Wassim Al-Hajali, överläkare och islamist

INSÄNDARE. Vill bara att någon annan vet, därför vill jag förmedla detta helt ofattbara!

Jag fick nu en tid på kirurgen på Mälarsjukhuset och vem får man som läkare! Jo, en Wassim Al-Hajali som anses vara Eskilstunas IS-ledare!! Alltså en fundamentalistisk salafist, som kommunstyrelsens ordförande Jimmy Jansson (S) varnat för otaliga gånger.

Al-Hajali var bland annat tränare och ordförande för Al-Salam en muslimsk idrottsförening här i Eskilstuna. Där slutade det med att han dömdes av disciplinnämnden och han fick inte längre vara, varken ordförande eller tränare för laget. Han anses hjärntvätta medlemmarna, fuska i matcher och mycket mer än så. Han är en av de som försökt ta över Årbymoskén och som många andra muslimer varnat för otaliga gånger men allt pågår tydligen precis som för!

Nu ser jag att föreningen finns kvar, förmodligen med kommunalt bidrag och där kallas han nu för;
Arrangemangsansvarig!??

När man vet allt detta om honom så begriper vem som helst att ingen av hans egna kvinnor, fru, dotter eller dylikt skulle tillåtas en sådan undersökning, väldigt intim undersökning hos en man överhuvudtaget, vare sig han var grön, vit eller svart, men det går att skicka oss svenskar dit utan någon som helst skam!

Det finns flera underliga läkare på kirurgen framförallt som skulle vara värt att undersöka omgående som t. ex. Kamaran Mohammed om han arbetar kvar där!

Patient

-Pettersson har skrivit om Al Salam – Fredens lag i fotboll där huvudpersonen ovan nämns. Jag tittar även in på Wassim Al-Hajalis Facebooksida, där står att han är överläkare på Mälarsjukhuset sedan 2004 och att han flyttade till Timisoara i Rumänien 2015 men han är tydligen tillbaka. På Facebooksidan står också att han hatar judar och Israel, att Muslimska brödraskapet är bra och att profeten Muhammed är bäst.

Från överläkare Wassim Al-Hajalis Facebooksida

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Wassim Al-Hajali, överläkare och islamist

  1. Jag inget till övers för Mohamed, men inte heller andra profeter. Nu är de kristna försynta
    i Sverige, men för inte så länge sen så var de krävande och ville bestämma över oss alla. Låt oss hoppas att de religiösa stoppas i sina försök att frälsa och förtrycka oss.

  2. Å fy för den lede. Det svenska samhällsbygget är ständigt under attack. Hade han varit infödd svensk hade han förmodligen redan varit portad från all sjukvård. Varför får han inte åtal och utvisning för att han visar sin rasism mot judar och även tecken på att vara IS-anhängare? Pettersson fick böter för att ha använt ett fotografi på ett sätt, som enligt lagen alla andra har tillåtelse att göra. En tydlig signal om vad myndigheterna bedömer vara farligt för svenskar. Nyval skulle kanske ge Sverige en ärlig chans.

  3. Respekterar denne islamist verkligen kvinnor och behandlar dom som jämlika, man har ju sett åtskilliga gånger att såna här snubbar t om vägrar ta kvinnor i hand.?

    En jävla tur man inte bor i närheten av Mälarsjukhuset om man skulle behöva vård…jag hade vänt i dörren om en sådan stolle dök upp vid ett besök hur sjuk jag än var.

  4. Hur fan kan han få jobb på ett sjukhus i Sverige,?
    Han måste gå under betäkningen Hets mot Folkgrupp.
    Kan man litta på en sån individ…
    Jag gör det inte…
    Kan någon ge mig hans personnumer!
    Vill kolla upp litte.
    Vore bra om fler gör!

  5. Han tycker profeten är bäst..
    Själv tycker jag profeten är ett äckligt svin.
    Profett i vad då!

  6. Är någon förvånad?
    Detta är helt i enlighet med kontraktet, som
    våra LANDSFÖRRÄDARE, socialdemokraterna
    Har med muslimerna sedan 1999!

    Läs om kontraktet under:
    ”socialdemokraterna kontrakt 1999”

    Du kan se att S lovar att medverka till att
    muslimerna får positioner i alla viktiga styrelser,
    inklusive regeringen i Sverige!

    Du blir troligen lika rädd som jag är.

  7. Jag åker till Polen en gång om året, för att se över tänderna.
    Samtidigt brukar jag handla lite, och andas lite frihet.
    På så vis slipper jag ”tandläkarna” på Folktandvården.

    • Håller med dig! Helt underbart att komma till Polen eller liknande ej kulturberikade länder!

      Slippa vara rädd när man går ut, eller till och med hemma, som det börjar bli i Sverigeistan.

      Man går runt med ögon stora som tefat och njuter av att slippa alla ockupanter!

      Som att komma tillbaka till svenskt 70 tal.

  8. Många kriminella utländska bedragare är anställda inom svensk sjukvård. Tur att man har kompisar, SVENSKAR, både läkare och tandläkare, att gå till om det kniper.

Kommentera