Om en kvinna som samhället svikit totalt

INRIKES. “Anna” är 59 år gammal, rullstolsbunden, svårt sjuk, med dagliga smärtor – och om hon inte får samhällets hjälp, snart bostadslös. Elen har stängts av och hon är beroende av matlådor från sina vänner för att överleva. Hon gråter och gråter medan hon berättar att hon har haft försörjningsstöd sedan 2010, då hon förlorade sin sjukpenninggrundande inkomst hos Försäkringskassan. Hur kan ett land, som påstår sig vara rikt och värna om de svaga, vägra ekonomiskt bistånd till en svårt sjuk handikappad kvinna som varken kan stå eller gå? Välkommen till det nya Sverige, som ställer grupper mot grupper, och där gruppen svenska skattebetalare blir förlorare då miljarder istället ges till migrationens skenande kostnader, läs mer på Katerina Magasin.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Om en kvinna som samhället svikit totalt

  1. Den information vi fått här är inte tillräcklig att bedöma vad som är rätt eller fel i det här fallet. Bilden jag ser är inte vad jag förväntar mig att se av en svårt sjuk kvinna, hyn i ansikte och händer som exempel.

    • Svenska sjuka är kämpar inga skådespelare. Svenska kvinnor är vackra , får man inte vara sjuk om hon inte är skrynklig i ansikte?
      Hon är relativt ung ännu.

  2. Inget förvånar längre i Landet Costa Gratis, landet
    plundras av av nya invånare med feta bidrag, och som
    tack spottar dom oss i ansiktet. dom som får betala
    genom att få det sämre o sämre är dom som istället

    borde få ökade resurser! I Janocs berättelse undrar
    damen om det är för att hon är lesbisk??
    Men det kan det ju inte var, vi bor ju i det feministiska
    Sverige, det enda landet i Världen där det finns 3 kön,
    och som säger att ingen får diskrimineras för sin
    sexuella läggning `?

  3. Det måste finnas anledning till att hon inte får ekonomiskt bistånd…
    Någonting som inte stämmer…

  4. Usch ilskan jag känner kan inte ens beskrivas…så mycket kan jag i alla fall säga…..håren reser sig i nacken.

  5. Den lata Veronica Palm kan ju börja med att försörja sig utan skattebidrag tillsammans med de övriga fd politrukerna

  6. Den där ”vinsten längre fram”. Har ännu inte kommit.

    Tills dess så får några betala för det. Sorglig historia. Fast inte förvånande.

  7. Man ska inte vara svensk och bli sjuk tydligen. Det är sorgligt och så förbannat sorgligt. Att såna här fall ens är möjliga visar att kraven på ny regering och nya myndigheter bara blir mer brådskande. Varför visas inte detta på nyheterna? Var håller de riktiga journalisterna och riksdagsledamöterna hus?

  8. Man blir så arg och ledsen.FK har förstört så många människors liv.Sånt här får ske i ett ” välfärdsland ”!! Vad gör socialtjänsten i det här fallet för att denna kvinna inte ska hamna på gatan ? Har hon inte någon biståndshandläggare på kommunen eftersom hon har försörjningsstöd som kan ta tag i det här ? Eller anser dom att hon är arbetsför ? Många frågor som borde få ett svar….

  9. Är detta verkligen sant ? Undrar om det inte finns nån hund begraven men om det är sant så borde ansvariga kickas bums. Den sk välfärden är ju som bekant i fritt fall.

  10. När invandrade assistansfuskare med tillhörande assistenter, tagit sin bit av kakan, är den nästan slut och räcker inte till de riktigt sjuka svenskarna.

    • Två st sådana (sannolikt utlänningar) skulle nu ställas inför rätta, men den förmodligen genomkorrumperade åklagaren beslutade sig för att lägga ned efterom rättegångskostnaderna skulle bli för stora. Ännu mer fritt fram för kriminella utlänningar att förstöra all välfärd i landet!

Kommentera