Förintelseceremoni med statsminister Löfven hotas av palestinska araber

UTRIKES. Statsminister Stefan Löfven och ett 40-tal andra stats- och regeringschefer deltar på idag vid en ceremoni till 75-årsminnet av befrielsen av Auschwitz på Yad Vashem i Jerusalem. Samtidigt manar en officiell tidning för palestinska myndigheten till våld och dödande för att avbryta minneshögtiden, skriver Världen idag.

Jerusalem Bild från Pixabay

Men inför ceremonin har den officiella palestinska tidningen Al-Hayat Al-Jadida riktat en mer eller mindre direkt uppmaning om mord för att få mötet att ställas in. ”Ett skott kommer att störa ceremonin och en död kropp kommer att ställa in ceremonin”, skriver man i en artikel som återges av israeliska medier och Palestinian Media Watch.

Artikeln relativiserar Förintelsen och ondgör sig över att minneshögtiden hålls i Jerusalem som enligt tidningen tillhör palestinierna.

-Pettersson säger att sådan hot får nog inte Stefan Löfven (S) och vår regering att fundera på om det är lämpligt att hålla terrorister under armarna med miljarder i bistånd. Man kan inte påstå att man gör allt för att bekämpa antisemitism, och samtidigt lämna miljarder i bistånd till antisemiter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Förintelseceremoni med statsminister Löfven hotas av palestinska araber

  1. Har verkligen förintelsen ägt rum så som den beskrivs ? Jag är mycket tveksam till det . Varför allt fokus på just det judiska lidandet ? Läser man det judiska världssamfundets befolkningsregister från åren 1925 – 1949 så är det ca 15 miljoner judar runt om i världen , levande . Auswitsh har ju också fått en ny minnesplakett med några miljoner färre död där . Fortfarande dessa 6 miljoner döda . Det förbryllar mig . Mvh Sjöström

    • Om vi räknar 5 år a´365 dagar. Skulle de 6 miljoner som påstås dödats,inneburit c:a 3.100 dagligen.
      Är detta möjligt när Wansee-conferencen skedde i januari 1942 ?
      Alltså under c:a tre år skulle dessa dödade varit betydligt större per/dag !!!
      Tro nu inte Stenbock betvivlar att många judar dog,men siffran borde vara betydligt lägre,om man är realist !

      • Det beräknas att Naziregimen under sina 12 år vid makten dödade mellan 5,6 miljoner och 6,3 miljoner judar, varav cirka 2,9 miljoner i förintelseläger där många mördades i gaskammare eller dog på grund av misshandel, svält, sjukdomar och hårt arbete.

        När det var som mest intensivt mördades 15000 per dygn.

  2. Den falske ormen Löfven. Hyckleriet slår alla gränser, att se Löfven i judisk kippa med blanka ögon och böjd nacke lägga ner en krans vid minnet av förintelsen är så smaklöst att det finns inte. Löfven och sossarna borde inte fått komma till Jerusalem, sossarna är antisemiter det såg man inte minst i 1:a maj tåget i Malmö

  3. Där står pösmunken och ser låtsas sorgsen ut och deltagande med en blågul krans i högsta hugget.
    En kippa i huvudet, vilket skådespeleri.Han älskar Palestina och alla bidragen dit bäddar för ännu mer krig mot Israel.
    Han bör skämmas.Hade jag fått bestämma hade inte jag släppt mannen in i landet.

      • Ja han kunde ju till exempel resa Österut och någon gång
        hedra offren för Historiens värsta mördare kommunismen,
        men om det är han tyst, så fungerar en hycklare!

  4. Svenska regeringen och myndigheter verkar vara experter på att göda och stötta kriminella organisationer och ibland enskilda kriminella utövare. Kan det vara en följd av okända hot? Det skulle verkligen vara allvarligt. Hur kan Palestinska myndigheter hota Israel, så öppet utan kraftiga internationella motreaktioner kan man undra. Varför får Palestinska myndigheter så höga bidrag år ut och år in av Sverige kan man också undra.

  5. Sossarna, som är Nazisternas förebild, borde sy uniformer med matchande röda armbindlar till nästa gång det är ceremoni….

    Förövrigt är tydligen alla häkten och fängelser fulla i Sverige. Var ska man placera alla invandrare och svenskar med fel åsikt som kommer att terroriststämplas?
    Är det kanske dax för att återuppbygga alla koncentrationsläger?

      • Den Svenska s.k. regeringen t.ex.
        När man diskuterar dessa bomber som smälls av lite var stans i Sverige så förundras man över 2 saker.
        1. Varför blir det så stor sak över detta när man bombar på ett par ställen i Stockholm när t.ex Malmö har haft många gånger fler bombningar??????
        2. Varför gör inte den muhammedanska regeringen något åt detta. Är det för att invandrarna har immunitet mot straff i Sverige.

  6. Det pratas allt mer om antisemitisms uppvaknade i Europa. Vist ha den funnits alltid där från stupida nassar men huvuddelen av den nu rådande antisemitism ha kommit med muslimer till Europa.

  7. Ett hyckleri av oanade demissioner, att denna man inte skäms att visa sig där. Ett skymf mot de människor som fick sätta livet till. Jag kan bara äcklas av S människoförakt.
    Ge miljarder i bistånd till terrorister som vill förinta Israel och ha mage att visa sig i Jerusalem.

  8. Vilket hyckleri av denna svetsare han hade en av vårt lands värsta antisemiter i regeringen i 5 års tid och har gjort ingenting för att rensa i det egna partiet speciellt i Malmö

  9. Det går ju bra att åka till Jerusalem, men det finns en antisemitism som socialdemokraterna har mycket svårt att ta avstånd ifrån, nämligen den antisemitism som utövas i Sverige, av araber.

    Inte så konstigt egentligen, ty den socialdemokratiska väljarbasen är till stor del arabisk. Frånsett en och annan svensk med argument typ: ”jag har röstat på sossarna i 50 år, så jag kan rösta på dem i 50 år till!”

  10. Detta sosseparti: ett parti vars ungdomsförbund framför antisemitiska budskap, skickar en representant för att delta i förintelseceremonin.
    Detta parti är för mig obegripligt, som mycket av dess intetsägande och ”allt och inkludera alla” budskap.

Kommentera