Förnedringsrånen är Trumps fel

BROTTSLIGHET. Sascha Abdelnabi, utbildad massör och grundare av Saschas Familjearbete AB. Det viktigaste för mig i socialt arbete är att skapa en god relation och möta klienten där denne befinner sig, säger Sascha på det skattefinansierade företagets hemsida. 

Så enligt SVT:s specialistfynd så rånar och förnedrar de arabiska och somaliska ungdomarna svenskar för att deras föräldrar kollar i sina telefoner?

-Pettersson undrar var SVT hittar alla muppar? Själv tror jag att ungdomarna får sina värderingar och hör hemma att svenskarna är kuffar och smuts och allt är svenskarnas fel.

För övrigt tjänar Sascha hyfsat på Saschas Familjearbete AB, trots att ungdomarna blir värre och värre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Förnedringsrånen är Trumps fel

  1. Det gäller att prata för sin egen vinning. Sedan om det har med verkligheten att göra är mindre viktigt. Undrar vilken politisk färg det är på vederbörande… Bara håll käften!

  2. PK influenserna lutar sig mot politiska floskler och fake news. Brottslingar tror t.ex. att visat Trump-hat kan ge dem strafflindring.Vänstertrafikanterna i riksdagen hittar på både möjliga och omöjliga svepskäl att mildra synen på grova brott. Skötsamma medborgare har ständigt försvagade rättigheter med ökade skyldigheter och skattehöjningar. Det duger inte att regeringspartierna ger skötsamma svenskar på käften hela tiden, de måste nog stanna upp och reflektera eller avgå eller både och.

  3. Ja kaka söker maka, mupparna på SVT talar väl bara med andra Muppar.
    då får de dom svar dom eftersträvar.

  4. Ett lågbegåvat ollonhuvudud får alltid plats i propagandakanalen svt och dom hittas inom den egna kretsen…svårare än så är det inte.

    Eftersom idioten fick in Trump i Svensk förnedringspolitik så får/fick han många många likes av likasinnade på sociala medier….stackars stolpskott säger jag bara.

  5. Alltså detta funkar ju inte. Det borde vara klart som vatten för de flesta tänkande människor. Kollade på efterlyst igår bara babbar som vanligt.

  6. Stasi Volk Televizion letar nog bara bland sina vänner efter så kallade äggsperter, ryggdunkarklubben från våra styrande har dom tagit efter med bravur. Sedan en fet slant till denna äggspert efter en givande intervju med en likasinnad genuint svagbegåvad individ, sen skrattar dom gott för att det är skattebetalarna som står för kalaset

  7. Den här typen av skattefinansierade företag som ser ”pissarna” som ”klienter” finns till bara för det finns ”pissare”.

    Ganska osannolikt att de jobbar hårt för att omvända ”pissarna”, då försvinner businessen.

  8. Var hittar svt alla idioter att intervjua ??????
    Allt som händer är Trumps fel ??
    BÅDE SVT OCH SVERIGES RADIO HAR FULLSTÄNDIGT SPÅRAT UR. DAGS ATT LÄGGA NER BÅDA TVÅ

  9. Va fan får man för pengarna?

    Resultatorientera ersättningen till dessa blufföretag. Ingen leverans – ingen betalning.

Kommentera