Vi skattebetalare kräver att Veronica Palm (S) skaffar sig ett jobb

KORRUPTION. Socialdemokraternas Veronica Palm hoppade av politiken i oktober 2015, alltså för drygt fyra år sedan och lever sedan dess på 47.000 kronor i månaden, försörjd av svenska skattebetalare genom inkomstgaranti från riksdagen, enligt Dagens Industri

Veronica Palm (S) har ett eget bolag Veronica Palm AB men därifrån tar hon inte ut någon lön.

– Skriver krönikor för bland annat Dagens Arena och ETC
– Sedan 2017 ordförande i Alla kvinnors hus
– leda arbetet med regeringens utredning om ”Ett tandvårdssystem för jämlik tandhälsa”.
– Tidigare riksdagsledamoten Veronica Palm (S) är ny vice ordförande i Årsta-Enskede-Vantörs stadsdelsnämnd.

Däremot har tidigare socialminister Annika Strandhäll (S) satt väninnan och S-kollegan Veronica Palm på att leda arbetet med regeringens utredning om ”Ett tandvårdssystem för jämlik tandhälsa”. Tandvårdsutredningen ska lämna sitt slutbetänkande senast den 1 mars 2020.

Enligt egen uppgift brinner Veronica Palm för frågor kring barns uppväxtvillkor och rättigheter, och är utbildad barnskötare. Varför ska Sveriges skattebetalare försörja hennes dagdrivande och vindrickande?

Om Veronica Palm på bloggen…

Varför Veronica Palm inte söker något av dessa lediga jobb är obegripligt. Hon är ju socialdemokrat och tillhör arbetes döttrar.
Från Veronica Palms Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Vi skattebetalare kräver att Veronica Palm (S) skaffar sig ett jobb

  1. Veronika Palm har ju fullt upp med att sjunga i kören Guldfittorna. Det får finnas gränser för hur mycket hon kan orka med, vi får ha förståelse.

  2. Undrar om Veronica Palm efterträder trygga Steffe som partiledare för S, vem skulle i så fall bli förvånad?

  3. Det tragiska är att hon verkar tycka det är helt ok att hålla på med olika saker obetalt(?) då hon inte tar ut lön på firman utan fortsätter ta ut riksdagslön efter så många års frånvaro. Vad ger det för signaler? Att politiker är mer värda? Eller att de kan strunta i lagar i regler?

  4. Det kan inte vara sant??????, det far inte vara sant!!!!!!! visst tror jag pa vad du sager…………..

  5. ”Bara en idiot kan umgås med en annan idiot, då båda idioterna inte har förstånd, att förstå, att den andre är en idiot”

    När ska svenskarna säga totalt STOPP FÖR IDIOTIN, och låta förstånd och ansvar råda !?

    En dåre röstar för fortsatt sönderfall och terror av Sverige och svenskarna !

  6. Är det möjligt att hon sökt några tjänster men inte arbeten därför hon anser sig vara kvalificerad sedan sin tid i Regeringen?
    Naturligtvis vill hon inte ta arbeten med månadslöner lägre än de 47000 hon får av oss, hon förstår inte att hon för länge sedan har nått sin inkompetensnivå.

  7. Vi skattebetalare kanske kräver att hon söker ett jobb, men vem vill anställa en sådan ?

    Det är därför politikerna har fixat att dom kan gå hemma med denna månadslön, dom vet själva att dom aldrig kan få ett vettigt jobb utan att ha en ryggdunkande kompis

  8. Denna parasit, 47000 i månaden för att gå och slå dank,,
    en fattig pensionärs tant som slitit hela livet, fostrat
    4 skattebetalare 8000 i månaden, Visst fan måste det
    va underbart för Sossarna att begrunda sin politik,
    tycker ni inte det ni som röstat fram dem?? Och detta var
    bara en latmaja, hur många liknande finns det inte.?

    Mår illa!

  9. Frågan man bör ställa sig är om det finns en marknad för människor som inte ens har kompetens att söka ett jobb. Bäst hade varit att folket helt enkelt slutar med att serva en elit som lever allt längre bort från vår verklighet. Varför ska hon ta ut en lön från sitt företag? När staten, de vill säga vi skattebetalare, betalar henne för att bara glida runt.

  10. Vad f-aan får jag för pengarna? Nästan 50 papp per månad i snart 5 år, en Veronica som slår dank på skattebetalarnas bekostnad.

  11. När man ser dessa två ”kvinnorna” Annika och Veronica så vill man ju bara gråta över hur en del Svenska kvinnor har blivit.

    Tro fanken att många Svenska män söker sig en riktig kvinna annorstädes.

  12. Så är det med socialister, vänstern och kommunister, de kan bara leva av vad andra skapar. Varför tänker jag på gökungar?

  13. Nånstans behöver de väl en städerska eller något annat enkelt jobb som man inte behöver nåt högre IQ

  14. Jämlikhet och likhet inför lagar och regler, på sosse vis.
    Deras faktiska handlingar visar vad de verkligen tycker om lika behandling. Vi ser det om och om igen, så detta är inget undantag.

  15. Nej det är inte obegripligt, när man tillhör sossefrälset då gör man som man vill. Villkoren för övriga etniska svenskar gäller inte för politrukerna att försörja sig själv.

Kommentera