Hundratals ensamkommande måste lämna migrationsboende


INVANDRING & SKATTER. Från och med nästa vecka kommer omkring 400 personer få besked från Migrationsverkets om att de kommer behöva lämna myndighetens boende, rapporterar TT/OMNI

De flesta av dem är ensamkommande ungdomar som omfattas av gymnasielagen. Beskedet innebär att de ha tre dagar på sig att flytta ut. Veronika Lindstrand Kant, avdelningschef för nationell samordning vid Migrationsverket, påpekar dock att myndigheten informerade alla berörda i november.

Pettersson säger att det är följderna av den idiotiska gymnasielagen som regeringen S+Mp med stöd av V och se röstade igenom. De ljugande afghanska männen hade fått avslag enligt den lag som gäller. Dessutom ska afghanerna bevis vilka de är och det har ingen gjort hittills. Varför gjordes undantag för en så stor grupp och varför dumpar staten problemet i knät på kommunerna? Grabbarna har troligen ett hem hos sina föräldrar i Iran.

Från början var det enligt nedan och var det slutar vet vi inte ännu, mycket elände och många miljarder blir det.

  • 0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
  • 0 procent har tappat sina mobiler som de har för kontakt med släkten.
  • 99,4 procent är män.
  • 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
  • 2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
  • 78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
  • 52 av de c:a 9000 är kvinnor.
  • Varför inte följa Dublin-förordningen om första asylland?
  • Varför inte följa Sveriges lagar?

Merit Wager Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


25 responses to “Hundratals ensamkommande måste lämna migrationsboende

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: