.

2018-08-31: ”Kinas fönster mot Sverige”, Dragon Gate söder om Gävle väcker stora känslor och möts med olika reaktioner.

2015-06-25: Marie Larsson dras med stora skulder, bland annat p.g.a. obetalda räkningar till olika företag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Socialdemokratiskt kommunalråd överfallet i sitt hem *uppdaterad

  1. Kanske passar mer i Lyxfällan, Outsiders eller Farmen, än att stå vid rodret på flyktinggummibåten Sverige?

  2. Det var väl bra att en sosse och kommunalråd blev misshandlad. Det visar bara att även den som är immun mot muhammedansk illvilja kan bli utsatt för den och vi hoppas bara att det blir fler så kanske den muslimska regeringen i Sverige får upp ögonen. Bra där.

  3. Detta visar bara hur långt det har gått. Nu var det kommunalrådet i Älvkarle by, i morgon är det snickaren i Vara och i övermorgon är det jag.

    INGEN av oss går säker längre.

  4. Fruktansvärt men hon har själv att skylla för det inträffade då hon har själv har röstat igenom det.

  5. Vadå ? Är det allvarligare bara för att hon är sosse eller politiker ? Är hon mer värd än en pensionär som blir överfallen och rånad i sitt hem. Eller ett barn som blir hotat och förnedrat.
    HUR VAR DET NU MED ALLAS LIKA VÄRDE ?

  6. Var det politiska motiv borde vi kunna utesluta att hoten kom från nynazister och högerextremister. Detta skulle hon aldrig dölja då hon vet att samtliga medier går igång på detta. Så vad var de politiska motiven?

  7. Älvkarleby är inte någon större ort.Om den som gjorde detta bor i krokarna så borde ju inte personen vara svår att hitta.Varför någon utifrån skulle åka dit för att ge sig på en kommunalpolitiker är lite svårbegripligt.Några frågetecken finns i det här.

  8. Troligtvis har det inget med hennes politiska engagemang att göra överhuvudtaget, men det är ju så praktiskt att ta till och vinna lite extra poäng åt de ”stackars” sossarna.
    Det var väl bara ett möte mellan människor, som en sosse en gång uttryckte det när en svensk blev mördad.

  9. Vad är sanning? Ljuger hon för att framstå i bättre dager o få fram sitt sossemarinerade budskap? Troligen ja. Om så är karma välkommen för vi ska vara snälla o ärliga.

  10. Det är trist att kommunalråd drabbas. Vi kan nog gissa hudfärgen och religionen på förövaren. Men jag tycker det är värre att vanligt folk drabbas då de inte har betalt nog och dessutom inget inflytande politiskt för att göra de nödvändiga förändringarna. Någon har skrivit det förut och jag skriver det igen, folk har aldrig velat ha invandrare och hade vi folkomröstning så skulle de åka ut med kebaben före.

  11. Handlade om två ”svenskar” som slogs och där hon polisanmälde slagsmålskämparna. Har inget med politik att göra och framförallt inte med hennes politik.

Kommentera