Gör hela Sverige till ett socialt utsatt område

INVANDRING. Miljöpartiet och Centerpartiet är kritiska till att flera kommuner planerar att runda ebo-lagen för att på så sätt ta emot färre asylsökande. Regeringen införde ett undantag till lagen i höstas, som gick ut på att 32 kommuner fick peka ut socialt utsatta områden i vilka asylsökande blev utan dagersättning om de bosatte dig, rapporterar Sveriges Radio. 

 

Afrika är stort och oerhört rikt, det räcker åt afrikaner med råge.

Landskrona har redan beslutat att peka ut hela kommunen som utsatt, andra kommuner som ännu inte beslutat, men planerar att göra likadant, är Katrineholm, Kristianstad och Helsingborg. – Jag tror att det skulle urholka systemet, säger Jonny Cato, Centerns migrationspolitiska talesperson.

-Pettersson säger att det är dags att peka ut hela Sverige och hela Europa som utsatt område. Européer ska bo i Europa, afrikaner i Afrika, araber i Arabvärlden osv.

Lagen om eget boende (EBO-lagen)

Europa åt Européerna

Afrika åt afrikanerna, säger Afrosvenskarna! Då borde även Sverige åt svenskarna och Europa åt européerna gälla

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Gör hela Sverige till ett socialt utsatt område

  1. Världens största socialbyrå Sverige är sedan länge ett mångkulturellt socialt utsatt område, det vet alla infödda äkta svenskar utanför den landsförädiska familjen !
    Efter valet 2022 sitter garanterat ett Islamistiskt parti i Sveriges riksdag, tänk vad 7 klövern då kommer att mysa.
    75 år sedan:
    Dagens I alla lägen trygga landsfader Stefan Löfven anser att förintelsen är det värsta som hänt i mänsklighetens historia, det känns väl tryggt men han förstår tydligen inte varför antisemitismen breder ut sig i dagens Islamistiska satelitstat Sverige.

  2. Ja hela landet är ju ett utsatt område, utsatt av den skämtregering vi begåvats med, och vars tokiga beslut får återverkningar överallt, Unga såväl som gamla i 90 års åldern blir rånade på löpande band, och polisen kan (vill) inte få tag på någon skyldig?? Ett bra exempel är dom så kallade Gårdsrånarna på Österlen där polisen gick ut med hög Svansföring att dom satt in tio poliser på detta, men sade samtidigt att vi lämnar inte ut någon information till Allmänheten,? Och det är väl det enda dom lyckats med,,,Dels att tysta rånoffren, som säkert lämnat ganska
    utförliga tips om både rånarna och deras bil, man har tydligen även
    lyckats tysta lokal Media som idag inte skrev en enda stavelse om detta, trots att det var i förra veckan det hände,, och att Österlen är ett ganska
    begränsat område. Efter att själv kört omkring mycket på Österlen i Helgen har det inte synts till en Polis, så vad dom tio sysslat med vet jag ej ? ( Kanske käkat Wallander bakelse )?

  3. Många korrupta, giriga ledare i Afrika säljer ut sina länder till Kina.

    Det kryllar av kineser som bygger vägar, gruvor, kraftstationer och jordbruk….

  4. Det är rätt betecknande att Dalai Lama har den moraliska kompassen kalibrerad medan Svenska kyrkan och dess hen inte har det trots att det står i klartext i deras egen manual; ”Du skall icke hava begärelse till din nästas hus. Du skall icke hava begärelse till din nästas hustru, ej heller till hans tjänare eller hans tjänarinna, ej heller till hans oxe eller hans åsna, ej heller till något annat som tillhör din nästa.”

    Vi ärver landet av våra föräldrar men lånar det av våra barn.

    • Det är ett kristet budskap
      Islams: Anfall och stjäl från andra, sprid budskapet med svärdet

Kommentera