Islam i Sverige – en historisk utmaning

ISLAM. Stanley Sjöberg, född  1936 i Brooklyn, New York, är en svensk frikyrkopastor. På filmen berättar han bland annat på morden av 1,5 miljoner kristna i Turkiet i modern tid och en hel del annat om islam. Sjöberg är som Pettersson portad på Facebook. I Sjöbergs fall beror det på att han efter massmorden på 49 personer på gayklubben Puls i Orlando, Florida, USA skrev bland annat: ”Fortsätter ”pridekulturen” att provocera kommer det som hänt i Orlando att upprepas i stad efter stad, land efter land”, och: ”Varför kan inte dessa människor undvika att blotta sig med sin nakenhet och skrytsamt demonstrera för sin livsstil?”

-Pettersson tycker det ligger mycket i Sjöbergs ord, de sexuella ska vara privat.

Nåväl, Islam är värre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Islam i Sverige – en historisk utmaning

  1. Islam hör inte hemma någonstans över huvudtaget . Våran medeltid var långt före islam av idag . Halalslakta islam som företeelse !! Mvh Sjöström

Kommentera