Åkesson: ”Hela Sverige är ett utsatt område i dag”


INVANDRING. Ebo-lagen debatterades när justitieminister Morgan Johansson (S) mötte SD-ledaren Jimmie Åkesson i en debatt i Aktuellt i går. Detta med anledning av att flera kommuner försöker minska invandringen genom att peka ut hela kommunen som ett utsatt område. Johansson sa att regeringen skulle återkomma med ett besked om hur den ser på det här agerandet.

SVT Play, skärmdump

– Min uppfattning är att hela Sverige är ett utsatt område i dag, sa Åkesson

Men Morgan Johansson replikerade med att Åkesson ägnar sig åt skräckpropaganda. – Arbetslösheten har inte ökat på det sätt vi trodde, statsfinanserna är i ordning, vi har möjlighet att sätta av pengar – då är det klart att Sverige är i ett betydligt bättre läge, sa Johansson.

SVT Play…

-Pettersson lyssnar ”Arbetslösheten har inte ökat på det sätt vi trodde”, har vi inte hört S-regeringen i fem års tid säga att arbetslösheten skulle ned till EU:s lägsta…

Morgan Johansson (S) surrar om samma sak som tidigare, flyktinginvandringen har minskat med 90  procent trots att Sverige fortfarande tar emot flest i Europa per Capita.

Åkesson säger Sverige är fullt och att vi kan ta emot kvotflyktingar men först sedan vi fått en fungerande återvandring…

SVT Play, skärmdump, orden ovan sagda av Åkesson

Ingen pratar om arbetskraftsinvandringen av lågkvalificerad arbetskraft som handlar om några få saker. Klanmentalitet, fusk och brottslighet. Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde få någon att reagera.

Dagens regelverk innebär att en arbetstagare kan komma till Sverige för ett jobb med en lön på 13.000 kronor i månaden och ta med sig familjemedlemmar utan försörjningskrav.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


22 responses to “Åkesson: ”Hela Sverige är ett utsatt område i dag”

 • gamgubben

  Morgan den lille påstod att vi nu i Sverige tar emot endast 3% mot vad vi gjorde 2015, stämmer det? 2015 162968 delat med 52 ger 3134 per vecka, detta år första veckorna 2,3 och 4 =1202 alltså 400 per vecka. Detta ger 12,8%. Varför står den lille i svensk TV och talar osanning? Är det för han är dum eller sosse, kanske bådadera.

  Gilla

 • age

  Ja, Åkesson är vårt stora och enda hopp (SD förstås) om en
  framtid för Vårt Fosterland!

  Tyvärr så har våra stora LANDSFÖRRÄDARE, socialdemokraterna
  kontraktet med muslimerna alltjämt gällande (sedan 1999) och
  har därför en stor mängd ickesvenskar, som kommer att rösta
  på S i nästa val.

  Det finns bara en möjlig räddning:

  Vi måste gå samman och sprida kunskapen om att
  socialdemokraterna sålde ut Sverige till främmande makt
  1999 genom att skriva kontraktet med muslimerna!

  Gör vad du kan!
  Sprid kunskapen om LANDSFÖRRÄDERIET!
  läs på : socialdemokraterna kontrakt 1999 !

  Det gäller vår framtid!

  Gilla

 • G Nordström

  De mest svaga grupperna var det enda lillhjärnan kunde säga
  Förmodligen det som ekade inne i det stora tomrummet

  Gilla

 • Svensk lösen

  Jag har alltid velat tro att jag är humanistiskt lagd men när jag ser och hör Åkesson mosa den obehaglige från Höganäs kommer det fram en sadistisk ådra. Njuter i fulla drag!

  Gilla

 • Tony

  Visserligen visar Sossarna gång på gång att dom är ganska
  korkade, men dom vet att dessa importer inte får något
  jobb men dom kan användas som Sossarnas valboskap,
  och därför är dom angelägna att dom fortsätter att strömma in!

  Gilla

 • Kungen

  Vi behöver en ny regering som har ögon och öron öppna. En stor fördel är även att dom kan tänka själva och har vanligt sunt förnuft. Enkla självklara saker som inte funnits i en svensk regering på minst 25 år så det är på tiden nu…

  Gilla

 • volse

  Bra sagt av JÅ. Tyvärr är det bara början. Sverige kommer om 10-15 år att behöva nför undantagstillstånd, militärinsatser och ytterst diktatur.

  Gilla

 • Zsa

  Morgan talar om 5000 kvotflyktingar varav mestadels kvinnor och barn. Då ”glömmer” han nämna att vi har en speciellt generös familjeåterföreningslag. Det är då resten av storfamiljerna kommer.

  Gilla

 • Billy Boy

  Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) har stolt marknadsfört vårt land med en kort svenskproducerad propagandafilm som man låtit World Economic Forum, Davos publicera på sina sociala medier för att få maximal spridning till omvärlden.

  Videon är kemiskt ren från bilder och andra uppgifter om kronisk polisbrist, dagliga skjutningar, sprängningar, mord, kriminella gängkrig i livsfarliga utanförskapsområden, rån- och stöldligor, droghandel, vapenhandel, skyhög arbetslöshet bland invandrare, mängder av bidragshärvor där miljarder kronor av allmänna medel förskingras, fattigpensionärer i bottenlös social misär, akut sjukvårdskris mm mm.

  Gilla

 • Kristina

  Flykting = blivande S-röstare.

  Gilla

 • odalkvinnan

  Morrgan säger att de har minskat på invandringen. J.Å missar att påpeka att det är över 100 000 totalt som fått uppeh¨llstillstånd förra året. Siffrorna ligger ute.
  Att bryta ut siffror från totalen är oärligt och ett sätt att ljuga med statistik.
  Morrgan säger om flyktingarna i lägret-jazidiska kvinnor och barn. Siffror på det? Hur många jazidiska våldtagna flickor har Sverige tagit emot?
  Skjut pösmunken i sank!

  Gilla

 • Hasse

  Där finns absolut ingen medkänsla för ädlre som blir ensamma när den ena parten går bort. Jag fick själv 81 kr mer i månaen i efterlevandeskydd.
  Morgan Johansson och hans gelikar är förrädare av högsta grad. Svara mig Morgan tycker du detta är rättfärdigt ?Bestulen av staten och förnedrad

  Gilla

 • Bajen666

  Äntligen lite ilska och känslor ifrån Åkesson och han har naturligtvis rätt Sverige är fullt och mer eller mindre hela Sverige är utsatt.

  Också bra att Holmgren lät Åkesson tala till punkt samt ställde kritiska frågor till lilleman.

  Gilla

 • Maya

  Bravo Jimmy.Det kan man kalla svar på tal.Morgan yrade som vanligt och Jimmy plockade ner honom med sakliga argument.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Nu börjar man förstå varför dom styrande säger att det är högutbildade som kommer hit, bara att titta på dom styrande vad dom klarar av. Så nog är det ur deras kompetens och synsätt högutbildade som kommer, därav att dom tar hit dom och kan skryta lite själva om hur högutbildade dom själva är

  Gilla

 • ponnsan62

  Jag skäms för att ha en sådan minister!
  Skrämande!
  Ponnsan AfS

  Gilla

 • Nils Dacke

  Ha ha ha, Åkesson plattade till Lill-Mogge så pass mycket så det verkade som ministern skulle börja lipa.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: