Kommunistsymbol och ’Fuck SD’ är en merit för Sveriges Radio P3

MEDIA. Det skattefinansierade Sveriges Radios vd Cilla Benkö påstår på fullt allvar att public service inte är vänstervridet utan är opartiska och korrekta. Ändå får duon Rebecca & Fiona ett eget program på den statliga radion i vad kanalen kallar ”ytterligare ett steg i P3:s nya satsning på musik”.

Cilla Benkö tjänar betydligt mer är statsministern och har en årslön på c:a 2.9 miljoner kronor vilket gör 242.000 i månaden (2018). 

Rebecca & Fiona. Skärmdump TV4 år 2018. 

På damernas Instagram hittas förjande: ”#Fuck SD” är ett väldigt coolt uttalande och vi har sett det tidigare. Men för att meddelandet verkligen ska fungera måste du ta med denna känsla av motstånd i röstningsstället den 9 september 2018. Du måste vara aktiv i diskussioner med dina vänner, familjer och grannar. Snälla försök att övertyga, manipulera och hota alla du känner till för att inte rösta för en oerfaren Kalle Anka nazi-fest i det kommande valet. Stå högt och vara modig! #fuckSD #NoRacism #svpol # val18 #Sommarkrysset”

-Pettersson undrar om Cilla Benkö skulle tänka sig att ge några som uppträde med moderat, KD eller SD märket på bröstet och gapade fuck socialismen ett eget program på Sveriges Radio?

Om Rebecca & Fiona på bloggen… 

Den 7 februari började duon leda ett eget program i SR P3, uppmärksammar Facebooksidan I allmänhetens tjänst – granskning av public service.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Kommunistsymbol och ’Fuck SD’ är en merit för Sveriges Radio P3

  1. Nu tycker jag ju att vår statsminister inte har gjort sig förtjänt av de 176.000 som han har i arvode. Men hur i h-vete kan en skattefinansierad vd ha en lön som är 68.000 kr högre. Hur många lyssnar ens på Sveriges radio idag?
    Inte undra på att det ser ut som det gör i landet idag.

    • Just det Pettersson gör att det före detta Sverige går att leva i för människor. SVR 3 är ingen kanal som går att lyssna på.

  2. Är det säkert att Fiona är rätt stavat? Byter man i med j
    och o mot å så blir det på Skånska Fjåna vilket är den
    kvinnliga varianten för fåne?

  3. 2,9 miljoner i årslön i en verksamhet som är tvångsfinansierad utan krav på vinst utan ”bara” krav på politisk korrekthet.
    Bara det säger att verksamheten ska läggas ner.

  4. Vad tycker alla vänsterdårar om den lönen 242. 000 i månaden 2,9 miljoner om året.?

    Dom brukar ju vara snabba att påpeka och gnälla på höga löner i alla fall hos näringslivet och hos privata entreprenörer.

    Som nån skrev lägg ner skiten omedelbart eller gör det frivilligt att pröjsa propagandan.

    • Vänstern gillar nog det, dom är ju storkapitalisternas
      lakejer idag, dom är ju Globallisternas spring chasar
      det är ju dom som försvarar intaget av oanställningsbar
      arbetskraft i hundratusental, det är dom som tycker det
      är bra att vanliga jobbare o Pensionärer fått det sämre,
      att sjukvården går på knäna, att flickor våldtas och ungdomar
      och åldringar rånas o misshandlas o förnedras
      Åtminstone protesterar inte vänstern mot avvecklingen av
      Sverige!

  5. Tänk såhär: SR (Statens radio) med den vänsterblivna redaktionen hade ändå aldrig klarat sig en dag på den fria marknaden.
    Dessutom är Rebecca och Fionas karriär ändå på dekis.

  6. Tänk om någon yttrat sig liknande om det nybildade muslimska partiet Nyans?
    Vissa grupper får du inte skämta om eller ens antyda något negativt. Är det svenskar, tillåts du säga/göra vad du vill och gå helt fri.
    Har någon invandrare någonsin dömts för hatbrott mot svenskar? Dominansvåldet är ett tydligt bevis på vad många invandrare tycker om oss. Det är vanligt med ett föraktfullt hat, som helt negligeras av domstolarna.
    Är vi verkligen lika inför lagen?

    • Som invandrare får du säga eller göra vad du vill mot en Svensk. Men om en Svensk skulle säga något kränkande mot en invandrare ( utomjording) så blir han eller hon dömd till fängelse.

  7. SR har under minst trettio år varit en lekstuga för likasinnade, en institution för inbördes beundran och smutskastning av dem som befinner sig utanför…
    P3, när jag sist lyssnade, fick mig att minnas lågstadiets ”Roliga timme”, när uppträdande elever bara fortsatte och fortsatte. De hade skitroligt. Publiken däremot – t.o.m. välskrivning kändes som ett lockande alternativ till ”pjäsen”.

  8. Alla måste som sagt kräva en nedläggning och en rekonstruktion där folk anställs utifrån kompetens inte politiskt agerande, dessutom ska alla fantasilöner, statsbidrag och nepotism BORT!

  9. Är det någon som tror att dessa människor inom PK-cancerns Maktstrukturer skulle acceptera folkets vilja?
    Tveka att inte ge sig hän i olika metoder för valfusk?
    Tveka inte att fängsla och bötfälla skötsamma Svenskar men fria överbevisade importkriminella?
    Tveka att inte skicka av statskassan till terror i de importkriminella ”Herrefolkens” hemländer?
    Som annars skulle gått till sjukvård, pensioner, fungerande Rättsväsende och skolor för fattiga Svenskar!
    En olaglig kriminell statskupp där högsta belöning utgår till de allra värsta Landsförrädarna!
    Alla människor har en rättighet och skyldighet att sätta stopp för denna korrupta cancer! Med vilka medel som helst!
    Nog inte så roligt att börja på SÄPO när Sverige ännu var en demokrati och nu senare tvingas jobba för en rakt igenom kriminell diktatur med främmande ockupation som Statsreligionen!
    Nog samma sak när Nazityskland eller Sovjetunion ockuperade Europa?
    Värsta lismande kriminella förrädare får karriär o lönelyft?

  10. 242.000/mån är ju ett hån mot hederliga skattebetalare. 35.000/mån är en rimlig lön. Annars bör denna skit och kloakkanal läggas ned.

  11. Att ens surt förvärvade skattepengar går till SVT och SR känns som ett rån och ett hån mot ett demokratiskt samhälle. Lägg ner skiten tack!

Kommentera