Skatter, invandring och brottslighet


BROTTSLIGHET. Det är svårt att förstå vad som händer i vårt land. Ungdomar med invandrarbakgrund, ofta födda i Sverige rånar och förnedrar svenska ungdomar för att de är avundsjuka och hatar svennar. 

Deras föräldrar sökte asyl i vårt land, ibland med giltiga skäl ibland på lögner. De och barnen har fått bostad, pengar, sjukvård, tandvård, hemutrustningslån, fred, demokrati, med mera.

Barn och ungdomarna får gå i skattefinansierad skola med gratis mat på dagarna, de kan gå i idrottsföreningar, gå på ungdomsgårdar men de väljer att råna, misshandla och förnedra ursprungsbefolkningen.

Linda Snecker, riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för vänsterpartiet tycker att dessa familjer har fått för lite!

Det är uppenbart att de inte kan eller vill leva i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Skatter, invandring och brottslighet

 • Monica

  Jag växte upp under enkla förhållanden och fått känna på kränkande särbehandling. Inte tog jag ut det på andra människor. Blev inåtvänd och självdestruktiv i stället. Alla politiskt korrekta vänstermänniskor i Fi, V och MP bör läsa danska psykologen Nikolai Sennels bok Helig Vrede som handlar om hans tid i danskt ungdomsfängelse hur danska resp ungdomar från Mellanösterns förhållningsätt till sin kriminalitet var helt olika. Även dessa sistnämnda som var födda i Danmark hade ett annan mentalitet än sina etniskt danska medbrottslingar. Boken finns översatt på svenska för dessa som inte gitter läsa på danska eller engelska

  Gilla

 • ponnsan62

  Jag hatar muslimer för jag tycker dom gnäller mest!
  Ge och ta är inget dom vill känna till…
  Bara ta.
  PonnsanAFS

  Gilla

 • Nisse

  Folk som Linda S, har alltid samma svar på alla problem i samhället.
  Utanförskap, rasism, socioekonomiska orsaker, fattigdom.
  Vi fortsätter ändå importera ännu fler och då inser alla att helvetet blir än värre.
  Det är rasistiskt att säga att invandrare inte är kapabla att själva göra ”rätt” val, när de ställs inför problem. Precis som att de inte förväntas kunna tänka och förstå något.
  Att tycka synd om, inte få ställa krav och ösa in mer pengar över dom, löser ingenting. Detta har man gjort i decennier.
  De som hatar Sverige och svenskarna, ska ut ur landet och leva bland likasinnade. Bäst för alla parter.

  Gilla

 • blabaris

  Stöldgods söker ÄGARE.

  13 A4 sidor sidor med stöldgods söker ägare:
  Den som vill göra anspråk på gods ska senast den 15 mars anmäla detta till beslaget i Malmö via epost till: kungorelse-beslaget.malmo@polisen.se

  klockor

  jackor

  kontanter

  vigselringar

  Halsband

  datorer

  verktyg (massa olika sorters)

  smycken

  mobiler

  frimärken

  cyklar

  tröjor

  skor

  pass/körkort/id kort

  Cyckelbatterier

  kosmetika

  Har du blivit rånad i Malmö eller känner någon som blivit rånad??

  Kontakta polisen för att få tillbaka dina sakar…..

  https://polisen.se/aktuellt/kungorelser/2020/februari/kungorelse-beslagtaget-gods-i-polisomrade-malmo/

  Gilla

 • SVENSK

  Det är ett dominansbeteende av lågintelligenta och empatifattiga primitiva individer som ska/försöker ta över genom våld och förnedring. Kväses inte detta tas fler och fler områden över och slutligen HELA landet!
  Polis, Regimen och Medierna m fl vill inte och kan väl inte längre stava till ordet ‘KVÄSA’!

  Gilla

 • blabaris

  När jag gick på socionom utbildningen och läste kursen ”migration och välfärd” var sverige INTE PK…..

  Då sa de att invandrar ungdomar och andra generationens invandrare skiter i sina föräldrar och ser ned på sina loosers till föräldrar som varken jobbar eller ens kan tala svenska eller läsa…..

  Föräldrarna tappar ”statusen” de hade i hemlandet via tradition eller via klanen i sverige och blir NOLL värda för sina barn som både vet mer än analfabeter till föräldrar och föräldrar som kan noll svenska.

  Då blir föräldrarna ledsna och söker sig till likasinnade och romantiserar hur bra det var i hemlandet och segregerar sig från sverige i sverige….föräldrarna blir ”radikaliserade” som hittat en ”ny” släkt/ klan i sverige där föräldrarna får status och respekt ala gamla normer från hemlandet.

  Barnen hamnar i en kulturell fälla mellan nu ny radikaliserade föräldrar och det svenska västerländska samhället……..och väljer alternativ tre…….hittar en ny kultur/familj själva dvs organiserade kriminella ligor och lever off grid från samhällets och föräldrarnas förväntningar….

  Gilla

 • Maurice

  Istället för välja att bli kriminella så kan de välja att studera, skaffa sig en utbildning. Gratis.
  Sedermera också ett arbete.
  Det du Linda Snecker.

  Gilla

 • Grune

  Möblerad lägenhet med all för henne LYX, det får dom GRATIS, den betalas av Svenska fattigpensionärer. BRA DÄR VÅR MUSLIMSKA REGERING.

  Gillad av 1 person

 • Mike E

  Tror inte de unga arabiska männen är avundsjuka på de svenskar de förnedrar. De unga arabiska männen föraktar och ser ned unga svenska män. De betraktar unga svenska män som mesar och dumma i huvet.

  Gillad av 1 person

 • Mr Jordan

  Ibland undrar jag vad folk inom V egentligen tycker om Linda. Andan att gå på, gapa och skrika högst är förmodligen både hyllad och sanktionerad, men ändå, alla dessa distrikt, alla frågor som prioriteras högre i den egna kommunen, nog måste hon framstå som en dum 08. Tycker de verkligen att Linda förtjänar sin högt uppburna plats, har de helt tappat geisten?

  Gilla

  • Kristina k

   Nu är väl kvinnan från Norrköping och ingen 08, men förstår vad du syftar på. Rasisten Linda S har levt ett alldeles för privilegerat liv för att förstå vad fattigdom innebär och med det klumpar hon ihop alla invandrare som kriminella. De flesta som lever i utsatta områden är inte kriminella, dock är de i mångt och mycket fattiga.

   Gilla

 • Kungen

  Linda snecker är lika intelligent som en snigel.
  Alla vänstervridna vägrar att se problemen.
  Ser man inte problemen är det ju svårt att göra nåt åt dom. Riksdagen är överfull av vänstervridna IDIOTER SOM ÄR BÅDE BLINDA OCH DÖVA

  Gillad av 1 person

 • Olof.p

  Det finns två utmärkta utmärkta exempel på vad som hänt ursprungsbefolkningen när det kommit invandrare. Amerika och Australien. Ta gärna en funderare Löfven.

  Gillad av 1 person

 • G Nordström

  Det finns inte ord för Linda Sneckers diagnos. Går inte ens att jämföra med en slemsvamp.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: