En modig palestinier i EU

UTRIKES. Dr. Mudar Zahran talar i Europaparlamentet: ”Sanktioner mot Israel skadar oss, vi vill ha fred med Israel.” – Pettersson säger att herr Zahran framför sådant vi aldrig för höra något om i svensk media, varför?

Borde inte nuvarande utrikesminister Ann Linde (S) och tidigare Margot Wallström (S), övriga politiker och regeringen lyssna på detta och förstå att den politik som Sverige och EU för i Israel-palestina konflikten baseras på en uppfattning som ligger väldigt långt från verkligheten.

Vi verkar enbart lyssna på och finansiera de extrema rörelserna inom den palestinska befolkningen och inte på de moderata krafter som vill ha fred men som förtrycks av Hamas, Fatah med flera bland annat med hjälp av frikostiga bidrag från Sverige och EU.

-Pettersson säger att filmen är från hösten 2018 så jag undrar Dr. Mudar Zahran lever idag…

Mitt förslag på lösning, Palestina finns redan.

Tvåstatslösningen finns redan. Jordanien är en palestinsk stat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

5 thoughts on “En modig palestinier i EU

  1. Jag vill att det krigiska folket SVENSKARNA skall upphöra med att föra krig i alla länder på jorden.
    Att det är så bekräftas av att det är Sverige som får ta hand om alla krigsoffer i världen och de pengar ( en 9 och 75 nollor) finns inte här.
    Sveriges stats är nu uppe i över 1tusen miliarder kronor.

  2. Det är väldigt roligt att läsa om alla dessa ursvenska namn som det skrivs om här på bloggen och som inte går att uttala.

  3. Sanningen måste svida för vår pro Palestina regering. De ser bara vad de vill se, som vanligt.
    Allt som inte stämmer in i deras version av verkligheten, avfärdas strukturellt som islamofobi, rasism och vitt förtryck.

  4. En palestinier är oftast islams budbärare . Koranen tillåter lögn mot de otrogna .” Vi vill ha fred med Israel ” ? Var hur när skall nya bidrag överlämnas till ännu ett palestinskt fredsprojekt , det är min känsla i detta . Mvh Sjöström

  5. Jag vill minnas att poängen med artikeln man skrev på journalisthögskolan var att den skulle beröra, kännas i magen.

    ___________________________________
    l
    l Tråkiga fakta skulle vara i en faktaruta
    l_________________________________

    Fatta att det inte är någon objektiv information gammelmedias media skriver.

Kommentera