Statsministern säger att antisemitismen beror på invandring från Mellanöstern

INVANDRING. I måndags var det Förintelsens minnesdag och statsminister Stefan Löfven (S) intervjuades i SVT Morgonstudion. Där pekade Löfven ut invandringen från Mellanösterns som en förklaring till den ökande antisemitismen i Sverige.

SVT intervjuar Stefan Löfven (S)

På frågan om vad den ökande antisemitismen beror på svarade Löfven: – Det är också så, och det har jag sagt tidigare, att vi har ju fått människor som kommit från andra länder där det ingår i statspropagandan att inte bara vara emot Israels politik utan Israel som land. Vi står tydligt upp för Israels rätt att leva i säkerhet, säger han när SVT:s Nina Löfgren intervjuar honom.

Och där barnen kanske har lärt sig i skolan, i dessa länder i Mellanösternregionen, att man ska tycka så. Och då är det vår uppgift att se till att nej, i Sverige gör man inte så. Det är inte acceptabelt över huvud taget, fortsätter statsministern.

SVT Play…A

-Pettersson noterar att statsministern vet var problemen kommer ifrån, ändå fortsätter han en politik som ökar på dessa problem, med runt 120.000-150.000 uppehållstillstånd per år och dessa är huvudsakligen från dysfunktionella muslimska länder.

Intressant är att statsministern säger att Sverige står upp för Israels rätt att leva i säkerhet samtidigt som vi ger bistånd till palestinaarabernas terrorister och skolorna där barnen lär sig hata judar…

För närvarande är de vanligaste länderna som asylsökande kommer från Uzbekistan, Syrien, Irak, Somalia och Iran samtliga muslimska.

Bra av SVT:s Nina Löfgren att ställa frågan om orsaken utan att hamna hos mupparna i Ludvika.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 thoughts on “Statsministern säger att antisemitismen beror på invandring från Mellanöstern

  1. Javisst har Löfven rätt, men jag ser också här på bloggen en del antisemiter. De verkar tro att hela världen styrs av judar, oklart varför.

    • Å andra sidan så har ju israeler och ”palestinier” en konflikt om äganderätten till samma område, så detär väl inteså underligt om de ser med viss misstänksamhet på varandra. Fast våld och hot är ju ingen lösning på deras problem.

      • Någon ägande rätt är högst tveksamt. Komplisserad historia.
        Så länge som vissa Palestinier kan hålla konflikten levande så väller pengar in från godhets narkomaniska regeringar.

  2. Trots att han vet att antisemitismen ökat och vem
    som utför den , så tänker han aldrig kritisera Islam????
    Då är det väl så att det är deras röster i ett val som avhåller
    honom från att uttala någon kritik?

  3. Se upp här nu så det uttalandet inte är bara nån konstig retorik, om det låter för bra för att vara sant så är det oftast det.
    Litar inte för fem öre på regeringen.

  4. Äntligen har någon slagit ett basebollträ i träskallen på Löfven, och lyckats banka fram en (obs en) vettig tanke. Fortsätt och slå, det behövs.

  5. https://youtu.be/OhJobJ095JI

    ÄR INTE DETTA LANDSFÖRRÄDERI !?

    Ps. Nu säger han att de är skyldiga till antisemitism….innan var det SD….NI HÖR OCH SER HUR LÖMSK DENNA KAPPVÄNDARE ÄR…snart kanske svenska pensionärer är ok och inte som han alltid hävdat, en belastning för Sverige.
    Han har förstört Sverige och vill nu spela jungfru Maria… HYCKLERIET HAR INGEN GRÄNS !

    FY FAN 😡

    • Han är nog inte lömsk. Tror det beror på avsaknad att själv tillgodogöra sig kunskap och ingen har talat om det för honom tidigare. Han kunde inte bli svetsare heller.

  6. Om en vanlig människa hade sagt det som statsministern säger hade han blivit åtalad för hets mot folkgrupp?

  7. Jag kommer osökt att tänka på ett annat fenomen som också varit vanligt i Mellanöstern; Eunuck (en vuxen man med skadad testikelfunktion och låg testosteronkoncentration i blodet).

  8. Nu erkänner Löfvén att muslimer lär sig judehat i skolorna och så förundras han varför judehatet ökar i landet. Han har i åratal anklagat SD väljare för ökningen. Senast använde S, Heidi Fried, för att försöka bevisa detta. Varför inte fråga många judar, istället för en enda som säger vad du själv tycker?
    Löfvén saknar ryggrad och en analysförmåga.
    Han har fel i det mesta av sina påståenden.
    Sverige stöttar Palestina och deras terror mot Israel. Vad gör hycklaren då i Israel?

  9. Läste att några av djupaste röda föreslog,något måste hända inom ”partiet”,efter de 23 %-en vid senaste väljarundersökningen !
    Kanske var detta ”svittsarens” bidrag ? 😉

  10. Han såg inte det komma….. Igen

    Det brukar hända att folk ser livet passera i revy under en olycka, denne blir nog sittande som en grönsak från olyckan och decennier framåt i en slowmotion upplevelse

  11. Jag håller med Rune fullt ut . Trevligt att läsa texten och att den tillåts utan att tillmälet ” mupp ” klistras på . Tycker att en sådan seriös sida som Petterssons inte bör ägna sig åt att ha olika benämningar på oss med lite avvikande meningar i stort och smått . Den judiska eliten är inte något att vurma för . De har ställt till med mycket problem . I modern tid så kan vi börja med ryska revulotionen och vart vi står i dag . Mvh Sjöström

    • Peter, mupp används om sinnessvaga muppar som är på bloggen enbart för att jävlas, ena gången håller muppen med nästa ska folk gasas och alltid under olika namn. Muppen är svagbegåvad, dum och feg.

  12. Första gången han sagt nånting som faktiskt stämmer. Synd att han inte kan tänka längre än näsan räcker. Det är ju han själv som importerat merparten av dessa urtidstyper…

    • Han fick nog sig en läxa vid sitt besök i Israel den 27.1.
      Jag förstår inte att han inte stämplades som Persona non grata med tanke på hur han bistår Palestina med enorma bidrag.

  13. Det satt långt inne.Det tog några år för Herr Löfven att begripa var antisemitismen frodas och finns som mest.När han ändå håller på kan han ju passa på att fördöma tongångana som finns inom SSU.

  14. Alltså det här bevisar ju att mångkulturen särskilt i större skala likt den vi har drabbats av aldrig någonsin kommer att fungera. De tar ju med sitt krig och tjafs och elände in hit till oss här i Sverige. regeringen pekar med hela handen åt höger när det gäller det ökande judehatet. Kan säga direkt att det finns inga svenskar som har något emot judarna. Har aldrig hört talas om att judiska gäng rånar, våldtar, kastar sten mot räddningstjänsten, bränner bilar osv osv.

  15. Äntligen har svetsaren erkänt, att han själv är orsaken.
    Det får man säga är ganska stort.
    Tänk att det tog så lång tid.

Kommentera