Efter 20 år i Danmark, misshandelsdom ger enkelbiljett till Somalia

BROTTSLIGHET & UTVISNING. En 27-årig somalier dömdes i måndags till 11 månaders ovillkorligt fängelse och deportering till Somalia av Århus domstol i Danmark. Somalisk har erkänt sig skyldig till att ha attackerat en dörrvakt med en sju kilo tungt järnstolpe natten den 18 oktober förra året.

Överfallet ägde rum utanför en bar St. Clements gata i Århus, där somaliern tog en meter lång gyllene järnstolpe, som stod vid ingången till baren, och slog dörrvakt hårt i bakhuvudet.

Dörrvaktens kollegor övermannade 27-åringen och kallade på polisen som arresterade och anklagade honom för grovt våld. I domstolen på måndag förklarade somaliern att motivet för överfallet var att han hade avvisats vid dörren av dörrvakt dagen före.

Tyvärr var det inte det enda somaliern hade på sin meritlista. Han dömdes också för att ha misshandlat en annan man i Århus i mars och han är tidigare dömd för att ha hotat tjänstemän, flera trafikbrott och förolämpat polisen.

Anledningen till utvisningen är bland annat att 27-åringen tidigare dömts för våld och då blivit varnad för att bli utvisad. Somaliern har överklagat.

-Pettersson tycker att det vore något för Sverige, tala om för dem som kommer hit att misskötsel betyder återresa och Somalia verkar vara ett underbart land…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 thoughts on “Efter 20 år i Danmark, misshandelsdom ger enkelbiljett till Somalia

  1. Blev det inte utvisning till det mångkulturella Islamistiska paradiset Sverige ?
    Konstigt.

  2. Danmark har hamnat mitt emellan två anarkistiska länder ! Tänk om de två, ( Abzurdistan/Tyskland) tog intryck av danskt rättsväsen.

  3. Sund och normal reaktion. Det är det här beteendet som gör att Danmark, till skillnad från Sverige, fortfarande är ett fungerande land.

  4. Han får väl underhållsbidrag till alla 48 i familjen livet ut?
    En liknande flygresa måste vi betala ca 10 000:- för.
    Får han flygresan gratis?
    Får han, kanske, handikappersättning för lågt IQ?

  5. Ett gott straff som denne somalier förtjänar . Att det exemplet skulle kunna appliceras i vårt system är uteslutet . Vi är ju såå mycket goodare än de elaka danskarna . Av bilderna att döma från Somalia ser det behagligt ut . Problemet är att deras intellegensia har kommit hit så landet är dränerat på kunskap . Mvh Sjöström

  6. Nu kommer han ju aldrig sätta sin fot i Somalia utan är snart i Sverige, kanske under en (eller flera) annan identitet.

Kommentera