När man tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

I FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna står att att Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De har utrustats med förnuft och samvete och bör handla gentemot varandra i en anda av gemenskap. Var och en är berättigad till alla de rättigheter och friheter som uttalas i denna förklaring utan åtskillnad av något slag, såsom på grund av ras, hudfärg, kön, språk, religion, politisk eller annan uppfattning, nationellt eller socialt ursprung, egendom, börd eller ställning i övrigt…

-Pettersson ser att vår utrikesminister Ann Linde (S) verkar hålla med om det i ord men inte i handling.

Inga muslimska länder har skrivit under FN:s deklaration om de mänskliga rättigheter, de föredrar Kairodeklarationen med en muslimsk syn på mänskliga rättigheter och slår fast sharia som deras enda grund. Exempelvis har Saudiarabien, som ratificerat ett flertal FN-deklarationer med förbehållet att landet endast anser sig bundet av åtagandena i konventionerna i den mån de inte strider mot landets religiösa lagstiftning sharia enligt Koranen. Konflikter mellan islam och de mänskliga rättigheterna finns när det gäller kvinnans ställning, religionsfriheten, yttrandefriheten, samt homosexuellas rättigheter, områden där Kairodeklarationen skiljer sig från den av FN antagna motsvarigheten.

 

https://twitter.com/Tv1Mihan/status/1228349704490057728

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “När man tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

  1. Den som övningskört med t.ex. ir…. a kvinnor, och bott med af….. r i anstalt, och ser Akilov köra över barn i Sverige, ifrågasätter bedrägeriet (asylindustrin tjänar >600 miljarder per år på lögnen) att alla aliens ska ha samma rättigheter som svenskar i Sverige.

  2. ”De har utrustats med förnuft och Samvete” står det i
    FN s deklarartion??? Det år ju just det som Svenska
    politiker är i total avsaknad av. Eller var där ett
    undantag just för Svenska politiker??

  3. ”Lika värde”!

    Snacka om tomma ord!
    Vad betyder värde?
    Hur mäter man värde?
    Vem mäter värdet?
    I vilken enhet mäts värdet?
    Vilket instrument används för att mäta människovärde?
    Vem fastställer mätprocessen?
    Vem kalibrerar mätinstrumentet?
    Vem validerar mätprocessen?

    Medge att detta är kvalificerat skitsnack!

    Det har lika stor korrelation till verkligheten som religion!

  4. Att sprida fina ord, döljer inte vad som sker i verkligheten.

    Fasadpolitik gör inte skillnad, för alla ”som sägs vara födda fria”.

  5. Att alla har lika stor rätt till ett värdigt liv, betyder inte att alla har rätt att flytta till Sverige och bli försörjda av våra skattepengar.
    Vi har redan stor brist på bostäder och hög arbetslöshet. Kraven på de som anställs är höga, så vägen dit är lång för asylsökande.
    Där islam styr, finns alltid ett förtryck av folk med annan trosuppfattning. Jag vet inget exempel på där islam är förenlig med mångkultur och tolerans.
    Demokrati föraktas tillika, för bara islam anses ok och vi andra likställs med djur.
    Visserligen finns det många i väst, som blivit lite sekulära muslimer och inte lever fullt ut efter koranen.

Kommentera